FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Cviko davno : "Ukoliko dođe do razgovora, ja sam zainteresovan. Ne nudim se nikome, a upućen sam u situaciju u Želji i nisam 'guzicom zatvorio vrata' i zašto ne?! Naravno, sve zavisi s kojim ljudima bih radio, jer mene ne interesuje prosjek. Željo mora biti uvijek u vrhu, a ja sam tu ako treba pomoći"
mosa lošmi stićko tit-ula!
- Bersaga
- Kontakt:
Samo da ne promakne i ona vijest za Alihodžića i U21 reprezentaciju. Njegovo eliminisanje je odobrio Fuad Čolpa. Je li on bio favorit i bio podržan od strane Sabrine? Nije problem što je on smijenjen, problem je što su tu došli ljudi bez licence i bez ikakvog iskustva. Oprezno ubuduće sa pružanjem bilo kakve podrške komšijama koje se zalažu za "dobrobit" BH fudbala.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Cviko je za Memica, Serbu, Kostica, Krcmarevica trener.
U situaciji kada nemamo para sasvim pristojna opcija.
U situaciji kada nemamo para sasvim pristojna opcija.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Popišam se na dobrobit, tu se gleda samostalna a ne općenita dobrobit za BH. fudbal. Džindo je izgubio mjesto u savezu zbog Čolpe jer je bio predstavnik lavoraša, ostali su ustupili mjesta jer misle da je potreban mlađi kadar.Bersaga je napisao/la: ↑07 jun 2021, 11:40Samo da ne promakne i ona vijest za Alihodžića i U21 reprezentaciju. Njegovo eliminisanje je odobrio Fuad Čolpa. Je li on bio favorit i bio podržan od strane Sabrine? Nije problem što je on smijenjen, problem je što su tu došli ljudi bez licence i bez ikakvog iskustva. Oprezno ubuduće sa pružanjem bilo kakve podrške komšijama koje se zalažu za "dobrobit" BH fudbala.
-
- Kontakt:
Nije bio njihov favorit. On je favorit nekih drugih struktura unutar KS. Sarajevo je imalo svog favorita i izgubio je od Čolpe i Džinde. Jesu li se kasnije dogovorili to je sada pitanje.1921boy je napisao/la: ↑07 jun 2021, 11:57Popišam se na dobrobit, tu se gleda samostalna a ne općenita dobrobit za BH. fudbal. Džindo je izgubio mjesto u savezu zbog Čolpe jer je bio predstavnik lavoraša, ostali su ustupili mjesta jer misle da je potreban mlađi kadar.Bersaga je napisao/la: ↑07 jun 2021, 11:40Samo da ne promakne i ona vijest za Alihodžića i U21 reprezentaciju. Njegovo eliminisanje je odobrio Fuad Čolpa. Je li on bio favorit i bio podržan od strane Sabrine? Nije problem što je on smijenjen, problem je što su tu došli ljudi bez licence i bez ikakvog iskustva. Oprezno ubuduće sa pružanjem bilo kakve podrške komšijama koje se zalažu za "dobrobit" BH fudbala.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Mozemo mi dovesti Mourinha ali djaba kada ti u ekipi imas dom penzionera i igrace koji nisu spremni za 60min.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- drzgemboadislic
- Kontakt:
To je najveca tuga i sto mi opet razmisljamo u tom pravcu. Daj napravi jednom presjek za sva vremena.drzgemboadislic je napisao/la: ↑07 jun 2021, 13:19I kad krivac za sve to normalno prima / zadužuje klub za 8k mjesečno...
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Plavi će u subotu imati Skupštinu kluba, koja će u mnogome odrediti sudbinu kluba, ali i dati odgovore na mnoga pitanja, a svakako jedno od njih je i ko će biti novi šef stručnog štaba.
Krivac bio drugi sa penzionerima,iza kluba koji je imao najbolju polusezonu u istoriji!drzgemboadislic je napisao/la: ↑07 jun 2021, 13:19I kad krivac za sve to normalno prima / zadužuje klub za 8k mjesečno...
Da nas hoce krivac jos deset godina voditi.Amin
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Samo nek ne zure. Valjda se skuckamo do oktobra nevazno u kojoj ligi cemo biti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Polako samo ima vremena za sve. Bitno je da poslije Skupštine neko da intervju u kojem će reći da smo mi veliki klub koji uvijek mora da se bori za najviši plasman, da je trenutni model zastario i da treba da se okrenemo novom modelu, promijeni statuta i da je potrebna da se uradi revizija poslovanja.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Ciao poltroncicuCunami87 je napisao/la: ↑07 jun 2021, 13:27Krivac bio drugi sa penzionerima,iza kluba koji je imao najbolju polusezonu u istoriji!drzgemboadislic je napisao/la: ↑07 jun 2021, 13:19I kad krivac za sve to normalno prima / zadužuje klub za 8k mjesečno...
Da nas hoce krivac jos deset godina voditi.Amin

Naravno, tradicija laganja se mora nastaviti. Sa koljena na koljeno, odnosno na predsjednika na predsjednika. Mora se tu jos dodati da se pomocni nece prodavati. To sad vise dodje ko neka preizborna kampanija sa obecanjima. Pripreme cemo pociti 16.7. jer mi smo Zeljo i nece nama niko govoriti sta cemo i kako cemo.Dejan1921 je napisao/la: ↑07 jun 2021, 13:47Polako samo ima vremena za sve. Bitno je da poslije Skupštine neko da intervju u kojem će reći da smo mi veliki klub koji uvijek mora da se bori za najviši plasman, da je trenutni model zastario i da treba da se okrenemo novom modelu, promijeni statuta i da je potrebna da se uradi revizija poslovanja.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
**** ti nas kad nam svaka skupstina odredjuje sudbinu i svaka je historijska a ne zna se koja je veci flop od sampanjca do crypto prezidenta 

Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
- StrikeWarzone
- Kontakt:
A i ove skupštine, obiđu malo Konjic najedu se i napiju kod Badžaka i sve po starom...
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Bravo, zaboravio sam pomoćni, Željina imovina je svetinja i to se ne smije dirati i tako dalje. Skupština je za pet dana, ništa se nije desilo, ništa najavilo, a dobili smo obećanje da će biti sve transparentno. Požurili da skinu Čengića i samo nastavili po njegovom isto. Cernica dao intervju sličan onome Čengićevom pred Skupštinu zimus i na tome se stalo.LjoZee je napisao/la: ↑07 jun 2021, 14:24Naravno, tradicija laganja se mora nastaviti. Sa koljena na koljeno, odnosno na predsjednika na predsjednika. Mora se tu jos dodati da se pomocni nece prodavati. To sad vise dodje ko neka preizborna kampanija sa obecanjima. Pripreme cemo pociti 16.7. jer mi smo Zeljo i nece nama niko govoriti sta cemo i kako cemo.Dejan1921 je napisao/la: ↑07 jun 2021, 13:47Polako samo ima vremena za sve. Bitno je da poslije Skupštine neko da intervju u kojem će reći da smo mi veliki klub koji uvijek mora da se bori za najviši plasman, da je trenutni model zastario i da treba da se okrenemo novom modelu, promijeni statuta i da je potrebna da se uradi revizija poslovanja.![]()
Za malo vise od mjesec dana nova sezona, a moj Zeljo ni pojacanja, a ni trenera, a ni skupstine normalne nema..