edo3majka je napisao/la:Pa treba Dzeku vratiti u nasu ligu gdje mu ne treba brzina a City nek dovede sebi Bolta, on ima brzinu, dajte ljudi ne budite smijesni. Da li je Raul ikad bio speedy (gonzalez), Batistuta, Nistelroy, Kluivert itd... a sve svijetski igraci, **** brzinu kad ne znas igrati, nije ni Drogba nista brzi a najbolji je napadac u engleskoj
vec 10 godina 
Drogba je u Engleskoj od 2004.
Što se brzine tiče, Edin nije pretjerano brz, ali nije ni spor, trom. Mislim da mu ta njegova (ne)brzina uopće neće predstavljati problem. Ne vidim razlog zašto ste se zapalili odmah. Normalno da su sve oči uprte sad u njega, gledaju svaku greškicu, ali jasno je da će on biti samo bolji. Čovjek nije odigrao pravu utakmicu gotovo mjesec dana, tek će on 'nadoći', a kad se to desi, bit će ona: "A, sad spektakl" (nadam se.)
Jedino bi mu mogao biti problem onaj njegov poznati, česti ostanak na centru i kuliranje, ali po viđenom danas, neće ga biti baš puno. Jedno je sigurno da mu to neće biti dozvoljeno, jer klupa zove ako se bude dešavalo. A, momak je dovoljno pametan da to uvidi.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka