FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hebo ti nas ako smo došli u situaciju da nikog drugog sem pitara Selimovica ne mozemo postaviti za predsjednika.Pogledajte njegov intervju poslije imenovanja za predsjednika i skontat ce te da ni trunku manje ne laze od Cerica,samo je prefirganiji od njega.Taj ti nece ni zdravo reci ako kakve koristi nema.Namirisao je on tada à i sada da se moze šta klepiti na Zeljinoj imovini i ne odustaje.Daleko mu kuca od nas bila.I nebi on ostavku nikad dao da nije bilo pritiska navijaca.I Cviki,ako je uopšte u nekakvoj opciji i ako je ovo što piše uopšte istina,pokazati vrata.Cuj odmah uslovi ko i kako.Nadam se da ce razum i ljubav prima Zelji preovladati na skupštini i ovu ekipu koja se spominje drzati što dalje od upravnih struktura Zelje.
- lijevapolutka
- Kontakt:
HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑09 jun 2021, 17:51Hebo ti nas ako smo došli u situaciju da nikog drugog sem pitara Selimovica ne mozemo postaviti za predsjednika.Pogledajte njegov intervju poslije imenovanja za predsjednika i skontat ce te da ni trunku manje ne laze od Cerica,samo je prefirganiji od njega.Taj ti nece ni zdravo reci ako kakve koristi nema.Namirisao je on tada à i sada da se moze šta klepiti na Zeljinoj imovini i ne odustaje.Daleko mu kuca od nas bila.I nebi on ostavku nikad dao da nije bilo pritiska navijaca.I Cviki,ako je uopšte u nekakvoj opciji i ako je ovo što piše uopšte istina,pokazati vrata.Cuj odmah uslovi ko i kako.Nadam se da ce razum i ljubav prima Zelji preovladati na skupštini i ovu ekipu koja se spominje drzati što dalje od upravnih struktura Zelje.

Ne mogu da vjerujem da lika koji nas je oštetio za najmanje 1 milion km prizivaju opet na čelo kluba.
moSa ljoŽe
Nas klub nema milione navijaca koji ce kupiti dres pa da je to bitno hocemo li dobiti 10 ili 60 KM od prodaje dresa. Bitno je da je Macron nama dao odlicne dresove, opremio nas od pionira do seniora, plus dodatna oprema za trening, putovanja itd. To sve u konacnici djeluje evropski.SudoHusika je napisao/la: ↑09 jun 2021, 16:58Brko, klub ima 10km od Macronovog dresa.Brkooo je napisao/la: ↑09 jun 2021, 16:38Sa Macronom je potpisan ugovor u trajanju od 5 godina. Dresovi i sva ostala oprema je odlicna. Porediti to sa No1 je glupo, najblaze receno.
Sto se tice Cerica nadam se da mu nece dati ni da pridje klubu. Prica covjek o nekoj digitalizaciji a laze cim usta otvori. Jucer gledam onu firmu sa kojom smo potpisali ugovor, nikakve poveznice nema izmedju te firme i Dortmunda, Juventusa itd. Jedino dobro sto je Ceric uradio je onaj ugovor sa onima iz Gane, mada treba te ugovore dobro pregledati.
Da li je Badzak svjestan sta je uradio sa guranjem Cerica? Da li je svjestan kakvu je glupost i kakvu je stetu napravio?
Jedini klub na svijetu gdje predsjednik kluba skoro 5 mjeseci ganja po svijetu neku tzv. digitalizaciju i to preko tek otvorenih kompanija a da tragedija bude veca taj predsjednik kluba jedan jedini fening nije donio klubu bilo to direktno ili preko sponzora itd..
To sve mijenjati za No1 koja nije ni blizu Macronu po kvaliteti i to samo da bi dobili 50 milja u kesu, bar meni nema smisla..
Sto se tice Badzka, Selimovica, Zubanovica. To je super ako ce uz njih biti jos minimalno 3 covjeka sa novcem, onda bi u upravi imali bar 6 ljudi koji imaju novac, plus kad bi nasli novog direktora koji ima veza i vezica i jos par kvalitetnih ljudi koji ce biti u administraciji kluba. To bi bili fini temelji za napredak i lagano izvlacenje iz ovog blata..
Ako ce se Badzku, Selimovicu prikljuciti opet ljudi sa biroa i slicni poput Balica, Cerica itd, koji ce biti u upravi samo broj na papiru, a njihov doprinos ce biti 0, to je onda opet zavaravanje i u konacnici neuspjeh..
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Sve namjerno uradjeno da se Zeljo dovede u ovu situaciju.I niko murije ne zaglavi za ove dvije godine.Ponovo bi iste da nastave i dalje uništavati dok ne ostvare svoje ciljeve.Pa dodje mi da sam sebi keca izbijem.lijevapolutka je napisao/la: ↑09 jun 2021, 17:55HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑09 jun 2021, 17:51Hebo ti nas ako smo došli u situaciju da nikog drugog sem pitara Selimovica ne mozemo postaviti za predsjednika.Pogledajte njegov intervju poslije imenovanja za predsjednika i skontat ce te da ni trunku manje ne laze od Cerica,samo je prefirganiji od njega.Taj ti nece ni zdravo reci ako kakve koristi nema.Namirisao je on tada à i sada da se moze šta klepiti na Zeljinoj imovini i ne odustaje.Daleko mu kuca od nas bila.I nebi on ostavku nikad dao da nije bilo pritiska navijaca.I Cviki,ako je uopšte u nekakvoj opciji i ako je ovo što piše uopšte istina,pokazati vrata.Cuj odmah uslovi ko i kako.Nadam se da ce razum i ljubav prima Zelji preovladati na skupštini i ovu ekipu koja se spominje drzati što dalje od upravnih struktura Zelje.![]()
Ne mogu da vjerujem da lika koji nas je oštetio za najmanje 1 milion km prizivaju opet na čelo kluba.
Samo ovom Tristanu da preporucim da ponovo procita moj post od 25.05.2021.Nesto oko Selimovica bezveze.
Dbr si tada napisao kad nece niko etp selimovica, mnogi su kontqktirani da pomognu i sta se desilo nista svako ko moze pomoci je dobrodosao uz badzaka ako jos bude zubanovic nije to losa opcija
-
- Kontakt:
Jedina dobra opcija je ona koja ce odmah istresti konkretne pare.. Sve ostale opcije, bez obzira na imena, su obicne ublehe..Potreban je ozbiljan kes samo za osnovno funkcionisanje kluba..
Pročepit će negdje.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
-
- Kontakt:
E čuj Selimovića prizivaju hahaha. Jesmo ovo napravili puni krug ljudi što mogu biti na funkcijama pa sad idemo ispočetka? Samo da podsjetim da ej taj tip već bio u klubu i poslije te čitave klape ništa dobro nije ostalo. Imajte na umu da ni u Sparsima ne cvjetaju ruže što se tiče finansija i to odavno tako da ko god je mislio da će ovaj doći i reći evo ljudi pare neka razmisli još jednom. I da dodje i tako uradi vjerujte da će svoje on vremenom vratiti i to sa kamatom. Lik je biznismen i samo gleda gdje šta može obrnuti i uzeti. Daleko je on od navijača
Ti si moj Željo, veliki Željo!
Ko god da je, bilo Selimovic, Ceric ili neko deseti, u startu vidi se da nema plan. Niko igracima nije rekao kad da dodju na prozivku, novi igraci nisu dogovoreni i tako blize i dalje. Znaci onaj prvi korak koji je morao neko imati u plan i samo da krene potpisivati kad preuzme funkciju nije napravljen. Tako da ce to sve biti cirkus kao i sad. Ali, mi je cudno da nigdje na nasim ovdje portalima nije izaslo nista. Ovo sto je Braconi kopirao je iz BL cini mi se. Nije ni zvanicna objavila, a do sada kad su ove redovne je uvijek objavljivala.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ne ganjati vještice, ne tražiti Pedra, daleko od toga. Ali treba postaviti polaznu tačku na zdravu osnovu i krenuti dalje. Na svim nivoima, sektorima, Željo je katastrofa – od struke do rukovodnog dijela.
Ne ulazim u namjere Jelića ali ovo što je rekao je suština.
- themaniaks
- Kontakt:
Plan Amara, Selimovica i co je pomocni teren, ostalo im je nebitnoLjoZee je napisao/la: ↑10 jun 2021, 09:35Ko god da je, bilo Selimovic, Ceric ili neko deseti, u startu vidi se da nema plan. Niko igracima nije rekao kad da dodju na prozivku, novi igraci nisu dogovoreni i tako blize i dalje. Znaci onaj prvi korak koji je morao neko imati u plan i samo da krene potpisivati kad preuzme funkciju nije napravljen. Tako da ce to sve biti cirkus kao i sad. Ali, mi je cudno da nigdje na nasim ovdje portalima nije izaslo nista. Ovo sto je Braconi kopirao je iz BL cini mi se. Nije ni zvanicna objavila, a do sada kad su ove redovne je uvijek objavljivala.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Ma iskreno pomocni je postao sredstvo za dodvoravanje navijacima. Ko prije Statut sto su koristili u svakom intervju jer navijaci nisu zeljeli investitore pa se potenciralo da se on nece mijenjati i kad ih pita neko i kad ne pita. Oni ce ovako na rijecima svi se baviti tim i na kraju ce taj pomocni biti uzet zbog dugova. Sad ga sigurno ne misle prodavati jer sam vidio 5 momaka iz Albe jucer da ga uredjuje.themaniaks je napisao/la: ↑10 jun 2021, 09:50Plan Amara, Selimovica i co je pomocni teren, ostalo im je nebitno

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
FIno ovo ide, ovaj izbor trenera
Pa sto nije onda odma rijesio pomocni kad je vec bio na funkciji? Nekako mi nema logike. Imam osjecaj da nekad ljudi lupaju, ili namjerno stvaraju spletke i konflikte jer im se pojedini ljudi ne dopadaju.
themaniaks je napisao/la: ↑10 jun 2021, 09:50Plan Amara, Selimovica i co je pomocni teren, ostalo im je nebitnoLjoZee je napisao/la: ↑10 jun 2021, 09:35Ko god da je, bilo Selimovic, Ceric ili neko deseti, u startu vidi se da nema plan. Niko igracima nije rekao kad da dodju na prozivku, novi igraci nisu dogovoreni i tako blize i dalje. Znaci onaj prvi korak koji je morao neko imati u plan i samo da krene potpisivati kad preuzme funkciju nije napravljen. Tako da ce to sve biti cirkus kao i sad. Ali, mi je cudno da nigdje na nasim ovdje portalima nije izaslo nista. Ovo sto je Braconi kopirao je iz BL cini mi se. Nije ni zvanicna objavila, a do sada kad su ove redovne je uvijek objavljivala.
Bas mu je nebitno. I ne znam kako dalje nastavljate. Cuj covjeku nije stalo, svaku utakmicu uzrujan ko da je sam na terenu.
U BiH vlada opsti kokuzluk zbog korone. Evo samo cinjenica da je zbog korone 250 mio km manje stiglo u BiH potvrdjuje to. Pogledas ostale klubove u BiHPL, ja ne vidim da se neko strasno pojacava, nego svako ima svoje izazove. I normalno u tim okolnostima, najvaznije da dodje neko u klub ko ima konkretna sredstva.MojaMalenkost je napisao/la: ↑09 jun 2021, 19:29Jedina dobra opcija je ona koja ce odmah istresti konkretne pare.. Sve ostale opcije, bez obzira na imena, su obicne ublehe..Potreban je ozbiljan kes samo za osnovno funkcionisanje kluba..
- themaniaks
- Kontakt:
Nije mu skupstina dozvolila, Amar Osim je rak rana FkZ
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Pa u principu sam i ja za prodaju pomocnog terena, nisam vidio da bilo koji ozbiljan klub trenira u sred grada. Samo sam i ja dosta skeptican u sposobnosti ljudi da ovo izvedu, njihova strucnost, transparentnost i slicno. Nisu do sada nista uradili na infrastrukturi da mi daju povjerenje, ali generalno je glupost trenirati gdje se trenira.themaniaks je napisao/la: ↑10 jun 2021, 10:35Nije mu skupstina dozvolila, Amar Osim je rak rana FkZ
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Pablo11 i 20 gostiju.