FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bersaga
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jesmo li spremni?
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Skupština FK Željezničar na kojoj bi trebalo da bude izabrano novo rukovodstvo kluba je počela u 11.00.
Prisutno je 38 delegata tako da postoji kvorum za njeno održavanje.
Iz FK Željezničar su zamolili predstavnike medija da napuste prostoriju za Skupštinu, te će se medijima obratiti po završetku.
Prisutno je 38 delegata tako da postoji kvorum za njeno održavanje.
Iz FK Željezničar su zamolili predstavnike medija da napuste prostoriju za Skupštinu, te će se medijima obratiti po završetku.
Rodjeni su pitarske picke!
-
- Kontakt:
Nece do sabaha zavrsiti.Skupština ima 11 tačaka dnevnog reda, između ostalog i Izvještaj Upravnog odbora, finansijski izvještaj u periodu 2017. do 2020. godine, strategija kluba, finansijska revizija kluba za posljednjih 10 godina, obilježevanje 100 godina kluba, te svakako najbitnije izbor organa kluba, o čemu se najviše i govorilo u posljednje vrijeme, a to je izbor novog predsjednika i novih članova Upravnog odbora.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
I na kraju jedan prazan zaključak i prazna nadanjaLjoZee je napisao/la: ↑12 jun 2021, 11:24Nece do sabaha zavrsiti.Skupština ima 11 tačaka dnevnog reda, između ostalog i Izvještaj Upravnog odbora, finansijski izvještaj u periodu 2017. do 2020. godine, strategija kluba, finansijska revizija kluba za posljednjih 10 godina, obilježevanje 100 godina kluba, te svakako najbitnije izbor organa kluba, o čemu se najviše i govorilo u posljednje vrijeme, a to je izbor novog predsjednika i novih članova Upravnog odbora.

....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Mislim da je ovo Hasanbegovic:Najbliži poziciji njegovog nasljednika je sadašnji član Upravnog odbora kluba Nazif Hasanbegović, koji je već uključen u sve procese u klubu.
Većih promjena moglo bi biti u Nadzornom odboru koji bi, kako saznaje portal Klix.ba, trebao biti pojačan novim imenima uspješnih biznismena koji su zainteresovani da poprave situaciju u organizaciji kluba.

Moj zakljucak na osnovu slika sa Klixa i ovdje je da Osim nije dosao danas na Skupstinu.
- Bersaga
- Kontakt:
Nek raspravljaju 3 dana, samo daj da se više pomjerimo sa mrtve tačke i da izađemo iz začaranog krugaLjoZee je napisao/la: ↑12 jun 2021, 11:24Nece do sabaha zavrsiti.Skupština ima 11 tačaka dnevnog reda, između ostalog i Izvještaj Upravnog odbora, finansijski izvještaj u periodu 2017. do 2020. godine, strategija kluba, finansijska revizija kluba za posljednjih 10 godina, obilježevanje 100 godina kluba, te svakako najbitnije izbor organa kluba, o čemu se najviše i govorilo u posljednje vrijeme, a to je izbor novog predsjednika i novih članova Upravnog odbora.

uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Ako bude onako kao što sam čuo, mrka kapa. Put u propast.
Nadam se da će razum prevladati...
Nadam se da će razum prevladati...
Ne vidim ni badžaka na slikama
Nema Osima niti Čengića.
Vidim i onog Duvnjaka, sekretara iz perioda Misimovica. Koja je njegova funkcija sad s obzirom da ga nema na spisku za Skupstinu na zvanicnoj?
Onaj osjecaj, odrzava se skupstina kluba, a ti ne ocekujes nista. Bukvalno sam emotivno prazan.
- Bersaga
- Kontakt:
Amer Duvnjak se vodi kao "Šef pravne službe" Zvijezde 09.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Cerićuuuuuuuu, ubleho najveća, odlazi iz svetinje!!!
Miralem Pjanić je najveća prevara od igrača iz kategorije "worldclass" igrači. Ako je ikada i pripadao toj kategoriji. Bezmudi mlitavac kojem je index korisnosti na terenu minus 700.
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921 i 41 gost.