SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: SSC Napoli
Grava povrijedjen. Nadam se da nije nesto ozbiljno. Umjesto njega ulazi Aronica.
kako igramo?, nisam u prilici da gledam tekmu...BegAx je napisao/la:Grava povrijedjen. Nadam se da nije nesto ozbiljno. Umjesto njega ulazi Aronica.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Igramo lose, a promasaji Ljajica i Santane nas drze u igri.muXmania je napisao/la:kako igramo?, nisam u prilici da gledam tekmu...BegAx je napisao/la:Grava povrijedjen. Nadam se da nije nesto ozbiljno. Umjesto njega ulazi Aronica.
Gilardino je go.vno simulatorsko.
Ocekivao sam ovako nesto i nisam se zacudio sto Mihajlovic zna da postavi ekipu kad igra protiv nas. To je radio i sa Catanijom, a i sa Bolognom. Jbga, nije slucajno.
Moram priznati da me napoli razocarao ali dobro je to sad sa pobjedom protiv lecea idemo na + 6 akb da.
off topic please kupio sam fifa manager 11 (nisam odavno igrao ova sranja ,10 msrsks hheheh) i instalirao i sve ali sad kad pokusam da je upalim ekran pocrni i pise manager .exe has problem... mozel pomoc molim vas
off topic please kupio sam fifa manager 11 (nisam odavno igrao ova sranja ,10 msrsks hheheh) i instalirao i sve ali sad kad pokusam da je upalim ekran pocrni i pise manager .exe has problem... mozel pomoc molim vas
Pa Firenza je i vas nadigrala u Milanu, samo su vas makazice Ibrahimovica spasile.CURVA SUD je napisao/la:Moram priznati da me napoli razocarao ali dobro je to sad sa pobjedom protiv lecea idemo na + 6 akb da.
pa imate i vi cavania ,barem neki kazu da je bolji ,nego imas li ti pojma o instaliranju ovih sranja ,nisam igrao 10 god .MaGiCa je napisao/la:Pa Firenza je i vas nadigrala u Milanu, samo su vas makazice Ibrahimovica spasile.CURVA SUD je napisao/la:Moram priznati da me napoli razocarao ali dobro je to sad sa pobjedom protiv lecea idemo na + 6 akb da.
možda ti ne podržava računar, mada igrica i nije nešto posebno zahtjevna...CURVA SUD je napisao/la:Moram priznati da me napoli razocarao ali dobro je to sad sa pobjedom protiv lecea idemo na + 6 akb da.
ma nov racunar ima sve naj naj ,ma sve ja instaliram ali neki k falimuXmania je napisao/la:možda ti ne podržava računar, mada igrica i nije nešto posebno zahtjevna...CURVA SUD je napisao/la:Moram priznati da me napoli razocarao ali dobro je to sad sa pobjedom protiv lecea idemo na + 6 akb da.
šta ti tačno piše?
Instaliro si igricu?
Krekovao?
Tekmu nisam gledo, mada po vašim komentarima da se zaključiti da ni ovaj bod nismo zaslužili...
Instaliro si igricu?
Krekovao?
Tekmu nisam gledo, mada po vašim komentarima da se zaključiti da ni ovaj bod nismo zaslužili...
muXmania je napisao/la:šta ti tačno piše?
Instaliro si igricu?
Krekovao?
instalirao ,ali kako da krekujem majke ti i kad pokusam da pokrenem pocerni ekran i pise manager .exe 11 has problem
nije valjda da nikad do sad nisi krekovao igricu?CURVA SUD je napisao/la:muXmania je napisao/la:šta ti tačno piše?
Instaliro si igricu?
Krekovao?
instalirao ,ali kako da krekujem majke ti i kad pokusam da pokrenem pocerni ekran i pise manager .exe 11 has problem
nađi nekog nek ti to pokaže, ne mogu ti ja to sad ovdje objašnjavati, mada opet pitanje je dali ti je do toga...
ma jesam krekovao ali gdje se nalazi ovdje krek ,ma **** ja njima mamumuXmania je napisao/la:nije valjda da nikad do sad nisi krekovao igricu?CURVA SUD je napisao/la:muXmania je napisao/la:šta ti tačno piše?
Instaliro si igricu?
Krekovao?
nađi nekog nek ti to pokaže, ne mogu ti ja to sad ovdje objašnjavati, mada opet pitanje je dali ti je do toga...
hehehe kakvu praznu hehehmuXmania je napisao/la:Imaš poruku
hvala brate ,ali da ne budem ne kulturan znam ja sta treba sa crackom ali ga jednostavno na cd u nema .muXmania je napisao/la:Imaš poruku
@CS
Idi na YTube i kucaj "how to install FM..." i zbacice ti kako se crackuje. Torrentom i rapidshareom skini crack sa neta, ako ga nemas na CDu ili ti taj sa CDa ne radi.
@MuxMania
Losi smo bili, a i Viola je igrala organizovano. Malo je falilo da ga opet umuvamo u nadoknadi. Bez Hamsika ne ide.
Kud nadje taj Everton ogavni, da za njih navijas?
U gradu Liverpoolu, postoji samo 1 klub, a on igra na Anfieldu.
Idi na YTube i kucaj "how to install FM..." i zbacice ti kako se crackuje. Torrentom i rapidshareom skini crack sa neta, ako ga nemas na CDu ili ti taj sa CDa ne radi.
@MuxMania
Losi smo bili, a i Viola je igrala organizovano. Malo je falilo da ga opet umuvamo u nadoknadi. Bez Hamsika ne ide.
Kud nadje taj Everton ogavni, da za njih navijas?

U gradu Liverpoolu, postoji samo 1 klub, a on igra na Anfieldu.

Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 16 jan 2011, 02:12, ukupno mijenjano 1 put.
- anonymousHD
- Kontakt:
skide me napoli na kladionici za 245 km 

jest da nas je malo spustio ovaj remi, al nema veze, biće da je samo loš dan i ne igranje Hamše...
Nemoj protiv plavaca s Goodisona, oni su najsimpa klub u EPL, a baš sam nešto imao osjećaj da su i tebi dragi...
sutra pada taj 1 klub i to na Anfildu
Nemoj protiv plavaca s Goodisona, oni su najsimpa klub u EPL, a baš sam nešto imao osjećaj da su i tebi dragi...
sutra pada taj 1 klub i to na Anfildu

U Engleskoj simpatisem samo Liverpool, ali ne navijam ni za koga.
Njihov fudbal mi je odbojan do bola. Puko trcanje i fizikalisanje.
Podjednako bljutavi su mi i Nemci - trcanje i to organizovano.
Samo Mediteran, jer je fudbal joga bonito.
I pogotovo Italija, jer se tu igra glavom.
Njihov fudbal mi je odbojan do bola. Puko trcanje i fizikalisanje.
Podjednako bljutavi su mi i Nemci - trcanje i to organizovano.
Samo Mediteran, jer je fudbal joga bonito.
I pogotovo Italija, jer se tu igra glavom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.