Zamisli počet srednju školu bez da imaš osnovno poznavanje engleskog jezika.
Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Euro 2020 - općenito
Pa eto onda znaš i sam bolje od mene.jelle je napisao/la: ↑12 jun 2021, 19:31Pa prebolio sam je ja ...spuco mi je oca srcani dok je lezo na kaucu u 45 god ...fala Bogu pa je prezivio ...od toliko sportasa mora se nekad desiti i da srce stane ...ja opet znam iz svoje sredine vise ljudi koji su imali srcani nego profi sportasi ..ne drami oko tih stvari jarane ...to je zivot i nema nekih specificnih pravila ... Mogo ga je spucat i dok je spavo sto je najopasnijeShategabri je napisao/la: ↑12 jun 2021, 19:27Ma ja, smiješno jelde.
Kad se zadnji put desilo?
Ti očito nisi pričao s nekim ko je prebolio koronu.
Ja je nisam imao, ali ljudi kažu da nisu više isti. Da nemaju one energije.
I to mlafi ljudi.
Mogao je, što je najgore on sigurno nije osjećao nikakve smetnje jer bi ga sigurno prekontrolisali.
Koševo Zapad
Naravno...moze se smanjiti broj utakmica ali možeš smanjiti i broj treninga...trajanje utakmice sa 90 na 80 minuta - hlupam, i sl.
Ne mora samo rješenje biti manji broj utakmica...uzimaš milione i ima da igraš.
Lično stičem dojam da su često ubitačniji treninzi nego same utakmice.
Na kraju, uvedi pravilo o obaveznim izmjenama na poluvremenu, do 60.minute i slično, najmanje 5 obaveznih izmjena...na taj način ćeš dati priliku i onima s klupe a ne da uvijek igra istih 11 ili 14.
Smanji ligu na 18 kao Bundesliga ili Ligue1...i slicno
...
Ovo onako navodim na prvu...Postoje mnoga druga rješenja a ne samo manji broj utakmica.
Najbitnije da je Eriksen dobro...
Na kraju, uvedi pravilo o obaveznim izmjenama na poluvremenu, do 60.minute i slično, najmanje 5 obaveznih izmjena...na taj način ćeš dati priliku i onima s klupe a ne da uvijek igra istih 11 ili 14.
...
Ovo onako navodim na prvu...Postoje mnoga druga rješenja a ne samo manji broj utakmica.
Ljudi su pisali da se tekma nastavlja tad. Ima i nase raje tamo na chatu pa su isto pisali. Nije ni bitno uopste. Ti u ovoj situaciji nadjes nacin da provociras.Donnie Darko je napisao/la: ↑12 jun 2021, 19:34Zamisli počet srednju školu bez da imaš osnovno poznavanje engleskog jezika.
Naci ce Cefer rjesenje, uvest ce jos utakmica u kalendar.
Picka im materna pohlepna.
Picka im materna pohlepna.
A i najbolje bi bilo da igraci igraju svaki dan, sto da ne? Ne treba odmor nikada. Neka igraju nacionalna prvenstva, kupove, LP, EL, kvalifikacije, Olimpijade, SP i EP. A posto je sve to ionako premalo onda hajde da se ubaci i nekakva liga nacija, ionako lufta ima za jos par utakmica sigurno, mogu mozda i kakve kvalifikacije za tu istu ligu nacija. Spavat ce kada umru, evo Eriksen zamalo i da se odmori ali ne dade mu se. I sve to da bi UEFA profitirala na jos kojem polju jos malo vise. Kud im Ameri i Arapi ne napravise bar tu Superligu pred nosom...
Kako "pametni" obicno kazu? Za te par ima da trcis od jutra do mraka.
Kako "pametni" obicno kazu? Za te par ima da trcis od jutra do mraka.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Eriksen nije igrao puno ove sezone tek je pred kraj poceo dobivati neku minutazu
Sto je najgore u ovome dobro glupani u vrhu svjetskog fudbala opet ce traziti da igraju preveliki broj utakmica mogu misliti kada svjetsko u kataru bude na +40
- Shategabri
- Kontakt:
Na kraju krajeva u ostalim sportovima imaš rotaciju izmjena, mora se i u fudbalu to modificirati.hurem je napisao/la: ↑12 jun 2021, 19:35Naravno...moze se smanjiti broj utakmica ali možeš smanjiti i broj treninga...trajanje utakmice sa 90 na 80 minuta - hlupam, i sl.
...
Koševo Zapad
Sto je najgore Eriksen pola sezona proveo na klupi ...al vazno je pametovati 

Ljudi stvarno misle da od previse tekmi srce opali?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Shategabri
- Kontakt:
Što ne mijenja činjenicu da je cijelo vrijeme bio u punom trenažnom procesu.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Pola forumaša se prepalo da će i njih da zdrma
.
Meni pola zgrade pomrlo zadnjih godinu dana, da ne vidjeh ove drmaticne komentare ne bi ih se ni sjetio

Meni pola zgrade pomrlo zadnjih godinu dana, da ne vidjeh ove drmaticne komentare ne bi ih se ni sjetio
Nema tu pravila nikakvih. Pa eno teniseri uzmi Djokovica i Nadala i onaj tempo. Igras 3-4 sata bez prestanka, zavrsis odmoris, sutra trening pa opet mec. I tako citavu godinu. To kad hoce hoce, nema raspored veze s tim.
- Shategabri
- Kontakt:
A možda nije ni srčani... Spominju i moždani... Kad već pametujemo.
Mada su srce oživljavali.
Koševo Zapad
Svako živi do roka određenog, valja se za onaj svijet pripremit.
Ma brate crnjak gledati kako momka ozivljavajuVelezovoDijete je napisao/la: ↑12 jun 2021, 19:40Pola forumaša se prepalo da će i njih da zdrma.

Okanite se medicine 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.