Izvini, ali ko im je onemogucio ulazak u klub? Ovi sto su izabrani? Kako?mavi je napisao/la: ↑12 jun 2021, 15:22Nema potreba da se oni bilo kome pravdaju i polažu račune.LjoZee je napisao/la: ↑12 jun 2021, 15:14Iskreno da ti kazem ima Skupstina pa izneses plan i jasno stavis do znanja da neces vise od toliko ljudi koliko si planirao. Znaci ni bivse ni ove, ni one. Ljudi neka glasaju ili bar ce ostati zapamceno da si izasao sa planom. Ovakvim lahkim odustajanjem samo su jos vecu stetu napravili klub.mavi je napisao/la: ↑12 jun 2021, 15:09E, ovde ćemo da stanemo u kraj izjavama tipa " kad neće niko".
Bilo je dogovoreno da Hadis Zubanovic, Nijaz Brkovic, Nihad Selimović, Dzindo, Abdurahman, Harbas... udju u klub.
Od starih članova uprave bi ostao samo Badzak.
Ljudi su bili spremni iskonski da zasucu rukave i da se prihvate posla, znalo bi se ko šta radi, svako u svom domenu.
Bilo je obezbijeđeno milion maraka da uđe u klub, za početak. I generalni sponzor od 300 hiljada maraka. Još sposobnih biznismena je bilo planirano naknadno da se priključi. Zuban bi bio glavni za sportski dio i on bi se najviše pitao. Badzak je bio konekcija u ovim razgovorima.
Prije par dana je ovim ljudima javljeno da mogu uci u klub, ali, da će u klub uci jos osam ljudi, uglavnom iz starog upravnog odbora, čime bi se stekli uslovi da novi članovi budu nadglasani od kokuza. Naravno da su se Zuban i njegovi ljudi zahvalili na toj " ponudi". Moram reći i da me je Badzak razočarao u svemu ovome, dozvolivsi da bude igračka u rukama "navijača".
I, sad, imamo to što imamo.
Najslabini Željin upravni odbor u istoriji.
Nek nam je Bog na pomoći da ne doživimo sudbinu Čelika...
Ljudi su imali jasan plan, onemogućeno im je da uđu u klub.
Propade milion i tri stotine hiljada KM, plus eventualni ulazak novih ljudi u klub. Nek predsjednik i potpredsjednik skupštine sada polažu račune zašto nisu uspjeli okupiti ljude s parama
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pročepit će negdje.
I da čestitam Nedimu Sijerčiću i Edinu Cernici na odlično odradjenom poslu u proteklih mjesec i po dana. Veće ublehe naš klub vidio nije, a raznih je bilo.
Jbt klub nam u žešćem qrcu i prvo pitanje novinara za novog predsjednika je da li i dalje vrijedi ugovor s klubom iz Gane

Zadnja izmjena: braco, dana/u 12 jun 2021, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ovo se zove dobro isplanirano, sistemsko unistavanje kluba. Fuj.. place mi se svega mi eto
Jesu li svjesni Cernica i Sijercic da jaci upravni odbor od naseg ima i Moscanica?

Ako su ovo oni sposobni i kvalitetni ljudi onda su Cernica i Sijercic ublehe na kvadrat.
Pa zar vas vise Kerime, Fuade, Kenane, Selene nije sramota? Ima li neko od novinara da im postavi samo jedno pitanje, da li imaju gram obraza?
**** ti sunce zareno, ona ciganka sto prosi na ulici ima vise novca nego svi clanovi naseg upravnog odbora kad ih sve spojis..
Sta klub prozivljava na svoj stoti rodjendan ovo nisu istine

Članovi Nadzornog odbora ostaju Damir Ablaković, Senaid Topuz i Mustafa Nurko.
Badzak i skupštinari...MrkiMedo je napisao/la: ↑12 jun 2021, 15:24A ko je tim ljudima javio da ce u klub uci jos osam ljudi? Hajte molim vas, ti kad imas pare onda si glavni i mudonja si i radis sta ti je cejf.mavi je napisao/la: ↑12 jun 2021, 15:09E, ovde ćemo da stanemo u kraj izjavama tipa " kad neće niko".
Bilo je dogovoreno da Hadis Zubanovic, Nijaz Brkovic, Nihad Selimović, Dzindo, Abdurahman, Harbas... udju u klub.
Od starih članova uprave bi ostao samo Badzak.
Ljudi su bili spremni iskonski da zasucu rukave i da se prihvate posla, znalo bi se ko šta radi, svako u svom domenu.
Bilo je obezbijeđeno milion maraka da uđe u klub, za početak. I generalni sponzor od 300 hiljada maraka. Još sposobnih biznismena je bilo planirano naknadno da se priključi. Zuban bi bio glavni za sportski dio i on bi se najviše pitao. Badzak je bio konekcija u ovim razgovorima.
Prije par dana je ovim ljudima javljeno da mogu uci u klub, ali, da će u klub uci jos osam ljudi, uglavnom iz starog upravnog odbora, čime bi se stekli uslovi da novi članovi budu nadglasani od kokuza. Naravno da su se Zuban i njegovi ljudi zahvalili na toj " ponudi". Moram reći i da me je Badzak razočarao u svemu ovome, dozvolivsi da bude igračka u rukama "navijača".
I, sad, imamo to što imamo.
Najslabini Željin upravni odbor u istoriji.
Nek nam je Bog na pomoći da ne doživimo sudbinu Čelika...
Imaju organi kluba koji postavljaju nove ljude u klub.
Ne ide to baš tako jednostavno.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Moje neko mišljene ova nova-stara ekipa Boga mole da se prodaju Dzeko,Visca i Hadziahmetovic da bi sa tim novcem imali neki budzet.Ja drugi nacin ne vidim da oni mogu nafatati neku drugu lovu ili još ima plan prodaja pomocbog terena.
- lijevapolutka
- Kontakt:
- TMmanija2012
- Kontakt:
Dok se nisu razišli po kafanama treba ove ublehe zamoliti da odmah podnesu ostavku 

-
- Kontakt:
Pa strucnjak za komunikaciju u kriznim situacijama ili prevedeno supljator i prodavac ubleha.. Nije mi samo jasno koji su im interesi pa ovih par ljudi po svaku cijenu zele ostati u klubu..
Pročepit će negdje.
.... Bolje da ne pisem. Fuj . Skupštinu treba iz temelja promijeniti.
Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 12 jun 2021, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
0 biznismena u upravi
Od novih članova uprave:
- Ilijas Kovačević direktora centra u Hadžićima za sport, kulturu i rekreaciju
- Josip Jurišić penzioner
Od novih članova uprave:
- Ilijas Kovačević direktora centra u Hadžićima za sport, kulturu i rekreaciju
- Josip Jurišić penzioner

Zadnja izmjena: braco, dana/u 12 jun 2021, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
Sta smo postali nasa mala klinika pa nam u upravnom odboru sjede neuropsiholozi, pedijatri i picke materine. Mrs ba
E, vjeruj mi da se i ja pitam.MojaMalenkost je napisao/la: ↑12 jun 2021, 15:41Pa strucnjak za komunikaciju u kriznim situacijama ili prevedeno supljator i prodavac ubleha.. Nije mi samo jasno koji su im interesi pa ovih par ljudi po svaku cijenu zele ostati u klubu..
Nema mi logike.
Nisu ni svjesni kakav posao je pred njima. I kolika odgovornost.
A, sve go, frontalni kokuz, budzetlije, bez poslovnih konekcija, mogućnosti da namaknu neke pare.
Mene je fakat strah...
Nek' je sretno novom UO, ali nisam optimističan ni sekunda.
Sramota šta ste uradili od Kluba !
Sramota šta ste uradili od Kluba !
Rodjeni su pitarske picke!
Hasanbegović je odgovorio i na pitanja vezana za ulogu gospodina Semira Cerića, ali i Jasmina Badžaka.
"Distaciranost gospodina Cerića od Sarajeva otežavala je rad kluba. Mi ćemo se nadat da će on ostati vezan za klub, a gospodin Badžak je imao svojih poslovnih obaveza, ali on ostaje također uz klub."
O startu priprema? Još uvijek se zna kad počinju pripreme i ko će voditi klub u novoj sezoni.
"U ponedjeljak ćemo imati ozbiljne razgovore i kandidate za šefa stručnog štaba."
O igračkim promjenama?
"Intezivno razgovoramo s igračima, nekima i ističe ugovor. Kada bude šef stručnog štaba imenovan onda će i on vidjeti šta i kako dalje."
Gospodin Hasanbegović se doatako i funkcije Amara Osima u klubu.
"Gospodin Osim je član Skupštine kluba. Njegove rezultate jako cijenimo."
Dobro ja rekoh da Nurko pregovara sa igracima. Kad nam Nurko sastavi ekipu ima da ispadnemo u Federalnu odmah u prvom kolu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 35 gostiju.