FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne moze Nedim jer nije otisao na lijep nacin iz kluba,pa onda slijedece godine moze Nedim opet,al haj inace dobar napadac..
Nasi pregovaraju sa hakrapovicem. Svaka cast
- ElCartel11
- Kontakt:
Al zivota mi svako ko se imalo razumije u fudbal i koji je barem jednom pogledao utakmicu naše lige vidi, da ti trebaju 4 stranca kvalitete Fanima i setas se ovom ligom bez problema bio ti trener Uscuplic ili Akrapovic manje bitno u toj situaciji.
Šta mi uradimo? Produzimo Velkoskom ugovor koji nije na ozbiljnom nivou vec od 2017
Šta mi uradimo? Produzimo Velkoskom ugovor koji nije na ozbiljnom nivou vec od 2017

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Produzili velkoskom ugovor. Yebem im sve sto se krije kad pisa.ElCartel11 je napisao/la: ↑09 jun 2021, 17:52Hajde barem raduje sto pregovaraju sa ovakvim trenerima.
Sto znaci da ipak imaju viziju neku i pare.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Neko iz uprave cita forum, ko, ne zna se.
Da ga yebes ne moze biti slucajno, ko papagaj sam ovdje spominjao Zekica i Akrapovica
Da ga yebes ne moze biti slucajno, ko papagaj sam ovdje spominjao Zekica i Akrapovica

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ne trebaju ni 4 ako redovno daješ plate, solidan golman i dvojica da znaju igratElCartel11 je napisao/la: ↑09 jun 2021, 19:13Al zivota mi svako ko se imalo razumije u fudbal i koji je barem jednom pogledao utakmicu naše lige vidi, da ti trebaju 4 stranca kvalitete Fanima i setas se ovom ligom bez problema bio ti trener Uscuplic ili Akrapovic manje bitno u toj situaciji.
Šta mi uradimo? Produzimo Velkoskom ugovor koji nije na ozbiljnom nivou vec od 2017![]()
nema potpisa
Prođe još jedan dan a Hebib još uvijek zadužuje 7micu
**** ti Alija majku
**** ti Alija majku
Muhamed Besic je kontaktiran od strane uprave
Radi se, čuće se !! 

- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Daj Boze da ovo na dobro izađe.
Kasnimo toliko da se to vise nikako stici nece.
Ostaje nada da ce povuci prave poteze pa da bar sloze kakvu ekipu za 2023 godinu.
Kasnimo toliko da se to vise nikako stici nece.
Ostaje nada da ce povuci prave poteze pa da bar sloze kakvu ekipu za 2023 godinu.
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jun 2021, 20:00Neko iz uprave cita forum, ko, ne zna se.
Da ga yebes ne moze biti slucajno, ko papagaj sam ovdje spominjao Zekica i Akrapovica![]()

-
- Kontakt:
Dobar trener i par mladi igraca da pogodiš sve moze da se okrene u pozitivu. Al ključna ce biti pozicija trenera tu ako ofulamo, donji smo i niko nas ne izvadi.
- ElCartel11
- Kontakt:
Samo izgleda slabo cita za Velkoskog i ostale fudbalske madjionicare.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jun 2021, 20:00Neko iz uprave cita forum, ko, ne zna se.
Da ga yebes ne moze biti slucajno, ko papagaj sam ovdje spominjao Zekica i Akrapovica![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Sabrina se dogovorila sa njima da oni kao kazu da su pregovarali, da pohvale rad direktorice, kako bi se ovde situacija smirila.
To je valjda svima ovde jasno.
To je valjda svima ovde jasno.
- feniksptica
- Kontakt:
Cuj kljucna poziicija trenera. Bas cudno da to govori covjek koji za sebe 100x sam rekao da je Husrefoljubac. Logicno da je tebi bitna kad ces svakog narednog popljuvati.
O trenerskoj poziciji dovoljno govori Vinko na jesen sa Amarom i Benjom i na proljece bez istih. Samo dobre igrace dovedi..tad te i Uscuplic uz malo srece moze odvest u play off.
O trenerskoj poziciji dovoljno govori Vinko na jesen sa Amarom i Benjom i na proljece bez istih. Samo dobre igrace dovedi..tad te i Uscuplic uz malo srece moze odvest u play off.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Valjda nece us.at' nadam se da misle ne samo na ovu, nego na sezone koje slijede. Ako ce nesto na foru raditi da spase guzice, nije dobro. Sve bih im halalio ako pogode sa izborom pravca, trenera I igraca.
-
- Kontakt:
Vinka sam jako rijetko kritikovao. Po meni je trener ključ i to nema nikakve veze s predhodnim trenerima. Dzeno mi je drag al mislim da nije trener za duze staze, pa mislim da ni Husref nebi bio rijesenje. Treba nam vizionar, koji ce iz mladih izvuci maksimum. Dobre i skupe igrace tesko da cemo imati i zato sam napisao da je trener ključfeniksptica je napisao/la: ↑09 jun 2021, 22:51Cuj kljucna poziicija trenera. Bas cudno da to govori covjek koji za sebe 100x sam rekao da je Husrefoljubac. Logicno da je tebi bitna kad ces svakog narednog popljuvati.
Vinko nije izvlačio maksimum iz ekipe a to je osnovni posao trrenera jer je Lahko biti terener kada je sve potaman od svlacionice do kluba. Trener se pokazuje koliko je sposoban kada treba psihički dici ekipu, izvuci maksimu, smiriti neki problem, drzati formu igraca itd.
Pa nije valjda posao njegov izvesti 11 koje odabere i reci igrajte...
Pa nije valjda posao njegov izvesti 11 koje odabere i reci igrajte...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Bing [Bot], budzak, perodeformero, sekac i 20 gostiju.