FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
MANIJACI SU NAJVECI GROBARI KLUBA.
JOS UVIJEK SU SAMO NIJEMI POSMATRACI I ONALJN PRODAVNICA.
JOS UVIJEK SU SAMO NIJEMI POSMATRACI I ONALJN PRODAVNICA.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
je li pr da se treba pomocni prodati ko vas ne zna skupo bi vas platio

- plavousrcu
- Kontakt:
Ja sam shvatio da su oni preuzeli Skupstinu da otjeraju ove i dovedu bolje. Nisu ih otjerali nego ih nagradili.lijevapolutka je napisao/la: ↑12 jun 2021, 21:58Ovi 2 godine u klubu i unistise sve što se moglo uništiti a Cernica i Nedo krivi hahahahahahahahahahaahaha
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Pravilnik o izboru clanova skupštine odmah sutra mjenjati ako bi za takvo nešto uopšte u ovom sazivu imalo smisla i pokretati.Glavni krivac za ovan pravilnik snosi Senad Misimovic koji je formiranjem komisije koja direktno odlucuje o izboru skupštinara omogucio sebi da kontroliše skupštinu a danas je to omogucio nefornrmalnoj šampanjac grupi.Dok se ta komisija ne izbaci iz pravinika skupština ce igrati kako sviraju oni koji su ih imenovali.Navijaci moraju prvo ovo uraditi jer mi danas nemamo zaštite kluba koju bi skupština trebala da obnaša.Ovo nam je trenutno najbitnije.Pokazalo se i danas.
I ja ne vidim logiku vise spominjanje Amara Osima. Nije se pojavio, nema ga vise. Ocigledno da imaju trenutno sposobniji ljudi koji bi mogli biti u upravi, nego ovi sto su izabrani, i zato bi se trebali da zalazemo.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 12 jun 2021, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Bravo Emire.
Kada već iznosiš sve poganluke ovih jadnika iz skupštine - red je i da napišeš o kome se radi. Za čije interese je njih 16 delegata klub gurnulo u još veću dubiozu?
Kada već iznosiš sve poganluke ovih jadnika iz skupštine - red je i da napišeš o kome se radi. Za čije interese je njih 16 delegata klub gurnulo u još veću dubiozu?
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Omark je napisao/la: ↑12 jun 2021, 21:59U pravu si.MojaMalenkost je napisao/la: ↑18 apr 2021, 21:42Jel istina da ce Amar na poziciju direktora marketingaKad sam cuo umalo se nisam udavio od sege..

Pročepit će negdje.
- plavousrcu
- Kontakt:
U pravu si.Robust je napisao/la: ↑12 jun 2021, 22:00je li pr da se treba pomocni prodati ko vas ne zna skupo bi vas platio![]()
![]()
-
- Kontakt:
**** mrtve onom ko je odbio Zubana i njegove.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ma boli me tuki da je prosjak najobicniji, bitna je poenta napisanog. To ne mozes okreciti, zaobici i ostalo. Neko je sprijecio ljude voljne da rade i to je jedino bitno. Zeljo ispasta
-
- Kontakt:
Pa stoo onda raja priziva stare. Svi ste se zakacili za ovo "novi". A **** to sto smo vec gledali Brkovica,Selimovica, a i Zubana svi mole od kad je menadzer postao.Brkooo je napisao/la: ↑12 jun 2021, 21:33O kakvim novim pises? Velika vecina sadasnjih ljudi u upravi kluba su bili i u Cericevoj upravi. Mozete li da shvatite da su samo Ceric i ona dvojca njegovih otjerani a da su ostali svi domaci nesposobnjakovici iz te njegove uprave.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑12 jun 2021, 21:13Ispravka.Niko,sem neprijatelja Zelje,Selimovica ne priziva u klub.U svemu ostalom se 100% slazem.Ako ovi novi zasucu rukave,pocnu raditi à ne cekati da im neko donese keš u klub stvari ce se mjenjati na bolje.Ako nastave kao do sad crno nam se piše.timpramosavePla je napisao/la: ↑12 jun 2021, 20:54Nasi problemi su puno veci od Cerica, Peste i bilo kojeg pojedinca.
Mi prizivamo Selimovica, lik teski hostapler da nije SDA i ove cirkus drzave u zatvoru bi bio. Ublehas na kvadrat,zavio nas u crno gori od Cerica.
Zuban garancija za nesto? Ne znam da je ikad bio trener, SD. On ima menadzersku agenciju i pristup nasem OP. Svaka cast na korektnom pristupu, valjao je njemu Zeljo. Ali kao SD i nesto, pored sukoba interesa nisza ne vidim dobro u vezi njega.
Ostale ne zelim komentarisati.
Da su garancija za nesto bolje nisu. Svi su bili u klubu, gdje su im rezultati?? Nabijem i njih i pozajmicu i generalnog koji zavisii od njihovog pristupa klubu. Ako postoji generalni, valjda ima interes u Zelji. Bujrum.
Novima sve najbolje zelim. Uz posten rad i samo rad sve mozete i u ovakvoj drzavi.
Zao mi je tih novih ljudi sto je Emir spomenuo.
Da ja mislim da je Selimovic dobar lik jer je dobar sa Zubanom. Pa zbog istih "preporuka" i jesmo ovdje.
Amar rekao, Badzak odobrio i slicno.
Nihad Selimovic pitarcina ne smije nikad vise biti blizu kluba, nek se drzi Sparsa.
Brkovic, Zuban i nekako, ali da placem za njima..
- lijevapolutka
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Emir je smetao ovoj neandertalcevoj armiji.. njegovi pusikurci su pricali da Miso Smajlovic treba da radi njegov posao tad 

Ma, izgleda da ovde ljudi ne barataju osnovnim pojmovima.
A drugi spinuju.
Upravni odbor je bitan, oni unose novac neophodan za funkcionisanje, u nasem slučaju prezivljavanje kluba.
Bez jakog upravnog odbora gasimo se.
NO je više protokolarna funkcija. Ta funkcija jeste bitna u smislu da oni nadziru rad uprave, ali, nemaju nikakvih obaveza glede unosenja kesa u klub. Valjda je toliko svima jasno.
A drugi spinuju.
Upravni odbor je bitan, oni unose novac neophodan za funkcionisanje, u nasem slučaju prezivljavanje kluba.
NO je više protokolarna funkcija. Ta funkcija jeste bitna u smislu da oni nadziru rad uprave, ali, nemaju nikakvih obaveza glede unosenja kesa u klub. Valjda je toliko svima jasno.
Najlakše je srati, šta je ON lično uradio za ovo dva mjeseca u klubu ? Mogu i ja palamuditi, jednom se pojaviti u javnosti ispričati ono što navijači vole i žele čuti i lizati se sa svojim haverima koji me podržaju jer me znaju sa juga.plavousrcu je napisao/la: ↑12 jun 2021, 21:35Sprijecili solidnoj grupi ljudi da udju u Upravu. Moze vas sedam samo onda mora nas osam uz vas. Eto imamo te njihove u Upravi pa cemo vidjeti.
Cernica završio kriminalističku on će sve protjerati koji su otuđili i jednu jedinu marku od kluba, kako ? Tako što nemaš stvarno očitovanje u dugovanja u zadnjih 10 godina ? Zato što ni jedan NO, UO ne smiju pokrenuti reviziju, zašto ? Pa zato što bi 60% Željovaca završilo na ispitivanjima u SIPI.
Gospoda se svojski potrudila da sve što ima i 1% nade za bolje sutra ode i odustane, kako bi mi mogli rastaliti pomoćni, onda nek dolazi ko hoće i čupa Klub mi smo svoje džepove namirili i nas više ne zanima. U CV će nam biti upisano da smo bili u UO FK Željezničar i to je to.
Nazif kaže da su svi dobrodošli, zašto onda javno na svom prvom obraćanju nije pozvao Zubanovića, Brkovića i ostale koji su bili spremni pomoći, koji su imali kakav - takav plan za početak, ne moraju biti u UO, neka budu kao radna grupa koja će sa NO i UO raditi za dobrobit kluba? U ponedjeljak krećemo u proces razgovora sa kandidatima i izborom novog šefa stručnog štaba ? Zašto ne sutra, zašto u ponedjeljak ? Zato što je neradni dan, da malo šenlučimo, pijemo, pomezetimo ovo imenovanje. Isto kao da liga počinje za jedno dva i po mjeseca pa ima vremena, znači 14.6 stupaju u razgovore sa kandidatima znači minimalno dan - dva bez ikakvog odgovora/dogovora tako da pripreme počinju četvrtak, petak kada ostane samo mjesec dana da se odigraju utakmice, odrade pripreme, potpišu i ukomponuju igrači.
Kako će se regulisati dugovi prema prošlim igračima, ko ostaje od igrača, ko odlazi, ko dolazi ? Gdje ćemo na pripreme, infrastruktura, sponzori ?
Ko će ponovo odgovarati ako se dese isti rezultati kao na proljeće ? Puno je pitanja, a odgovara vrlo malo.
"Jedan od zadataka ove skupštine je da u vrlo skorom roku bude raspisan poziv za potencijalne investitore", još jedan dokaz da čekaju da neko baci sadaku sa neba, a ne da neko od njih osigura pare ! Uostalom ko će ući kad nemaš reviziju koliko si kome dužan !
Emir Gežo i Nasuf Drinjaković - prvi put se spominju, ljudi donesu plan da prezentuju kako da se Klub zaštiti, kako treba funkcionisati - zatim se prije glasanja za imenovanje napravi pauza dok se za to cijelo vrijeme nije pravila ? Slučajnost ili ne ? Nasuf radi u firmi koja godišnje obrne velike pare, milione, ne znam da li je njegova firma ali vjerovatno bi postala sponzor klubu.
Duvnjak - koji je radio sa Senadom Misimovićem odluči da se vrati (iz uređenijeg kluba od našeg iako su u drugoj ligi) isto da pomogne, momak je visoko obrazovan, kulturan, ni on ne dobije priliku da se obrati barem ako ništa.
Spominje se da su Badžak, Zubanović, Selimović, Brković i Duraković imali spreman milion prvo od sebe, zatim od još par sposobnih ljudi i sponzora da zakrpe rupe sa kojim bi se odmah susreli na početku, kako bi klub mogao koliko toliko normalno funkcionisati u narednoj sezoni + 300k od generalnog sponzora (kojeg nemamo još od Codea, Zirat ne računam jer su zbog kredita bili sponzori).
Znači milion i 300k KM spremno da pokrije troškove do početka sezone i skupština to odbije, odnosno indirektno odbije, riječima vas 7 novih, a nas 8 iz prošlog saziva (kad bi bilo kakvo glasanje da mogu imati većinu).
Selimović je pitar, ne treba njega, eto ne mora on ući u UO. Ljudi **** Brkovića i Hadisa Zubanovića, reko bi ovako kad sa strane gledaš šta oni mogu donijeti, ništa. Preko Zubana bi dobili sigurno par kvalitetnih igrača i ne bi trebali strepiti za opstanak, ovako Boga dragog pitaj šta će se desiti. Brković, prvo u IO NSFBIH, drugo njegova sposobnost da namakne sponzore i još potencijalnih ljudi koji mogu pomoći jer svojom reputacijom i imidžom sigurno može, nije od onih što pljuje pa liže.
Badžak koliko god bio sa ovima u nesposobnoj upravi je kriv, ali čovjek ima keš, sad smo i njega sjebali pa će i on početi zavrtati pipu, novinari popljuvaše čovjeka kao glavnog krivca za situaciju i čovjek se odmah povuče fol prezauzet poslom.
Evo javno kažem ako ovi doktori, penzioneri, direktori donesu 300k KM u klub do početka priprema (ali da imaju valjan dokaz), ja dižem kredit 100k KM i halalim odmah.
Pljuvali smo rahmetli Džubura, ali nakon njegove smrti ništa nije isto, od tada je sve krenulo, kako bilo da bilo bio je važan element iako sam ja prvi smatro da je tu samo stranački da pokupi bodove ali eto ispostavilo se da nije.
Zna se dobro ko je minirao i ko će i dalje minirati da se desi nešto pozitivno u ovome ružnom snu, a to će biti tako dok ne napune svoje džepove i dok ih neko ne potjera i javno prezentuje navijačima ko su " Veliki Željovci koji žele samo dobro ... sebi ovaj Želji, Želji.
Evo Emir je rekao ko su ti ljudi : Selimović Nihad (krivac za nedobijanje licence), gospoda koja opstruira rad i promjene odluka, bivši predsjednici i potpredsjednici UO i skupštine (Ermin Čengić, Ermin Pešto)
Klub se neće ugasiti, resetovati možda, ali sve dok je budala poput nas sa foruma koji su opsjednuti Klub će živjeti pa makar ga ja i braća sa foruma morali voditi.
Zadnja izmjena: 1921boy, dana/u 12 jun 2021, 22:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Rodjeni su pitarske picke!
- plavousrcu
- Kontakt:
Dobar PR uradi upravo ovo. Uvjerite da se bavis manje bitnijim stvarima od onih bitnijih. Danas je najbitnije da smo vidjeli da nam Skupstinu vode ljudi koji su kopajuci rukama i nogama dosli na vodeca mjesta da otjeraju nesposobnu Upravu, a kada su se domogli pozicija onda za nagradu tu nesposobnu Upravu nagrade novim mandatom.MrkiMedo je napisao/la: ↑12 jun 2021, 22:03Ma boli me tuki da je prosjak najobicniji, bitna je poenta napisanog. To ne mozes okreciti, zaobici i ostalo. Neko je sprijecio ljude voljne da rade i to je jedino bitno. Zeljo ispasta
Nije stvar sta je bitnije sad. Najbitnije je da se i za jedno i za drugo iznesu price javno da se to moze prenijeti preko nekog portala da ljudi vide. Ne znam kako moze biti problem nekom sto je Emir ovo napisao za NO. Ovo je super. Jos samo da se neko odvazi za UO. Najbolje Zubanovic.mavi je napisao/la: ↑12 jun 2021, 22:08Ma, izgleda da ovde ljudi ne barataju osnovnim pojmovima.
A drugi spinuju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Uprava napolje.
Eno vam Pofalickog pa se s njim igrajte.
Danas su trebala u NO uci dva NOVA clana ne amarovci i misketovci,ali je gospodi zasmetao Duvnjak kao treci clan i zbog toga su ih odbili.
Ovo su ljudi bez obraza, ljudi koji na konstataciju da su napravili preko 2 miliona duga i dalje imaju obraza da ne podnesu ostavke.
Gtobari kluba mozete kako hocete, ali necete dokle hocete.
Brzo cemo mi navijaci na tribine, tad ce se cuti nas PUNI GLAS, a vama bi porucio da do tada napustite klub
Eno vam Pofalickog pa se s njim igrajte.
Danas su trebala u NO uci dva NOVA clana ne amarovci i misketovci,ali je gospodi zasmetao Duvnjak kao treci clan i zbog toga su ih odbili.
Ovo su ljudi bez obraza, ljudi koji na konstataciju da su napravili preko 2 miliona duga i dalje imaju obraza da ne podnesu ostavke.
Gtobari kluba mozete kako hocete, ali necete dokle hocete.
Brzo cemo mi navijaci na tribine, tad ce se cuti nas PUNI GLAS, a vama bi porucio da do tada napustite klub
-
- Kontakt:
**** mrtve jos hiljadu puta svima koji u ovom ucestvuju a doci ce vam kazna sise jedne. Nazife moju podrsku nemas **** i tebi rod.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
- lijevapolutka
- Kontakt:
1921 je snimala danas. Valjda će objaviti pa da ovim molerima bude jasnije
moSa ljoŽe
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 17 gostiju.