Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Fantastičan meč za sada. Beretini je sila, forhend mu je poezija.
Nije Novak bolji za brejk, ali je šampionski odigrao ključne poene.
Nije Novak bolji za brejk, ali je šampionski odigrao ključne poene.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Beretini ima problem sa promjenama ritma u toku poena...dok se samara prejak je, Novak uspori ili posalje parabolu, ovaj odmah UE.
Inace cudo da sa 26 god sa ovakvim FH nista nije napravio u karijeri.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Kako nije osvojio je Beograd 1ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑09 jun 2021, 20:53Beretini ima problem sa promjenama ritma u toku poena...dok se samara prejak je, Novak uspori ili posalje parabolu, ovaj odmah UE.

On je tek unazad godinu dvije poceo malo bolje rez praviti,obe godine je stigao do prvog finala mastersa (izg od Zvereva) tako da polako doce i neka veca titula i za njega
Pa volio bi ti jer znas da ce kad zavrse karijeru i Rafa i Novak imati vise GS-ova od Fedjeronaldo99 je napisao/la: ↑09 jun 2021, 19:58To znaci da nece biti Novak![]()
Sto se mene tice iskreno,volio bi da od njih trojice vise niti jedan ne osvoji ni jedan GS,nek malo pocnu ovi novi osvajati. Tsitsipas mi ove godine djeluje da je bas sazrio da uzme jedan od GS trofeja. Na travi ce on isto biti vrhunski,servis volej igra mu nije strana i samim tim ocekujem da ce i tamo biti medju favoritima za naslov

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
To sam ja davno rekao da ce biti tako,u sustini Novak ce imati najvise GS titula jer Rafa samo jos moze uzimati RG i to je to na ostalim podlogama on vise nema sanse,on ce imati mozda 22-23 ,a Novak bez nekih povresa imace sig i do 25 GS titula.forgempp je napisao/la: ↑09 jun 2021, 21:00Pa volio bi ti jer znas da ce kad zavrse karijeru i Rafa i Novak imati vise GS-ova od Fedjeronaldo99 je napisao/la: ↑09 jun 2021, 19:58To znaci da nece biti Novak![]()
Sto se mene tice iskreno,volio bi da od njih trojice vise niti jedan ne osvoji ni jedan GS,nek malo pocnu ovi novi osvajati. Tsitsipas mi ove godine djeluje da je bas sazrio da uzme jedan od GS trofeja. Na travi ce on isto biti vrhunski,servis volej igra mu nije strana i samim tim ocekujem da ce i tamo biti medju favoritima za naslov![]()
Al eto ponavljam volio bi da vise ne osvoje niti jednu,al prosto nemoguce da tako bude
- NisamInSajder
- Kontakt:
Vrhunski mec.
Samo da Nole u jednom trenutku ne ode u svlacionicu.
Samo da Nole u jednom trenutku ne ode u svlacionicu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Zasto Rafa nema sansi? Na AO jedan los dan da istjera Novaka i eto prilike. Na RG se vec zna. Na USO je veci favorit od bilo koga, pustite sta kladionice kazu. Najbolje mu lezi taj turnir od svih, od 2010 na ovamo cak 4 titule uzeo. Djokovicu dosta manje lezi nego AO. Slozio bih se da samo na WB Rafa nema sansi vise.ronaldo99 je napisao/la: ↑09 jun 2021, 21:04To sam ja davno rekao da ce biti tako,u sustini Novak ce imati najvise GS titula jer Rafa samo jos moze uzimati RG i to je to na ostalim podlogama on vise nema sanse,on ce imati mozda 22-23 ,a Novak bez nekih povresa imace sig i do 25 GS titula.forgempp je napisao/la: ↑09 jun 2021, 21:00Pa volio bi ti jer znas da ce kad zavrse karijeru i Rafa i Novak imati vise GS-ova od Fedjeronaldo99 je napisao/la: ↑09 jun 2021, 19:58
To znaci da nece biti Novak![]()
Sto se mene tice iskreno,volio bi da od njih trojice vise niti jedan ne osvoji ni jedan GS,nek malo pocnu ovi novi osvajati. Tsitsipas mi ove godine djeluje da je bas sazrio da uzme jedan od GS trofeja. Na travi ce on isto biti vrhunski,servis volej igra mu nije strana i samim tim ocekujem da ce i tamo biti medju favoritima za naslov![]()
Al eto ponavljam volio bi da vise ne osvoje niti jednu,al prosto nemoguce da tako bude
ovaj majmun na evrosportu je nesnosan. nema druge nego prebacivat negdje drugo
Ma Beretini je drvosjeca, cim Novak vrati njegov servis zna se ko osvaja poen, da ne govorim da lik igra bez bekenda i ima ovakve rezultate u karijeri, fenomen je sigurno, a i ovo je njegov limit.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Jel samo ovaj komentator ostao na Eurosportu? Previse je objektivan..
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
ima becker na njemačkom 

- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Eurosport je kritican po pitanju komentatora tenisa i fudbala.
Beretiniju bog podario visinu i FH, al i fosnu u glavi. Ispodprosjecan IQ. Ovo ce Novak izrutinirati i drugi set.
Beretiniju bog podario visinu i FH, al i fosnu u glavi. Ispodprosjecan IQ. Ovo ce Novak izrutinirati i drugi set.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Promijeni kanal ko ti brani

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Ubija ga Nolo. Bit ce gutavo protiv Rafone.
Nadam se da idu u vecernji...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- NisamInSajder
- Kontakt:
U 11 su Zverev i Tsitsipas, pa kad oni zavrse ide naredno polufinale.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Otkud ti to? Na rezultatima pise da su u 14:50 Zverev i Tsitsipas...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- NisamInSajder
- Kontakt:
Sofascore...petak 11h, Zverev Tsitsipas.marconato je napisao/la: ↑09 jun 2021, 21:31Otkud ti to? Na rezultatima pise da su u 14:50 Zverev i Tsitsipas...NisamInSajder je napisao/la: ↑09 jun 2021, 21:29U 11 su Zverev i Tsitsipas, pa kad oni zavrse ide naredno polufinale.

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Mogu u 3 ujutro igrati, dzaba. Ishod je isti. Prosla godina je oduvala i onih 1% sanse da neko ovdje moze Nadala pobijediti.
Pa naravno da je od 11 kad nije izasao oreder of playNisamInSajder je napisao/la: ↑09 jun 2021, 21:33Sofascore...petak 11h, Zverev Tsitsipas.marconato je napisao/la: ↑09 jun 2021, 21:31Otkud ti to? Na rezultatima pise da su u 14:50 Zverev i Tsitsipas...NisamInSajder je napisao/la: ↑09 jun 2021, 21:29
U 11 su Zverev i Tsitsipas, pa kad oni zavrse ide naredno polufinale.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.