a jarane fakultet nema nikakve veze sa fudbalom tako da bezveze lupas...ne vjerujem ja da ti ides na taj fakultet jer si mi sumjiiv pravoo...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Koji je on strucnjak bas to sto rece govori kako na fakultetu nije nista naucioDevil je napisao/la:'ajde nekako mi ko i ide u glavu nesta ali ovo pod rednim brojem 8.
Dok mu neko ne objasni da se degazirane lopte ne primaju na prsa ili na noge.
Znaci brate po ovome ispadne da kada Hart(uzimam primer),degazira loptu Dzeko iako mu ide na nogu mora da uradi upijac glavom da ne bi slucajno ustopao nogom.![]()
![]()
Nemoze niko imat takvo misljenje imati o Dzeki na ovom nasem forumu. Nek nogira i slavi tamo gdje slave oni koji nas nevole. Sto se tice pred nosom tekmi - tu grijesis 100% jer bparena ne ide samo u Ze i Sa vec i na pojedine tekme i u Evropi. No nebi o tome. Onaj ko me zna - zna ko sam i sta sam. Ponos me danas pronosao kad sam vidjeo Dzeku kako izlazi na teren. I onda cuti te nebuloze.OTNYS_YNWA je napisao/la:@bparena, koji problem ti imas ?
Zar @Rizah ne moze imati svoje misljenje ? ako ti se ne svidja preskoci ga. Ako te bas nervira onda ga stavi
u gnjavatore.
I ja sam bio skeptican oko njegovog ( Dzekinog )transfera u City jer samo smatrao da je to preteska liga za njega. Danas je on pokazao drugacije, svi mi grijesimo ali jednom uvidjamo nase greske.
Ne moras se hvaliti da ides na utakmice koje su ti pred nosom, dolazim i ja u Zenicu iz Sarajeva pa ... Toliko od
mene .. City mi je postao drag klub jer je nas dijamant sada njihov clan ali bih bio daleko sretniji da se odlucio
za Arsenal ili Bayern Munchen.
Pozz svima, sretno Dzeki u nastavku bogate karijere.
E ovo ko da sam ja napisao .... POTPIS 100%Monolog je napisao/la:@PajaII iliti Rizah,
Molim te prestani sa GLUPOSTIMA. Stvarno samom sebi kopaš jamu gluposti; zar je problem reći:"Pogriješio sam kada sam rek'o da će Džeko biti promašaj?" Tebi izgleda jeste, tako da...No, ono što želim reći je da JA NEĆU tolerisati omalovažavanje NAŠIH igrača, a ti slobodno nastavi sa tom svojom politikom.
dobro da se ti ne pitasbparena je napisao/la:Nemoze niko imat takvo misljenje imati o Dzeki na ovom nasem forumu. Nek nogira i slavi tamo gdje slave oni koji nas nevole. Sto se tice pred nosom tekmi - tu grijesis 100% jer bparena ne ide samo u Ze i Sa vec i na pojedine tekme i u Evropi. No nebi o tome. Onaj ko me zna - zna ko sam i sta sam. Ponos me danas pronosao kad sam vidjeo Dzeku kako kizlazi na teren. I onda cuti te nebuloze.OTNYS_YNWA je napisao/la:@bparena, koji problem ti imas ?
Zar @Rizah ne moze imati svoje misljenje ? ako ti se ne svidja preskoci ga. Ako te bas nervira onda ga stavi
u gnjavatore.
I ja sam bio skeptican oko njegovog ( Dzekinog )transfera u City jer samo smatrao da je to preteska liga za njega. Danas je on pokazao drugacije, svi mi grijesimo ali jednom uvidjamo nase greske.
Ne moras se hvaliti da ides na utakmice koje su ti pred nosom, dolazim i ja u Zenicu iz Sarajeva pa ... Toliko od
mene .. City mi je postao drag klub jer je nas dijamant sada njihov clan ali bih bio daleko sretniji da se odlucio
za Arsenal ili Bayern Munchen.
Pozz svima, sretno Dzeki u nastavku bogate karijere.
1. Kako to navijas za Liverpul? Je l' pjevas u kuci dok ih gledasRizah je napisao/la:Kao prvo moji stavovi su sljedeći:
1, Ja navijam za Liverpool i ne volim niti simpatišem bilo koji drugi klub.
2. Volio sam Džeku sve dok nije potpisao za City, sada ga mrzim, jer igra za klub koji je konkurentan mom klubu.
3. Nisam od onih koji jedne godine vole jedan klub, sljedeće godine drugi klub. Ne navijam za sezonske klubove, i u dobru i u zlu je samo Liverpool.
4. Mislim da je za Džeku najbolje bilo da je ostao u nekom Bundesligašu, najbolje u Bayernu. To je njegova liga, liga na koju je on navikao.
5. Mislim da se neće snaći u EPL i da će njegov transfer u City biti kao transfer Baljića i Real.
6. Samim tim što smatram da neće uspjeti u Cityiju ( jer City nije ekipa koja ima strljenje, to najbolje pokazuje Adebayor koji je prošle godine bio njihov drugi najbolji igrač, odmah poslije Teveza, a ove sezone grije klupu i na transfer je listi ), jer to je klub koji ima pare i nema strpljenje. Oni daju priliku u prvih pet šest utakmica, ako se tad ne pokažeš nećeš više nikad. City je ispao iz Carling Cupa, tako da tamo neće imati priliku a Mancini je trener koji igra sa tri zadnja vezna, dva krila i jednim špicem. Sreća pa je Baloteli i Silva povrijeđeni, pa je priliku dobio Džeko. Ako ne zabije ligaški gol u naredne dvije tri utakmice i on će na klupu.
7. Zato što vjerovatno neće uspjeti u Cityiju trpiće i reprezentacija, isto onako kako trpi zbog Misketovog ne igranja u klubu.
8. Džeko ima skok igru kao Ngog, dakle nikakvu. Dok mu neko ne objasni da se deganžirane lopte se primaju na prsa i ne štopaju nogama, biće kasno. Sjediće na klupi i razmišljati o tome.
9. Ja imam 23 godine i od mnogih sam ovdje stariji po pet ili 6 godina.
10. Imam završen fakultet, što je san mnogih ovdje na forumu.
11. Napuštamovaj forum zbog posta ovdje dole, kojeg nisam vidio a koji je namijenjen meni.12. Sretno Džeki, a nesretno Cityiju.bparena je napisao/la:pitanje adminu - sto ga skloni da mu jos nesto kazem ??????????????
nakitim mu sve - srecnik koji se raduje necijem neuspjehu ......... evo 3:1 nek crkne od muke ......
i to asistencija najgoreg transfera![]()
![]()
![]()
Direktor svemiraEdinTM87 je napisao/la:@Valencia, diktator foruma
E čitam tvoj post i samo da ti kažem da je Arsene završio fakultet još 80-ih mislim. I to ekonomiju naravno.Valencia je napisao/la:Direktor svemiraEdinTM87 je napisao/la:@Valencia, diktator foruma.
Kako si samo ovdje ispao žalostan,@don burza.don_burza je napisao/la:Rizah je napisao/la:Njemu ni Adam Johnson nije dodavao, a to je problem Cityija. Nije sam Tevez. Nema šanse da Mancini poslije ova tri gola u bilo kojoj gostujućoj utakmici krene sa dva napadača. Tevez je prvi Mancinijev izbor.
Samo pravi ste navijači, pošto više nema Misketa i Dzeke u Wolsburgu, sada niko ne navija za njihnema, najjači ste.
Postoji samo jedan klub, sve ostalo su protivnici.
Rece lik koji sutra mora pisat zadacu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.