definitivno najjaci smajli

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ja te zezam,ma neeeeeeeeeeeeeeeeee.... samo se malo salimharry_90 je napisao/la:@alfa
To i ti malo poceo zezat,nemoj da se posvadjamo djaba
harry_90 je napisao/la:@legenda reala
Nmgu da vjerujem da me jos optuzujes da sam napravio nick Ajla,i da sam vas zezaoovdje jedino zensko moze ozivit temu,al kad se pojave krkani cure odmah bjeze
![]()
moracu ja ALFU malo ispitat vidim ja da on to zna
jesam dobio na Bingu,al onom u kladi,ovaj na FTV ne igram,al dobra ona nova voditeljica
harry_90 je napisao/la:@legenda reala
Nmgu da vjerujem da me jos optuzujes da sam napravio nick Ajla,i da sam vas zezaoovdje jedino zensko moze ozivit temu,al kad se pojave krkani cure odmah bjeze
![]()
moracu ja ALFU malo ispitat vidim ja da on to zna
jesam dobio na Bingu,al onom u kladi,ovaj na FTV ne igram,al dobra ona nova voditeljica
![]()
Sta kazete
e'o ti temaspielführer_21 je napisao/la:Hajde neko da nabaci kakvu temu za razglabanje, da malo oživimo chat.. Zamr'o je totalno..
OTNYS_YNWA je napisao/la:Evo najbolje teme za razglabati.
Lahka i duga noc prijatelji.
Jah jarane sad imam para za polovke i kikirikija od po markehodža je napisao/la:e'o ti temaspielführer_21 je napisao/la:Hajde neko da nabaci kakvu temu za razglabanje, da malo oživimo chat.. Zamr'o je totalno..![]()
http://www.sarajevo-x.com/lifestyle/vez ... /110115067
Takođedon_burza je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Evo najbolje teme za razglabati.
Lahka i duga noc prijatelji.
hehe a ja otvori i cekam youtube clip
Zasto te to zanima?? Nije valjda da mucis zivotinje???sikirica je napisao/la:Ljudi,koliko steona krava moze izdrzati bez hrane?
Pitam se moze li kao covjek ili vise ili manje.
Ma ne mucim,samo me zanima,a ne mogu naci nigdje na netu.majestic24 je napisao/la:Zasto te to zanima?? Nije valjda da mucis zivotinje???sikirica je napisao/la:Ljudi,koliko steona krava moze izdrzati bez hrane?
www.steonekrave.comsikirica je napisao/la:Ma ne mucim,samo me zanima,a ne mogu naci nigdje na netu.majestic24 je napisao/la:Zasto te to zanima?? Nije valjda da mucis zivotinje???sikirica je napisao/la:Ljudi,koliko steona krava moze izdrzati bez hrane?
googlaj po netu pa nadji,ali zar te to toliko zanima?sikirica je napisao/la:Ljudi,koliko steona krava moze izdrzati bez hrane?
Ne zanima me kolko ti mislis.. Tacnije i ne zanima me.alfarouqaminu je napisao/la:googlaj po netu pa nadji,ali zar te to toliko zanima?sikirica je napisao/la:Ljudi,koliko steona krava moze izdrzati bez hrane?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 77 gostiju.