Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Najjace od svega je sto ce mu Mateo biti laksi protivnik.
- LlullSergio
- Kontakt:
Ja raspada 

Svi ga vole!
Na kraju kao neka povreda,hajd da vjerujemo 

- LlullSergio
- Kontakt:
Smijesno sad izgleda kad citas sta smo pisali, ali mali je fakat prejako igrao u prva 2 seta. Ja prije mislim da je mali fizicki pao nakon ona 2 iscrpljujuca seta.
jajarski potez Lorenza....
Predugo je Novak ostao na terenu... ceka ga potpuno odmoran zabar....
A onda i to finale pre finala... ako Siner ne napravi cudo.
Predugo je Novak ostao na terenu... ceka ga potpuno odmoran zabar....
A onda i to finale pre finala... ako Siner ne napravi cudo.
Zadnja izmjena: Nirton, dana/u 07 jun 2021, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Covjek je ocigledno imao neki problem. Ne mozes onako odigrat prva 2 seta i ovako past bez da imas neki belaj.
-
- Kontakt:
Mali je obicna ****.
Poslije drugog seta kao da je popio jedno 6 piva i izasao da igra.
Poslije drugog seta kao da je popio jedno 6 piva i izasao da igra.
- LlullSergio
- Kontakt:
Moguce da je to ovaj trenutak u trecem gameu četvrtog seta.
I mislim da se nije Nole plaho umorio, jer odigrao je 2 zestoka seta,ali to je bilo ti i to je dobra priprema za nastavak turnira. Ova zadnja 3 seta su doslovno kao trening bila.
I mislim da se nije Nole plaho umorio, jer odigrao je 2 zestoka seta,ali to je bilo ti i to je dobra priprema za nastavak turnira. Ova zadnja 3 seta su doslovno kao trening bila.
Kontam i ja da je imao neki problem,jer nije mogao vise ni poena osvojiti nakon 2 fantasticna seta.
Eh ovdje se sad vidi ta razlika izmedju GS turnira i svih drugi turnira,gdje se ovi najveci i nakon 0-2 mogu resetovati i reci ok idemo sad mec tek pocinje
Eh ovdje se sad vidi ta razlika izmedju GS turnira i svih drugi turnira,gdje se ovi najveci i nakon 0-2 mogu resetovati i reci ok idemo sad mec tek pocinje
- Nail for Real
- Kontakt:
Ako mozemo vjerovati Novaku, mozemo i njemu

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Felixians4
- Kontakt:
Pa jel moguće da vi ignorirate uvijek kad netko se usred meča ozlijedi i ne primijetite to na kretanju(ili nekad te ometa kod servisa ili nekog udarca)?
Inače nisam zaljubljenik u ovakav većini privlačniji,atraktivan,sexy tenis,no mali je fantastičan. Podsjeća me na Sana najviše i mislim da bi i on jedino na travulji mogo imat problema kroz karijeru,a RG i UO bi mu mogli bit najbolji Slamovi,no to je laički pogled na prvu. Itekako su karakterno on i Jannik na 10 levela više u odnosu na sve prethodne now genere ko tinejdžeri. Sinner je fizički i tehnički kompletniji,no ovaj ima neke druge kvalitete ko malo tko. Vreća puna trikova,borbenost,raznovrsnost,brzina.
Sinner je lani izbacio navodno bolesnog Zvereva,mučio Nadala i propustio prvi set,još malo žilavio pa opao,danas bi mu trebao ponuditi dosta kompliciraniji okršaj pogotovo što Nadal nije nedodirljiv iako vidjet ćemo da li je uključio "switch".
Đoković ne bi imao ništa protiv izboriti finale preko 3 velike talijanske mlade nade.
Inače nisam zaljubljenik u ovakav većini privlačniji,atraktivan,sexy tenis,no mali je fantastičan. Podsjeća me na Sana najviše i mislim da bi i on jedino na travulji mogo imat problema kroz karijeru,a RG i UO bi mu mogli bit najbolji Slamovi,no to je laički pogled na prvu. Itekako su karakterno on i Jannik na 10 levela više u odnosu na sve prethodne now genere ko tinejdžeri. Sinner je fizički i tehnički kompletniji,no ovaj ima neke druge kvalitete ko malo tko. Vreća puna trikova,borbenost,raznovrsnost,brzina.
Sinner je lani izbacio navodno bolesnog Zvereva,mučio Nadala i propustio prvi set,još malo žilavio pa opao,danas bi mu trebao ponuditi dosta kompliciraniji okršaj pogotovo što Nadal nije nedodirljiv iako vidjet ćemo da li je uključio "switch".
Đoković ne bi imao ništa protiv izboriti finale preko 3 velike talijanske mlade nade.
Novak je veliki sampion,njemu se uvijek vjeruje

Pregorio je nema šta, vjerovatno ostao bez snage, a tada tijelo popušta i veći je rizik da nešto povrijediš.
Ali to je samo još jedan od milijardu dokaza koliko je teško dobiti ovu dvojicu budala. Jbt 2-0 povedeš i znaš i ti kao i svi drugi koji gledaju meč da nisi ni blizu pobjede, i da moraš krv ispišat do kraja. Musetti će bit pravo osvježenje. Inteligentan teniser, bekend mu je odličan, varijacije, morao bi bit sila na šljaci u budućnosti.
Novak po ovome danas što sam vidio nema nivo za Nadala. Vidjet ćemo koliko će se još dići, ali ovo trenutno je nedovoljno. Škripi forhend, nema oštrine, prespora podloga, još ovi dnevni uslovi sparina i viši odskok, ne leži mu baš nikako. Onaj bi ga spinovima otjerao na tribine.
Ali to je samo još jedan od milijardu dokaza koliko je teško dobiti ovu dvojicu budala. Jbt 2-0 povedeš i znaš i ti kao i svi drugi koji gledaju meč da nisi ni blizu pobjede, i da moraš krv ispišat do kraja. Musetti će bit pravo osvježenje. Inteligentan teniser, bekend mu je odličan, varijacije, morao bi bit sila na šljaci u budućnosti.
Novak po ovome danas što sam vidio nema nivo za Nadala. Vidjet ćemo koliko će se još dići, ali ovo trenutno je nedovoljno. Škripi forhend, nema oštrine, prespora podloga, još ovi dnevni uslovi sparina i viši odskok, ne leži mu baš nikako. Onaj bi ga spinovima otjerao na tribine.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Nail for Real
- Kontakt:
Please.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Tako je,cinjenicno stanje,sampionima se uvijek vjerujeNail for Real je napisao/la: ↑07 jun 2021, 17:10Please.
- OldFashioned
- Kontakt:
Nevjerovatni komentari ovdje.
Radi se dakle o momku koji ima 19 god a ne nekom provjerenom šampionu.
Čovjek je ispustio 2-0 i potonuo djelom zbog očite povrede, djelom dakako i zbog mnogo većeg nivoa tenisa sa druge strane a i djelom zbog svoje mladosti, neiskustva i ogromnog trenutka.
Količina hejta prema Novaku ne dopušta da se neke stvari sagledaju realno.
Lično ne vjerujem da može proći Nadala sa igrom koju pruža. Ovo je ipak R.N kuća.
Radi se dakle o momku koji ima 19 god a ne nekom provjerenom šampionu.
Čovjek je ispustio 2-0 i potonuo djelom zbog očite povrede, djelom dakako i zbog mnogo većeg nivoa tenisa sa druge strane a i djelom zbog svoje mladosti, neiskustva i ogromnog trenutka.
Količina hejta prema Novaku ne dopušta da se neke stvari sagledaju realno.
Lično ne vjerujem da može proći Nadala sa igrom koju pruža. Ovo je ipak R.N kuća.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Felixians4
- Kontakt:
Sjećam se nekih očitih primjera kad je netko bio ozlijeđen,al mnogi vole radije koristit choke,prevara,mentalni patuljak,raspad ko razloge. Čilić finale Wimbledona 2017.,Nadal finale AO 2014. Ove godine jasno je bilo da Novaka muči itekako i nakon Fritza s Raonicem i prvi dio meča sa Zverevom i danas Musetti(bar od polovice četvrtog kad sam se ponovno uključio,ne znam što je bilo dotad u trećem i tih 3-0,zato sam i upitao bodija).
Iako je prosao, na cemu mu cestitam, pokazalo se da Novak ima itekako velike slabosti u svojoj igri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.