Lik ko da sjedi ispred granapa sa rajom ba ,uz pivu ,kaze daj kladionicu kvote da vidim,majko draga

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Lik ko da sjedi ispred granapa sa rajom ba ,uz pivu ,kaze daj kladionicu kvote da vidim,majko draga
De, Boze, molim te, sa Radnikom na Grbavici prva.Također, odlučeno je da će se narednog četvrtka (17. juni) u Sarajevu u 12 sati održati i žrijeb takmičarskih brojeva za novu sezonu Premijer lige.
To znači da ćemo tada saznati raspored za narednu sezonu u najjačem rangu bh. fudbala.
Sad sam siguran da ti nisi čovjek nego programirani bot. Bukvalno niko nije jednu riječ optimizma napisao ima pet dana minimalno i ti samo ulijećeš sa komentarom sa ključnim riječima koje koristiš klimanje glavom, svaka čast optimisti, boljitak, stara nova lica
On je samo mentalno zakinut.Dejan1921 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 15:16Sad sam siguran da ti nisi čovjek nego programirani bot. Bukvalno niko nije jednu riječ optimizma napisao ima pet dana minimalno i ti samo ulijećeš sa komentarom sa ključnim riječima koje koristiš klimanje glavom, svaka čast optimisti, boljitak, stara nova lica
Nikad u životu. Uopšte nije stanje haotično. Nije bajno, ali nije ni kako se priča. Imaš predsjednika i upravu koji ne mogu vodu platiti, pa možemo i mi s foruma voditi klub tako.
Pogledas oko sebe i vidis da drugog izlaza nema. Niko nece bacati pare na ligu gdje politika kroji tabelu.Ritamreda je napisao/la: ↑11 jun 2021, 16:46Nikad u životu. Uopšte nije stanje haotično. Nije bajno, ali nije ni kako se priča. Imaš predsjednika i upravu koji ne mogu vodu platiti, pa možemo i mi s foruma voditi klub tako.
Samo što ne vidim te Vukotiće, Grediće , Misimoviće, Kraljeve Banane, Kozariće... šta se desilo?
VeteranSA je napisao/la: ↑11 jun 2021, 17:23Za ove branitelje lika i djela, da se zna samo da on nije nigdje otišao, još uvijek je tu, okolo rovari, i kalkuliše kako "udati" pomoćni. Na žalost u ovakvim okolnostima nema ni sekunde optimizma. Možda jedina vadiona bi mogla biti puštanje publike na stadione, da se tu ostvari neki prihod za životarenje. Ostalo je "mrka kapa".
Nema više hajvana da za Amarom i njegovim pušiqurcima cisti njihova sranja.I to svake 3-4 godine i kad pociste pojavi se Amar i njegovi pušiqurci i kazu daj pare duzni ste nam ili voz.Svi su uvijek sve do zadnje marke naplatili od Zelje i sada ce za ovu bruku i sramotu koju su nam nanijeli.I ne znam zašto ovi navijaci pojedinaca pišu na Zeljinoj temi.Ovo je prostor za one koji vole Zelju.
Jedva cekaju da udju u klub da Amaru pare vracaju i da im Amar blokira racune kad mu je qrcu cejf..Ritamreda je napisao/la: ↑11 jun 2021, 16:46Nikad u životu. Uopšte nije stanje haotično. Nije bajno, ali nije ni kako se priča. Imaš predsjednika i upravu koji ne mogu vodu platiti, pa možemo i mi s foruma voditi klub tako.
Samo što ne vidim te Vukotiće, Grediće , Misimoviće, Kraljeve Banane, Kozariće... šta se desilo?
MojaMalenkost je napisao/la: ↑02 maj 2021, 21:32E pa dok je Amar u klubu imena nece biti. Al haj, ja cu zavrsiti sa svojom pricom..
Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac i 248 gostiju.