I to je puno kad promasi 90 posto sansi,a za dobar centarsut nije jos cuo,bilo koga iz juniora da su stavili isti bi posao odradio kao i Heba ili Resica da su vratili svejedno.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Košić je vodio Celje preko 3 godina, Slovenski prvak bio sa takvom ekipom.. zanimljivo. Pored toga bio je i u Olimpiji 55 utakmica, Triglavu i Sloveniji U-16.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ima Sabra.bordobijeli je napisao/la: ↑10 jun 2021, 09:33Pisao sam vec al ponovit cu pošto to nema veze s mozgom i zdravim razumom. Ne moze se praviti tim a nemas trenera i SD ne moze!!!
Tesko klubu u kojem se za transfere i ekipu pita ona.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Yebo li vam hebib pleme
Ovo opravdavam jedino ako ce uci protiv Posusja i sl ekipa, a da mu je plata 800 maraka.
Nije **** pouzdan, mislim da bezveze lupaju.
Ovo opravdavam jedino ako ce uci protiv Posusja i sl ekipa, a da mu je plata 800 maraka.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nakon što smo saznali da iz FK Sarajevo za novog trenera žele Dušana Kosiča, kontaktirali smo slovenačkog stručnjaka.
On nije bio previše raspoložen da govori o detaljima.
- Iznenadili ste me s ovim pozivom i pitanjem. Iskreno, ne mogu i ne želim sada da bilo šta komentarišem. Ne bih otvarao tu temu preko medija i to je sve zasad što mogu kazati. Vjerujem da će više informacija biti poznato u narednom periodu, kazao je Kosič.
- Iznenadili ste me s ovim pozivom i pitanjem. Iskreno, ne mogu i ne želim sada da bilo šta komentarišem. Ne bih otvarao tu temu preko medija i to je sve zasad što mogu kazati. Vjerujem da će više informacija biti poznato u narednom periodu, kazao je Kosič.
-
- Kontakt:
Nakon što smo saznali da iz FK Sarajevo za novog trenera žele Dušana Kosiča, kontaktirali smo slovenačkog stručnjaka.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Koji ce ozbiljan trener prihvatiti tvoju kao ponudu kad cuje da te igraci tuzakaju za neisplacene plate i kad vide kakvu ekipu sklapas.
Kako nije pouzdan ? Oni su jedini koji imaju nekog blize klubu i objavljuju prvi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jun 2021, 10:01Yebo li vam hebib pleme
-
- Kontakt:
Ma nece ni ovaj Kosic htjeti garant.Ja to odma po prvoj izjavi vidim,i za Akrapovica sam napiso da je lik strasno nezainteresovan,sve se bojim da ce na klupu morati Dzeno ili Čala ili Mirza...
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 10 jun 2021, 10:10, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Lako je pregovarati ali sta ponuditi ? Mislim da je Akrapovic malo procitao i raspitao se o trenutnom stanju i zahvalio se.. Zato ce mozda najrealniji biti Varesanovic..
-
- Kontakt:
Slazem se,oni uvijek objave prvi za sve.Nekad nesto fule ali u 90% slucajeva bude tacno.Ovo je tacno mislimZastone je napisao/la: ↑10 jun 2021, 10:06Kako nije pouzdan ? Oni su jedini koji imaju nekog blize klubu i objavljuju prvi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jun 2021, 10:01Yebo li vam hebib pleme
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Suti, vidis da se tjesim da nije istina ovo za Akrapovica..Zastone je napisao/la: ↑10 jun 2021, 10:06Kako nije pouzdan ? Oni su jedini koji imaju nekog blize klubu i objavljuju prvi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jun 2021, 10:01Yebo li vam hebib pleme
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Dva medija, dvije potpuno suprotne priče, imate pravo jednom pogađati za koju su se uhvatili pitari i oni koji se tako predstavljaju? 

Ma dzaba realnost nas izgleda udara jbg.. Covjek gradi trenersku karijeru vodio i fine klubove i da dodje ovdje i sve da sjebe nije lud..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jun 2021, 10:09Suti, vidis da se tjesim da nije istina ovo za Akrapovica..Zastone je napisao/la: ↑10 jun 2021, 10:06Kako nije pouzdan ? Oni su jedini koji imaju nekog blize klubu i objavljuju prvi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jun 2021, 10:01Yebo li vam hebib pleme
-
- Kontakt:
Do nedelje najkasnije stize trener pise 

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne pise koje nedelje...
Pa normalno. Ne znam uopste sto gube vrijeme kad znaju da nema nista od toga. To je vjerovatno malo radi navijaca da ispadne da su kao ozbiljni,a realnost su nam ova imena sto si nabrojao. Sumnjam da ce doci Akrapovic ili trener tog nivoa.
-
- Kontakt:
Varešanović, Ćala, Nalić i Uščuplić bi se tačno uklopili u pricu Kasuma o borbi za evropske pozicije.
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski, relativizam, Varijantas8 i 36 gostiju.