Nema baš veze s ovom temom, mada ćeš se nagledati statistike liga iz Indije, Kolumbije, Gruzije, Moldavije, Tadžikistana itd. Doduše, to je bilo i prije na EON sajtu.
To je naredno što će ovi napasti. Btw, Arena planira nove kanale jer se radi na prelasku u Sava Centar.Hare1902 je napisao/la: ↑08 jun 2021, 23:48Arena ce imati najbolju ponudu sadrzaja od osnivanja, ali ipak ne bih odbacio ni SK. Hajde da ne pretjerujemo i pravimo se da nema nista na SK-u. Tu je PL, Bundesliga, Euroliga, F1, Moto GP, Reprezentacije u fudbalu i kosarci, UFC, atletika. Naravno tu je masa krš sadrzaja koji su vjerovatno ubacili zbog kladionica, ali sad da se pravimo ludi i kazemo da SK nema nista...
Pa gdje ce ubaciti tolike utakmice u tv raspored, ili jos kanala ili ce neke lige pa paa.
PL i Repke su najvjerovatnije i najgledanije stvari na SK kod nas(Euroliga u Srbiji zbog Zvezde sigurno da mami paznju, dok kod nas vjerujem da manji broj ljudi prati). Mislim da ce se grcevito boriti da to zadrze pa i pod cijenu preplacivana istih. Ukoliko im Arena to "ukrade" za mene je onda jedina sportska TV koja mi treba.tm01hzne je napisao/la: ↑08 jun 2021, 23:55To je naredno što će ovi napasti. Btw, Arena planira nove kanale jer se radi na prelasku u Sava Centar.Hare1902 je napisao/la: ↑08 jun 2021, 23:48Arena ce imati najbolju ponudu sadrzaja od osnivanja, ali ipak ne bih odbacio ni SK. Hajde da ne pretjerujemo i pravimo se da nema nista na SK-u. Tu je PL, Bundesliga, Euroliga, F1, Moto GP, Reprezentacije u fudbalu i kosarci, UFC, atletika. Naravno tu je masa krš sadrzaja koji su vjerovatno ubacili zbog kladionica, ali sad da se pravimo ludi i kazemo da SK nema nista...
Realno zaslužili smo
Ispricavam se, tako je bilo ispalo po ovome sto je Aki napsiao. Ali svakako utakmicu Serie A nisam pogledao godinama, tako da mi je nebitna informacija. Sve dok Sportklub ima EPL bolji mi je od Arene.tm01hzne je napisao/la: ↑08 jun 2021, 17:02Lažem?Justin je napisao/la: ↑31 jan 2021, 15:15tm01hzne je garantovao da se to nece desiti. Znaci ne samo da brani smetljare iz Telecoma vec i laze.akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 00:59Sve se glasnije suska da Serie A prelazi na SK od naredne sezone![]()
Nisi upravu. Stari EON box sa novim uodateom i ima statistika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.