FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
odlazi
E cuj Sablic ugasio se drugi tim hajduka i haj more kod nas
Kako su nam pali kriteriji katastrofa
Ovdje izgleda niko normalan nece da dodje u ovu ligu
Kako su nam pali kriteriji katastrofa
Ovdje izgleda niko normalan nece da dodje u ovu ligu
-
- Kontakt:
Frajer je dobro vodio SB i do nedavno su ga ovdje neki spominjali kako je moderan, prvi kreno sa 3-5-2 i sad covjeka pljujete
Bajramovic akrapovic i na kraju amatercina kojem je vrhunac karijere sb..
Sabrina mozes otic netrebas da se sikiras sto smo u teskoj situaci samo odlazi..
Produzili Ahmetovucu krsti hebibovicu ugovor ubjedjen sam da za pare koje dajemo ovoj trouci uz platu koju smo davali Vinku mogli smo dovest catakovica i Akrapovica..
A vako imas igraca sa 37 godina koji se tek oporavlja od naj teze povrede moguce, ista stvar sa hebibivicem, a krsto je igrac za klupe sto moze bit svaki junior
Sabrina mozes otic netrebas da se sikiras sto smo u teskoj situaci samo odlazi..
Produzili Ahmetovucu krsti hebibovicu ugovor ubjedjen sam da za pare koje dajemo ovoj trouci uz platu koju smo davali Vinku mogli smo dovest catakovica i Akrapovica..
A vako imas igraca sa 37 godina koji se tek oporavlja od naj teze povrede moguce, ista stvar sa hebibivicem, a krsto je igrac za klupe sto moze bit svaki junior
Nema to veze sa ligom nego sa parama i pregovaracima.
Kako ce doci normalan kad sanjim pregovara adzic koji ne zna vise od 100 rijeci i lizka jezikom usne dok pregovara, ili Sabrina koja kad joj normalan lik kaze a mogul ja tebe svremena na vrijeme opaliti, ona mu odgovori da je lezbejka i da zato kao ne moze. Kao likep si i privlacan i sve to ali ne moze to jer I ja volim mindju ko i ti. Pa nebi ni ja tako doso
I ta smanjena plata je i dalje veca nego ono sto mu je Velez bio spreman ponuditi
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Osudjujete covjeka samo zato sto nije zvucno ime. Pustite neka ga nek proba
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- MaroonBjelave
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ima li koga iz Pjongjanga da se javi ili je obecana transparentnost pala u drugi plan,ma dobro sta imaju navijaci znati jel bila prozivka,ko je se odazvao,jel Heba potpisao i do kada itd,ni jedan ozbiljan evropski klub ne radi tako pa sto bi i mi

- PeakyBlinders
- Kontakt:
Ja sam rekao samo stranac dolazi u obzir ako su već Vinka otjerali. Akrapović bi isto bio top ali ovo sa hercegovca, bolje da su Vinka ostavili
Da nisu iz Moldavije? Isto za havera

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Jedino dobro je sto nam dolazi trener iz bratskog kluba Sirokog Brijega.To je taj mentalitet koji nam treba.
Nećete Vinka, eto vam Sabljić. Trebao je doći Slišković i on se predomislio. Ko god dođe ima moju podršku. 

- feniksptica
- Kontakt:
Podrska treneru je jedno, kad dodje gotovo je. Naravno da moramo podrzat, necemo na zidove galamiti
Al trebaju oni gledat kome mi moramo dat podrsku
Al trebaju oni gledat kome mi moramo dat podrsku
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma ako je on dobar trener, boli me briga odakle je i ne dolazi iz Širokog, vec ih je trenirao. Isto ovako su lagali i podmetali Ljupku Petrovići i covijek ne potpise za nas. Kasnije ga molili, ali covijek ima karakter i odbije. Otjeraju Kodru, a sada bi guzice dali da pristane da se vrati. Ja ovoj upravi zamjeram sto je otjerala Marinovica prije kraja sezone. Trebao je sezonu završiti i onda otici. Ako se Sabljic uklapa u neku novu viziju kluba, bujrum. Bolje i on nego da se vrte isti kao na ringispilu...Otvoriteoci je napisao/la: ↑10 jun 2021, 20:24Jedino dobro je sto nam dolazi trener iz bratskog kluba Sirokog Brijega.To je taj mentalitet koji nam treba.
Evo i oni tebe selame!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.