FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Alipasino
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Alipasino » 11 jun 2021, 17:42

Znaci Amarcic ima raju i kod navijaca jer niko se nebuni.Dzeko kupi Zelju sve rastjeraj dovedi 20 igraca iz Italijanske lige sto sjede na klupi i budi vjecna legenda.Zgazi ove fol velike Zeljovce sto im je para preca od kluba sram ih bilo.

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 11 jun 2021, 17:42

MojaMalenkost je napisao/la:
16 mar 2021, 14:28
Do Amar sam ne ode niko nece doci.
:rol: :rol: :rol: :rol:

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 11 jun 2021, 17:43

VeteranSA je napisao/la:
11 jun 2021, 17:23
Za ove branitelje lika i djela, da se zna samo da on nije nigdje otišao, još uvijek je tu, okolo rovari, i kalkuliše kako "udati" pomoćni. Na žalost u ovakvim okolnostima nema ni sekunde optimizma. Možda jedina vadiona bi mogla biti puštanje publike na stadione, da se tu ostvari neki prihod za životarenje. Ostalo je "mrka kapa".
Naravno da je tu.. Cak je i zvanicno tu, kako kazu na nekoj nedifinisanoj poziciji.. Slomise se moleri, samo im supljaci slabo piju vode..
Pročepit će negdje.

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 11 jun 2021, 17:47

Alipasino je napisao/la:
11 jun 2021, 17:38
Znaci ima lovator neki da kupi Zelju ali mu neda Osim.Pa ako ima pare nek isplati i Osima i nek ga nogira.Znaci Amar nekog stiti i taj neko stiti Amara,muzu klub dok ga ne isisaju a mi svrljamo i fol se ljutimo.Jel moguce da neki Amarcic giganta kao Zelju moze ugasit.
Alpa, nije to "Amarčić" to je "Babuka" "Amar zna" neuzbilah haman ko svevišnji. Nemojmo biti kratke pameti, sjetimo se odvratnog keslanja na tribinama u Mostaru kada popušismo 3-0 u par minuta. I svega što se dešavalo uoči "Dana pobjede" i ulaska i njega i **** kojeje doveo sa sobom. I što je najgore ne povlači se, nego "hinjski" i dalje radi što je naumio. PA čovjek nam gura Memu za trenera jebote!!!
On da voli Želju, i da se povlači, sazvao bi press, sve medije i izvinuo se prvo stogodišnjaku, dakle Želji, svim bivšim igračima, legendama, svim navijačima i simpatizerima, dakle svima kojima je Željo u srcu. Priznao bi da je pogriješio, da nije uspio, i da se povlači. Takođe bi pozvao sve koji imaju više para, znanja, umijeća od njega da dođu, uključe se i preuzmu klub u trenutku kada pleše po ivici provalije. Zašto to ne uradi? To bi bilo najmanje što može učiniti za klub koji mu je sve u životu dao. Njegovo ponašanje pokazuje samo kolika je neznalica, koliki je smrad, i naravno da je još uvijek tu, i sprovodi svoje nebuloze koje je sa bandom zzamislio. Vidjećemo kako će se sve završiti, šta će od svega biti realizovano.
Uglavnom Željo puši, a mi želudac u rukama nosamo....

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 11 jun 2021, 17:52

LjoZee je napisao/la:
11 jun 2021, 11:11
braco je napisao/la:
11 jun 2021, 11:05
**
Kako sada stvari stoje, opciji novog predsjednika najbliži je Nazif Hasanbegović, koji je već član Upravnog odbora FK Željezničar. Hasanbegović je uključen u sve procese u klubu, vrlo dobro poznaje situaciju i ne bi mu trebalo dodatno vrijeme da povuče konkretne poteze.
Koliko sam shvatio ovo je bilo nabrzinu neki izbor jer su Selimovic i Zubanovic odustali. Nebitna imena, ali ne shvatam ljude koji evo vec drugu Skupstinu se jave i potrosi se vrijeme na pregovore, pripremu, plan i samo odjednom odustanu i gdje si bio, sta si radio? Nista. Fuj. Nemojte se onda ni javljati.
Neki portal je objavio neki dan da Cviko dolazi ako Nihad i Zuban uđu u klub. Kontam ako je to tačno i ako su oni odustali onda znači ni Cviko neće biti trener tom logikom.

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 11 jun 2021, 18:00

Ostanak bilo koga od trenutnog UO osim Badžaka je zločin prema klubu...

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 11 jun 2021, 18:06

@Veteran jal ostali ovi ili došli novi isto s.ranje. niko plana ni programa. Skupljaju se ko da u drva idu. Fuj
moSa ljoŽe

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 11 jun 2021, 18:07

Najjača priča "Kad Amar ode, doći će ljudi, neće zbog Amara." Ima još godinu dana ugovora i on će otići, klub će ostati sa njim ili bez.
Ali naše legende samo laprdaju po medijima, a niko neće prstom da mrdne.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 jun 2021, 18:11

braco je napisao/la:
11 jun 2021, 17:52
Neki portal je objavio neki dan da Cviko dolazi ako Nihad i Zuban uđu u klub. Kontam ako je to tačno i ako su oni odustali onda znači ni Cviko neće biti trener tom logikom.
Ne znam kako su radili. Da li su nesto oni pripremali ko lupam Mekica pa cekaju samo da se izabere novi predsjednik da moze potpisati ili nisu. Ako jesu vjerujem da ce i Hasanbegovic preci na Cviku sa kojima su ti dogovarali, ako on zeli, jer nema ni vremena traziti nesto, dogovarati.

Nekakav Lovro iz Maribora nas zapratio na instagramu. Igrao proslu sezonu u Aluminiju na posudbi, 2000. godiste, zadnji vezni. Da nece kod nas na posudbu sad? :rol:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 11 jun 2021, 18:13

lijevapolutka je napisao/la:
11 jun 2021, 18:06
@Veteran jal ostali ovi ili došli novi isto s.ranje. niko plana ni programa. Skupljaju se ko da u drva idu. Fuj
Znam druže, zato me srce boli šta smo mi dočekali, da budemo taoci, i klub pa i mi pojedinaca i nekih interesnih grupa, a u principu dvije skupine vezalja i amatera pojma niko nema...

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 11 jun 2021, 18:19

LjoZee je napisao/la:
11 jun 2021, 18:11
braco je napisao/la:
Ne znam kako su radili. Da li su nesto oni pripremali ko lupam Mekica pa cekaju samo da se izabere novi predsjednik da moze potpisati ili nisu. Ako jesu vjerujem da ce i Hasanbegovic preci na Cviku sa kojima su ti dogovarali, ako on zeli, jer nema ni vremena traziti nesto, dogovarati.

Nekakav Lovro iz Maribora nas zapratio na instagramu. Igrao proslu sezonu u Aluminiju na posudbi, 2000. godiste, zadnji vezni. Da nece kod nas na posudbu sad? :rol:
Iskren da budem, i ja sebe lazem da su svi ti igraci koji su se spominjali usmeno rijeseni, samo se ceka prvo sjednica, sportski direktor formalno, strucni stab formalno, i onda potpisivanje sa tim igracima :urnebes:

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 11 jun 2021, 18:20

LjoZee je napisao/la:
11 jun 2021, 18:11
braco je napisao/la:

Pa vjerovatno su zajedno dogovarali Badžak, Selimović, Zubanović i Hasanbegović da izaberu Cviku za trenera. Ne vjerujem da će se nešto promijeniti AKO su ova dvojica odustali. Ipak je premalo vremena da sad idemo u nove pregovore sa nekim drugim trenerom (mislim koji bi nas iole normalan trener preuzeo sada)

Nisu valjda toliko glupi pa da ekipu sastavljamo u hodu, da igrači (više njih) dolaze u pola priprema ili pred kraj, mada od ovih me ništa ne bi iznenadilo.
Rodjeni su pitarske picke!

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 11 jun 2021, 18:26

Kokuzi, varlice, amateri i neznalice...ja bi sve u i oko kluba trenutno ovako opisao...

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 11 jun 2021, 19:59

VeteranSA je napisao/la:
11 jun 2021, 18:26
Kokuzi, varlice, amateri i neznalice...ja bi sve u i oko kluba trenutno ovako opisao...
Jednom riječju, baksuzi.
💩💩

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 11 jun 2021, 21:18

VeteranSA je napisao/la:
Bruda hajde reci raji zasto je sve propalo I radi koga? Zasto tvoj najdrazi Zeljovac nece uci.Nemoj da ja govorim :nene:

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 11 jun 2021, 21:22

slika

Jedino ispravno rješenje.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 11 jun 2021, 21:24

KANA je napisao/la:
11 jun 2021, 21:18
VeteranSA je napisao/la:
Bruda hajde reci raji zasto je sve propalo I radi koga? Zasto tvoj najdrazi Zeljovac nece uci.Nemoj da ja govorim :nene:
Napisao sam par postova znad. Niko nece dok neznalica zvanicno ne ode. Ostalo nije za ovakva mjesta. A ti pisi sta hocesc racku me zaboli. Mos i konobara za informacije pitati.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 11 jun 2021, 21:27

VeteranSA je napisao/la:
11 jun 2021, 21:24
KANA je napisao/la:
VeteranSA je napisao/la:
Napisao sam par postova znad. Niko nece dok neznalica zvanicno ne ode. Ostalo nije za ovakva mjesta. A ti pisi sta hocesc racku me zaboli. Mos i konobara za informacije pitati.
Nije istina 1000% ,budi posten I reci zasto nece I ko igra duple stalno ? Amar nista vise nema sa klubom 100% **** ga ja usta za sve ovo ali nema potrebe nadodavati

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 11 jun 2021, 22:12

Znaci Amar i dalje tu, rovari, ceka pare, ceka da proda pomocni, e svasta. Naucim uvijek nesto novo.
Sad kao zakljucak namece se da ti sposobni Zeljovci nece da udju da ne bi vadili i isplacivali Amara, e svasta.
Jači od ratova, režima i partija !!!!

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 11 jun 2021, 22:26

VeteranSA je napisao/la:
11 jun 2021, 21:24
KANA je napisao/la:
VeteranSA je napisao/la:
Joj izgovora. E čuj sad' vam priča: "Eto neće niko dok Amar ne ode ono 100% zvanično." 🤣
Željezničar za život cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.