Istina,neka rezultati pokazi znanje...tcity055 je napisao/la: ↑09 jun 2021, 18:59Ja koliko znam da je Savez uzeo u obavezi da izvrši rekonstrukciju travnjaka u TZ, BL i MO sa po milionim KM za svaki stadion.tuzlac je napisao/la: ↑08 jun 2021, 16:35Nije novac prepreka niti za Krpića niti za Graovca,za kojeg se čudim da ga niko ne spominje.Obadvojica još uvijek čekaju inostrani transfer.Tako da za sada ima smisla komentarisati Mehanovića koji je pristao da igra za nas kao i odlaske Kobija i Lučića.Naravno treba razgovarati i na temu koje igrače klub treba staviti na transferlistu.
"tcity055" Ti nama reci kad počinju radovi na Tušnju a ne ,udri po Musemiću kloferom.Zaista me čudi takav vokabular uvreda na račun Musemića.Je li ti radiš za neku drugu agenciju?![]()
.
Čekaju se ta sredsva. Grad je budžetom planirao 400 hiljada i ta sredstva će biti usmjerena na rekonstrukciji.
Što se tiče napada na Husrefa nisam ja baš od onih koji napadaju niti brane bilo koga. Ovo za Husrefa kojeg si najavljivao kao posljednjeg spasioca je za sada više promašaj ali ostaje da vidimo dali će dočekat Novu godinu. Da je on neki stručnjak davno bi otišao van granica. Prosjek kao i većina trenera koji kruže PL. I nemoj ga previše hvaliti niti braniti neka svojim radom opravda povelika primanja za naše prilike.
Nego de ti nama malo statistike i analiza. Okani se Husrefa šta kad on ode.
Olahko su se napadali prethodnici..
Meni je npr ekipa vodjenja Nalicem ima dobru igru,al et rezulttati nisu pratili..