Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Jakobsen91
- Kontakt:
Re: Grand Slam
4 drop shota u dva gema i sve te poene izgubio.
Sa ovakvim stavom na startu nije zasluzio niata vise od jos kojeg krompira.

Vamos Rafa 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma meni je okej to neko blago navijanje, i logicno je nekako, ali ovo je pretjerivanje. Ne bi pohvalio rivala nema tih para.delinjo je napisao/la: ↑11 jun 2021, 19:29Ubije ih taj satro patriotizam,sjecam se Viska ,svrsavao na Feda i samo pritisak na njega da mora za Nolu navijati i sad kad igra Nolo bude u rangu Banjca,to je kod njih patriotizam kao kmoras za svog navijati![]()
Nista licno bracuka,cisto sa strane babuke,matematicki bolje 19 nego 21,to je sve

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sta kaze kralj, bravo mreža. 
A fakat je bio normala lik i uvijek super prenosio mečeve.

A fakat je bio normala lik i uvijek super prenosio mečeve.
- Felixians4
- Kontakt:
U čemu je problem da navijaju za svoje? Mićo Dušanović na HRT-u navijao za Federera.
Moglo biti 2-0 za Novaka, a 0-3. Tako i lani. Rafael njemu na RG praktički svaki servis game dovodi u opasnost,to nije nikad riješio.
Nadal odmah pun gas protiv najboljih stavi na Chatrieru
Moglo biti 2-0 za Novaka, a 0-3. Tako i lani. Rafael njemu na RG praktički svaki servis game dovodi u opasnost,to nije nikad riješio.
Nadal odmah pun gas protiv najboljih stavi na Chatrieru
- LlullSergio
- Kontakt:
Mrs u picku materinu, jebote i drop shot i smec koji nisi naučio igrati za 20 godina karijere.
Preslikan meč od prošle godine.
Preslikan meč od prošle godine.
A mi Rafanovci navijali za 21-21 poslije trave.

- BosniaBoston
- Kontakt:
Gotovo je ovo vec
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Gotovo
3 seta se igra. Polako
Ponavlja se Oktobar,opet ce ga dobiti 6-0, nevejrovatno da drugi neki igraci imaju vise sanse od Novaka,toliko se Rafa naspanuje da ga samelje
Još bolje nego prošle godine će biti izgleda..
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Šta kae ovo je na liniji videlo se belo
Nosite ga nek niko ne komentariše

Nosite ga nek niko ne komentariše
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
Videlo se belo

#Punoljetstvo
Ne treba podcijenjivati drugog najvećeg ikad. Nije Federer u pitanju. 

"We need to suffer. And we need to fight."
- LlullSergio
- Kontakt:
Ja pic*etine.
Dvije godine zaredom ovo sebi dopuštaš, idi ubij se.
Bar malo osjetis kako je biti navijac FedereraLlullSergio je napisao/la: ↑11 jun 2021, 19:38Ja pic*etine.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Pensioner26
- Kontakt:
Pokvari ga Semir Osmanagić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.