8 da je tacno,ne lozim BgmNajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 jun 2021, 23:54Od 1 do 10 koliko je ovo tacno?
Ili nas lozis beze
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
8 da je tacno,ne lozim BgmNajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 jun 2021, 23:54Od 1 do 10 koliko je ovo tacno?
Ili nas lozis beze
Bas tako! Hvala ti puno i nek se vise ne “desaje“ kao i ovo s klubomegocentrik je napisao/la: ↑10 jun 2021, 03:05Moskri je napisao/la: ↑10 jun 2021, 01:18Citam odavno ovaj forum i ovo je moje prvo, a ujedno i posljednje pisanje ovdje. Ne zato sto je los forum ili sto se nema sta pametno procitat, vec sto se novi forumasi docekuju na noz sta god da napisu i to od ljudi koji veze nemaju sa Sarajevom. Da se razumijemo nisam ni ja iz grada nisam ni iz kantona. Necu pisat o upravi ili tako necemu. A moglo bi se i oko uprave mnogo toga napisati. Ja kao navijač FK Sarajevo , kao dugogodišnji član kako FK Sarajevo tako i UNFKS. Neko ko je sa ovim klubom odradio prvo gostovanje u republici srpskoj, koje je imala jedna grupa iz Federacije. Prosao mnoge gradove i sela po BiH. Neko ko je sa Sarajevom bio u Trnavi, Pragu, Sofiji, Podgorici Neko ko je bio sa ekipom HZ na zapadu, a danas sam na sjeveru. Aktivan vec 16-17 godina na tribini i na utakmicama . Neko ko je bio dio ekipe koja je otjerala Baljka i kompaniju i postavila neke nove ljude, a sve za mase bolje Sarajevo ne mogu i necu da trpim ovo sto se desaje upravo sada sa klubom. Na svako nezadovoljstvo PRAVIH NAVIJACA ovdje se javljaju ljudi iz neke pripizdine okolo Tuzle ili nekog sela kod Olova, ljudi koji vide Kosevo jednom godišnje i brane neobranjivo. Pljuju se legende i ljudi koji su mnogo dali kako klubu tako i gradu. Ljudi koji su nam donijeli toliko radosti.
I ne mora biti jedan od njih biti uposlenik kluba, nisam ni ja za to niti zelim to. Ali pljuvati jednog Zekj, Torlaka. I koga vec ne. Pljuvati i dodavati kojekakve prefikse jednom covjeku kao sto je Husref Musemic kojeg cak i anamo oni postaju je vrh retardacije. Opet se tjednom sa tim da to rade poluretardirane osobe i ovi iz TK, Olova i sta znam iz koje pripizdine vec ne.
Sto se tice Sabrine, a pogotovo Ilijevskog ti ljudi nista dobro nisu donijeli klubu. Neka shvati.ko kako hoce ali je tako.
Za nase bolje i jace Sarajevo smo primali tolike batine i prolili toliko krvi, znoja i suza da bi se neko igrao sa klubom. Tjerali smo i jace igrače od ovih pa i njih cemo.
Jedino pozitivno je što ti je ovo bilo posljednje javljanje..
Moskri je napisao/la: ↑10 jun 2021, 01:18Citam odavno ovaj forum i ovo je moje prvo, a ujedno i posljednje pisanje ovdje. Ne zato sto je los forum ili sto se nema sta pametno procitat, vec sto se novi forumasi docekuju na noz sta god da napisu i to od ljudi koji veze nemaju sa Sarajevom. Da se razumijemo nisam ni ja iz grada nisam ni iz kantona. Necu pisat o upravi ili tako necemu. A moglo bi se i oko uprave mnogo toga napisati. Ja kao navijač FK Sarajevo , kao dugogodišnji član kako FK Sarajevo tako i UNFKS. Neko ko je sa ovim klubom odradio prvo gostovanje u republici srpskoj, koje je imala jedna grupa iz Federacije. Prosao mnoge gradove i sela po BiH. Neko ko je sa Sarajevom bio u Trnavi, Pragu, Sofiji, Podgorici Neko ko je bio sa ekipom HZ na zapadu, a danas sam na sjeveru. Aktivan vec 16-17 godina na tribini i na utakmicama . Neko ko je bio dio ekipe koja je otjerala Baljka i kompaniju i postavila neke nove ljude, a sve za mase bolje Sarajevo ne mogu i necu da trpim ovo sto se desaje upravo sada sa klubom. Na svako nezadovoljstvo PRAVIH NAVIJACA ovdje se javljaju ljudi iz neke pripizdine okolo Tuzle ili nekog sela kod Olova, ljudi koji vide Kosevo jednom godišnje i brane neobranjivo. Pljuju se legende i ljudi koji su mnogo dali kako klubu tako i gradu. Ljudi koji su nam donijeli toliko radosti.
I ne mora biti jedan od njih biti uposlenik kluba, nisam ni ja za to niti zelim to. Ali pljuvati jednog Zekj, Torlaka. I koga vec ne. Pljuvati i dodavati kojekakve prefikse jednom covjeku kao sto je Husref Musemic kojeg cak i anamo oni postaju je vrh retardacije. Opet se tjednom sa tim da to rade poluretardirane osobe i ovi iz TK, Olova i sta znam iz koje pripizdine vec ne.
Sto se tice Sabrine, a pogotovo Ilijevskog ti ljudi nista dobro nisu donijeli klubu. Neka shvati.ko kako hoce ali je tako.
Za nase bolje i jace Sarajevo smo primali tolike batine i prolili toliko krvi, znoja i suza da bi se neko igrao sa klubom. Tjerali smo i jace igrače od ovih pa i njih cemo.
Jel se to salis
Taman Alfred prestao sa pisanjem dugih postova, naruzis ga, on prestane... i pojavi se novi nik sa istim problemom, umjesto da ga svi podrzimo, on na noz docekan.Vanja8 je napisao/la: ↑10 jun 2021, 08:37Moskri je napisao/la: ↑10 jun 2021, 01:18Citam odavno ovaj forum i ovo je moje prvo, a ujedno i posljednje pisanje ovdje. Ne zato sto je los forum ili sto se nema sta pametno procitat, vec sto se novi forumasi docekuju na noz sta god da napisu i to od ljudi koji veze nemaju sa Sarajevom. Da se razumijemo nisam ni ja iz grada nisam ni iz kantona. Necu pisat o upravi ili tako necemu. A moglo bi se i oko uprave mnogo toga napisati. Ja kao navijač FK Sarajevo , kao dugogodišnji član kako FK Sarajevo tako i UNFKS. Neko ko je sa ovim klubom odradio prvo gostovanje u republici srpskoj, koje je imala jedna grupa iz Federacije. Prosao mnoge gradove i sela po BiH. Neko ko je sa Sarajevom bio u Trnavi, Pragu, Sofiji, Podgorici Neko ko je bio sa ekipom HZ na zapadu, a danas sam na sjeveru. Aktivan vec 16-17 godina na tribini i na utakmicama . Neko ko je bio dio ekipe koja je otjerala Baljka i kompaniju i postavila neke nove ljude, a sve za mase bolje Sarajevo ne mogu i necu da trpim ovo sto se desaje upravo sada sa klubom. Na svako nezadovoljstvo PRAVIH NAVIJACA ovdje se javljaju ljudi iz neke pripizdine okolo Tuzle ili nekog sela kod Olova, ljudi koji vide Kosevo jednom godišnje i brane neobranjivo. Pljuju se legende i ljudi koji su mnogo dali kako klubu tako i gradu. Ljudi koji su nam donijeli toliko radosti.
Za nase bolje i jace Sarajevo smo primali tolike batine i prolili toliko krvi, znoja i suza da bi se neko igrao sa klubom. Tjerali smo i jace igrače od ovih pa i njih cemo.![]()
![]()
Neka si im vala rek'o, potpuno se slažem s tobom...
Samo je Steta sto neces vise pisati ovdje,fali nam ovako dubokoumnih postova...Bas Steta...![]()
Tek sam oči otvorio ne igraj se ...
Da se sva priča svodi na to da ti ljudi nisu kalibar za rad u FKS to bi bilo odlično, a i istina je.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑10 jun 2021, 08:43U jutrosnjem Hajvazu na str 52. Akrapović sigurno dolazi. Tu je i clanak o Hadžiću, navodno ke i to gotovo. Koliko je Hajvaz u pravu, vrijrme će pokazati.
@moskri. Potpuno razumijem tvoju konsterniranost, ali ne trebaš nikoga etiketirati, posebno one koje ne poznaješ.
Što se tiče "legendi", a davno sam o tome pisao; Jedno djelo ne opravdava drugo, odnosno dobar čin ne opravdava loš. Svako djelo je samo za sebe i za svako djelo posebno treba snositi dobre ili loše posljedice. To što je Torlak istrčao kontru protiv Orebroa, ne kvalifikuje ga da bude trener, a još manje da lamentira o količini pružene prilike i to osobu koja je stručnija od njega. Vrijedi isto i za Husrefa, Zeku itd.
Također je neobično da etiketiraš pojedince iz uprave, a amnestiraš one koji su na ovaj ili onaj način oštetili klub kojeg vole, navodno, više od života.
Naravno da imam i ja podosta zamjerki, ali se trudim (ne znam koliko mi uspijeva) da argumentiram svoja viđenja.
To što sam išao po gostovanjima, tukao se, kupovao članske i sl. to mi je otežavajuća okolnost, a ne olakšavajuća ako govorim loše ili radim loše.
Ne mogu torlaci, zeke i ini smatrati sebe legendama, a pljuvati po klubu. Ni oni, ni ti, ni ja.
U zdravlje.
Pa dobro nemojte srat, dobar da uleti sa klupe. Moze on jos dosta dati..
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Homelander, HordasDolacMalta, Proximic i 51 gost.