Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Ivaylo Petev
Petko se vjerovatno ne moze cudu nacuditi. Ubire pare od poziva i ne pobjedjuje, a moze tako jos jedno 15 utakmica.
Bugarinu napusti zemlju momentalno
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
-
- Kontakt:
Ma nama ko god da je trener bice isto
Zasto psujes covijeku .....Zao mi te
Petev podrska od mene
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Čovjek izvlači maksimum maksimuma iz ovako nekvalitetne ekipe. Mi bolje od ovoga ne možemo. Jedino Džeko i Pjanić prave neku razliku, ostalih 9 igrača su nebitni.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Nije on loš koliko je naš Savez uzasan. Mi imamo definitivno najgorji Savez u cijelu Evropu i jedan od najgorji na cijelom svijetu!

Kancer bh. fudbala, uz doticnog Bugara, nadam se da ce savez preuzeti fudbaleri, a da ce prvi biti otjeran Elmir Pilav sarajevski smrad i go.vno od covjeka.
SAMO BOJKOT MOZE UVESTI RED
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Ma vi stvarno niste u dure,ako mislite da nemamo pobjeda zbog Peteva... pa Ferguson da vodi ovako limitirane igrace ne bi mogao nista bolje... prije su se mogli šlepat njih par na osnovu igraca koji igraju lige 5,pa sad kad se smanjio broj takvih igraca i ostali smo na Turskoj,Hrvatskoj i premijer ligi i jos ponekom igracu koji igra negdje vani nista zapazeno,sad nam kao selektor kriv... Nemamo igrace,nemamo kvalitet,ne radi se nista na tome da se to promijeni... Imat cemo uvijek 1-2 dobra igraca i krpit se.. Ako se i pojavi neki Hrvat ili Srbin u domacoj ligi izabrat ce komsije,a oni ionako imaju bolju bazu igraca... Bicemo repka koja moze igrati sa svakim bez da se bruka i da budemo kanta za nabijanje...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Nisu igraci problem vec onaj koji pozove igrace. Tu nije Petev kriv koliko je Saveza sve dešavanje kriva. Moraš nacijonalni prodrzavati, moraš neki menadzerski igrace preko veze pozvati i duzan si pozvati neke igrace iz M:Tel lige koji nemaju kvalitet za reprezentaciju. Sve dok se politika mješa u Sportu nema uspjeha, a pogotovo kada se cetnicka porodica od Dodika umješa. Dobar prime je Košarka, Rukomet i Futsal tu ne pozivaš ljudi zbog nacijonalosti, vjere, preko veze idt. Vec redi kvalitet, a pogotovo redi poštivanje drzave i onda sve samo dodje...rishovski je napisao/la: ↑07 jun 2021, 16:11Ma vi stvarno niste u dure,ako mislite da nemamo pobjeda zbog Peteva... pa Ferguson da vodi ovako limitirane igrace ne bi mogao nista bolje... prije su se mogli šlepat njih par na osnovu igraca koji igraju lige 5,pa sad kad se smanjio broj takvih igraca i ostali smo na Turskoj,Hrvatskoj i premijer ligi i jos ponekom igracu koji igra negdje vani nista zapazeno,sad nam kao selektor kriv... Nemamo igrace,nemamo kvalitet,ne radi se nista na tome da se to promijeni... Imat cemo uvijek 1-2 dobra igraca i krpit se.. Ako se i pojavi neki Hrvat ili Srbin u domacoj ligi izabrat ce komsije,a oni ionako imaju bolju bazu igraca... Bicemo repka koja moze igrati sa svakim bez da se bruka i da budemo kanta za nabijanje...
po meni ovo je neki siri spisak (sa fokusom na pravu smjenu generacije):
Sehic, begovic, dujmovic
ahmedhodzic, hadzikadunic, dedic, gazibegovic, sanicanin, kolasinac, jovicic, civic, bicakcic, muharemovic, kvakic.
pjanic, cimirot, krunic, hadziahmetovic, stevanovic, gigovic, omic, burnic, jakupovic, saric, hotic, besic, gojak.
dzeko, demirovic, prevljak, koljic, huskovic.
spoj mladih talenta koji obecavaju i iskusnih igraca koji jos valjaju. sigurno se o 3-4 igraca ovdje moze pricati, da neki odpadnu a neki drugi upadnu na siri spisak, ali ovo je po meni na brzinu jedan solidan siri spisak A-reprezentacije.
Sehic, begovic, dujmovic
ahmedhodzic, hadzikadunic, dedic, gazibegovic, sanicanin, kolasinac, jovicic, civic, bicakcic, muharemovic, kvakic.
pjanic, cimirot, krunic, hadziahmetovic, stevanovic, gigovic, omic, burnic, jakupovic, saric, hotic, besic, gojak.
spoj mladih talenta koji obecavaju i iskusnih igraca koji jos valjaju. sigurno se o 3-4 igraca ovdje moze pricati, da neki odpadnu a neki drugi upadnu na siri spisak, ali ovo je po meni na brzinu jedan solidan siri spisak A-reprezentacije.
Koji Omić, onaj juniorski igrač u Italiji?EdinjoBos je napisao/la: ↑07 jun 2021, 18:48po meni ovo je neki siri spisak (sa fokusom na pravu smjenu generacije):
Sehic, begovic, dujmovic
da on, on makar obecava i kapiten je u19 austrije, ako se on i njemu slicni nepokazu nije mi zao sto su dobili sansu. a ako se pokazu imas igrace za sledecih 10 godina. bolje nego da mi debitiraju igraci od 26-27 godina koji niti su prije obecavali niti sad obecavaju ili tacnije ista vrijede..
Slazem se s tim da treba politiku izbacit,zvati samo najbolje... Ali ruku na srce,koga pozvati,evo da nama daju s foruma slobodu,da pozovemo koga mi mislimo,osudjen si na igrace iz Turske i Hrvatske,uz Dzeku,Pjanica... Nemas koga zvati,ne postoji kvalitet.. jednostavno je tako... To ti je isto da napravis ekipu od najboljih igraca nase lige,u Europi ne bi napravili opet nista,nikakav iskorak.. nema kvaliteta i to je glavni problem... ovi menadzerski talovi su sitnica,koliko oni mogu uzeti love ako odu na prvenstvo,odmah dobijas sponzore,svi zele reklamu... tu su pare... tako da ne mislim da idu svjesno na to da ne odemo na prvenstvo.. Kod svakog selektora smo imali sumnjive igrace i to je tako...Harise je napisao/la: ↑07 jun 2021, 17:50Nisu igraci problem vec onaj koji pozove igrace. Tu nije Petev kriv koliko je Saveza sve dešavanje kriva. Moraš nacijonalni prodrzavati, moraš neki menadzerski igrace preko veze pozvati i duzan si pozvati neke igrace iz M:Tel lige koji nemaju kvalitet za reprezentaciju. Sve dok se politika mješa u Sportu nema uspjeha, a pogotovo kada se cetnicka porodica od Dodika umješa. Dobar prime je Košarka, Rukomet i Futsal tu ne pozivaš ljudi zbog nacijonalosti, vjere, preko veze idt. Vec redi kvalitet, a pogotovo redi poštivanje drzave i onda sve samo dodje...rishovski je napisao/la: ↑07 jun 2021, 16:11Ma vi stvarno niste u dure,ako mislite da nemamo pobjeda zbog Peteva... pa Ferguson da vodi ovako limitirane igrace ne bi mogao nista bolje... prije su se mogli šlepat njih par na osnovu igraca koji igraju lige 5,pa sad kad se smanjio broj takvih igraca i ostali smo na Turskoj,Hrvatskoj i premijer ligi i jos ponekom igracu koji igra negdje vani nista zapazeno,sad nam kao selektor kriv... Nemamo igrace,nemamo kvalitet,ne radi se nista na tome da se to promijeni... Imat cemo uvijek 1-2 dobra igraca i krpit se.. Ako se i pojavi neki Hrvat ili Srbin u domacoj ligi izabrat ce komsije,a oni ionako imaju bolju bazu igraca... Bicemo repka koja moze igrati sa svakim bez da se bruka i da budemo kanta za nabijanje...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Mislim da je ovo Kvakiću već druga sezona seniorskog fudbala (čak i bio kapiten ove sezone jednom) a ima samo 18 godina. Valjda ako šta valja da će ga pokupiti neki tim iz austrijske Bundeslige sljedeće sezone. Sjećam se da je bilo neke priče da će možda u Atalantu prije godinu ili dvije ali izgleda ništa na kraju.EdinjoBos je napisao/la: ↑07 jun 2021, 19:53da on, on makar obecava i kapiten je u19 austrije, ako se on i njemu slicni nepokazu nije mi zao sto su dobili sansu. a ako se pokazu imas igrace za sledecih 10 godina. bolje nego da mi debitiraju igraci od 26-27 godina koji niti su prije obecavali niti sad obecavaju ili tacnije ista vrijede..
- ASD
- Kontakt:
Daj ba ljudi šta vam je.
Ovdje je pojedinima bitnije da neki porijeklom naš ne igra za repku za koju igra nego da nas se pojača.
Rezerva juniorske ekipe u repci bi bio stvarno posljednji ekser koji nas zakucava na dno.
Ovdje je pojedinima bitnije da neki porijeklom naš ne igra za repku za koju igra nego da nas se pojača.
Rezerva juniorske ekipe u repci bi bio stvarno posljednji ekser koji nas zakucava na dno.
Zar još neko navija za SNSD i SDA reprezentaciju? Največi dušmani ove napaćene zemlje.