I meni krivo,tesko da cemo u ovom trenutku naci nekog boljeg ali eto vidjet cemo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ovaj Kasum obecava,ali da ne hvalimo nikoga previse.
Nadam se samo da ce imati snage da se izbori sa trenutno najvecom rak-ranom kluba ‘kao nekom direktoricom’.
Nadam se samo da ce imati snage da se izbori sa trenutno najvecom rak-ranom kluba ‘kao nekom direktoricom’.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Predsjedniče

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I da cita forum, u cemu je problem, serete 24h kako smo S. Koreja kako se trebaju oglasavati bla bla, kad lik objavi ovakvu inf na svom instagram profilu, onda serete, Boze me sacuvaj 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Osvojio je jednu titulu, drugu nije...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 jun 2021, 19:03Meni Marinovic nije promasaj,bez obzira sto nije osvojio titulu.Godinu dana bez poraza,play off EL,Nakon polusezone prvi sa 9 bodova ispred drugog i najvaznije,nije izgubio nijedan derbi,cak je i razvalio kone ovaj zadnji.Nije on kriv sto mu prodaju 2 najbolja igraca a ne dovedu nikoga
Osim ovog svega,Vinko je jedan veliki gospodin,mogao nas tuziti i za raskid ugovora i neisplacene plate covjek nam sve oprostio,e to se zove ljubav prema klubu.
Dzeno je vracen u akademiju
Husref ostaje u Tuzli
Janjos ima drugi posao,koji nije vezan za fudbal
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Ma dobro znate na sta sam mislio.Ova zadnja titula je Husrefova po meni.Isto kao sto je ovaj sad Kup VinkovDenchi je napisao/la: ↑08 jun 2021, 19:22Osvojio je jednu titulu, drugu nije...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 jun 2021, 19:03Meni Marinovic nije promasaj,bez obzira sto nije osvojio titulu.Godinu dana bez poraza,play off EL,Nakon polusezone prvi sa 9 bodova ispred drugog i najvaznije,nije izgubio nijedan derbi,cak je i razvalio kone ovaj zadnji.Nije on kriv sto mu prodaju 2 najbolja igraca a ne dovedu nikoga
Osim ovog svega,Vinko je jedan veliki gospodin,mogao nas tuziti i za raskid ugovora i neisplacene plate covjek nam sve oprostio,e to se zove ljubav prema klubu.
Husref ostaje u Tuzli
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Lijepo od Kasuma, od press konferencije i svega što je do sad izjavio uz Hajrudina mi je jedini izgledao da ima pojma o nečemu.
Doduse samo su se i njih 2 oglasavali
Doduse samo su se i njih 2 oglasavali

Kasume, ako vidis sta pisem... Javi se, rado cu biti i na tvojoj platnoj listi 

- feniksptica
- Kontakt:
Kasume care xxl ovaj ratni ljudino posalji
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- AlfredNobel
- Kontakt:
Uščuplić kad bi stao, pravo neka stave ključ u bravu i ugase klub.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Jooj ovog...
Do jucer tjerao sad brani Kasuma, predsjednika Uprave.
On je naš igrač, ako nisi znao
Do jucer tjerao sad brani Kasuma, predsjednika Uprave.
On je naš igrač, ako nisi znao

-
- Kontakt:
Zato su za otkaza bili,Vinko,Emir i Sabrina,a ne samo ova dvojica,i sad ti ostala opet ova ko fol direktorica koja ce opet odlucivati ko ce biti trener i SDNajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 jun 2021, 19:03Meni Marinovic nije promasaj,bez obzira sto nije osvojio titulu.Godinu dana bez poraza,play off EL,Nakon polusezone prvi sa 9 bodova ispred drugog i najvaznije,nije izgubio nijedan derbi,cak je i razvalio kone ovaj zadnji.Nije on kriv sto mu prodaju 2 najbolja igraca a ne dovedu nikoga
Husref ostaje u Tuzli

-
- Kontakt:
Pa kakvo je ovo pitanje Kasume dragi na sta ti ja licim

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pita brat može li i meni malo sam zakasnio 

E cuj 1500 KM taksa da se zalis
Gdje zivimo i kako te tjera da se ne zalis, jer je skupo

Gdje zivimo i kako te tjera da se ne zalis, jer je skupo
-
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAHAHA Frajer doslovno prepiso samo od ovoga sto mu je tacno i pita mogu li i ja dobiti.Joj brata hahaha
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Rekoh vam da čekate zvanični info iz kluba. Ne vjerujte novinarima ništa.
Hocete bombi?

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Google [Bot], Google Adsense [Bot], johntravolta123, mercurial, muhamedhulk, riki46 i 92 gosta.