Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Aha, ne znam ja njima imena.tm01hzne je napisao/la: ↑07 jun 2021, 16:20Dragan Pešikan, Smiki Baki nikako ne radi RG. Ko ovog ne voli, ima mrtvog Novakovića na RTRSUnofficialpage je napisao/la: ↑07 jun 2021, 16:04A imamo i Banjca (čini mi se da je on ovo), živnuo i on malo kako je Nole uvezao par dobrih poteza.
![]()
![]()
Pa na tippingu stavili svi 3:0 i sad ga pljujuS-Y-L-A-R je napisao/la: ↑07 jun 2021, 16:32Ocekivan pad. Nije fer sad drvlje i kamenje po momku kad bi svako ovdje dao ruku da ce biti 3-0 i to laganih prije pocetka. Sjedis na klupi i skontas da vodis 2-0 na svom prvom RG-u protiv Novaka, ne mozes ostati normalan. Pored toga, Novak je vratio sigurnost u svaki udarac, pocevsi od returna i dobijemo to sto dobijemo. Zanima me kako ce se postaviti u petom setu.
Vidis da jeste
Pa bolje mu je bilo 3-0 izgubiti, makar za forum.LlullSergio je napisao/la: ↑07 jun 2021, 16:35Pa na tippingu stavili svi 3:0 i sad ga pljujuS-Y-L-A-R je napisao/la: ↑07 jun 2021, 16:32Ocekivan pad. Nije fer sad drvlje i kamenje po momku kad bi svako ovdje dao ruku da ce biti 3-0 i to laganih prije pocetka. Sjedis na klupi i skontas da vodis 2-0 na svom prvom RG-u protiv Novaka, ne mozes ostati normalan. Pored toga, Novak je vratio sigurnost u svaki udarac, pocevsi od returna i dobijemo to sto dobijemo. Zanima me kako ce se postaviti u petom setu.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.