FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nego de raja da se saberemo do sljedeće godine pa da sastavimo UO i NO da malo vodimo klub da upišemo sebi u CV.
Pare nisu problem, para nemamo a ustvari nemaju ni ovi što su sjeli u fotelje.
Pare nisu problem, para nemamo a ustvari nemaju ni ovi što su sjeli u fotelje.
Rodjeni su pitarske picke!
Pricao sam o tom,lik koji se smijao porazima kluba,mrtve mu j....
Izvini Babuka,nisu znali kako to iznutra izgleda!
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
-
- Kontakt:
Kako smo od ovoga dosli do ovoga sad? Kao da je bilo u proslom stoljecu, a ne prije par godina..
Pročepit će negdje.
Treba pokusati bojkotovati, samo moje strane sigurno nema produzivanja clanski dok su ovakvi amateri u klubu.
Ima ljudi koji su bili i sve ce se saznati. Neka je na cast većini Skupštine
- Bersaga
- Kontakt:
Šta smo mi Bogu zgriješili pa se ovakvi stručnjaci nakotiše kod nas?
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Nece se saznati dok god vi sto nesto “znate” sutite.
Cernica i Sijercic su nasli covjeka za NO, Nasuf Drinjakovic firma General Logistic.
I imat cemo najljepsi stadion.
Ode nam Krupa. Znaci od tri spali smo na dva koja ispadaju - Radnik i mi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nije vam valjao Miske evo vam sad ovi nehljebari gledajte i samo gledajte valjda nekad skontate kakve smo ljude otjerali,bitno da Manijaci hlade jaja i nijemo posmatraju a njih su tjerali bakljama
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Oni su trebali naci ljude za UO,NO mozemo biti svi mi sa ekonomskim faksom.
sa ovim ublehama u klubu dajem buducem treneru jedno četiri kola maksimalno da moze izdržati hej zalosti drugi klubovi vec poceli il pocinju sa pripremama a mi ne znamo nista u vezi predstojeće sezone a osobe koje su trebale osigurati neki početak dns nagradjene jos boljim pozicijama za nerad
realno ja ne znam kojim mi cudom mozemo ostati u ligi
Bas tako na sutrasnji dan!!!!MojaMalenkost je napisao/la: ↑12 jun 2021, 16:32Kako smo od ovoga dosli do ovoga sad? Kao da je bilo u proslom stoljecu, a ne prije par godina..
Na skupštini 29.06.2019 su za nove članove UO imenovani Selen Balić i Kenan Ademović koji su evo i nakon današnje skupštine i dalje tu. Dakle prošlo je 2 godine od toga.
Na skupštini 08.02.2020. za članove UO su imenovani Nazif Hasanbegović, Fuad Zukić i Kerim Karavdić. Prošlo je haman godina i po i nakon današnje skupštine i dalje su tu.
Uz to studenta zamjenio penzioner i došao lik koji je direktor centra za kulturu u Hadžićima.
Pa grob te yebo.
Na skupštini 08.02.2020. za članove UO su imenovani Nazif Hasanbegović, Fuad Zukić i Kerim Karavdić. Prošlo je haman godina i po i nakon današnje skupštine i dalje su tu.
Uz to studenta zamjenio penzioner i došao lik koji je direktor centra za kulturu u Hadžićima.
Pa grob te yebo.
Šta će biti kad se sazna ? Pisat će se 5 dana ovdje na forumu mi ćemo se između sebe klati i pljuvati jedni druge, nijedan novinar neće skupiti muda da postavi konkretna pitanja ovima u UO i to je to.
Čovjek priča o investitorima, kakvim investitorima bolan bolan, neko će doći na - od nekoliko miliona, da vraća neisplaćene plate Amaru, Senadov dug za teren i šta sve ne, samo zato što se Klub zove Željezničar, aha hoće al' u kurcu.
Čovjek priča o investitorima, kakvim investitorima bolan bolan, neko će doći na - od nekoliko miliona, da vraća neisplaćene plate Amaru, Senadov dug za teren i šta sve ne, samo zato što se Klub zove Željezničar, aha hoće al' u kurcu.
Rodjeni su pitarske picke!
braco je napisao/la: ↑12 jun 2021, 16:50Na skupštini 29.06.2019 su za nove članove UO imenovani Selen Balić i Kenan Ademović koji su evo i nakon današnje skupštine i dalje tu. Dakle prošlo je 2 godine od toga.
Pa grob te yebo.

Zamisli,Badzak nogira Balica kao menagera iz hotela,al ga ostavi u klubu,gdje logika?braco je napisao/la: ↑12 jun 2021, 16:50Na skupštini 29.06.2019 su za nove članove UO imenovani Selen Balić i Kenan Ademović koji su evo i nakon današnje skupštine i dalje tu. Dakle prošlo je 2 godine od toga.
Pa grob te yebo.
Udvarao se navijacima a trenerima jamu kopao,obecanjima.Fuj
Jučer sam bio optimista i mislio da ćemo bez problema izboriti opstanak. Nažalost mislim da je to nemoguća misija ipak.
-
- Kontakt:
Da tuga bude jos jaca unisti nas sampanjac ekipa koju je doveo taj sto nam je toliko radosti donio.. To je samo dodatna so na ranu..Cunami87 je napisao/la: ↑12 jun 2021, 16:48Bas tako na sutrasnji dan!!!!MojaMalenkost je napisao/la: ↑12 jun 2021, 16:32Kako smo od ovoga dosli do ovoga sad? Kao da je bilo u proslom stoljecu, a ne prije par godina..
Pročepit će negdje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.