Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

fukara87
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la fukara87 » 16 jan 2011, 00:38

cuj ovog rizaha :lol: :lol: pa sta jarane i ja navijam za Liverpool vec dugo godina mozda od 99 godine...i ne pada mi napamet da ja mrzim Dzeku zbog toga sto je potpisao na City a svakako nam nisu konkurenti jer smo mi sad realno trubaaa svidjalo se vama ili ne ,,,nama umjesto da bude cilj da se plasiramo nedju 4 najbolja kluba mi cemo se izgleda borit za opstanak nazalost to je tako...Dzeki zelim sve najbolje u City-u jer je nas dijamant to i zasluzio..

a jarane fakultet nema nikakve veze sa fudbalom tako da bezveze lupas...ne vjerujem ja da ti ides na taj fakultet jer si mi sumjiiv pravoo...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 jan 2011, 00:42

'ajde nekako mi ko i ide u glavu nesta ali ovo pod rednim brojem 8.
Dok mu neko ne objasni da se degazirane lopte ne primaju na prsa ili na noge.

Znaci brate po ovome ispadne da kada Hart(uzimam primer),degazira loptu Dzeko iako mu ide na nogu mora da uradi upijac glavom da ne bi slucajno ustopao nogom. :lol: :lol: :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 16 jan 2011, 00:55

Devil je napisao/la:'ajde nekako mi ko i ide u glavu nesta ali ovo pod rednim brojem 8.
Dok mu neko ne objasni da se degazirane lopte ne primaju na prsa ili na noge.

Znaci brate po ovome ispadne da kada Hart(uzimam primer),degazira loptu Dzeko iako mu ide na nogu mora da uradi upijac glavom da ne bi slucajno ustopao nogom. :lol: :lol: :lol:
Koji je on strucnjak bas to sto rece govori kako na fakultetu nije nista naucio :D - Dzekino najjace oruzje u sesnestercu je bas for primanja lopte na prsa i samim time otvaranje prostora za sut i gol. Nebitno jel degazirano ili nabaceno - to je prednost koju on na taj nacin stvara ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 jan 2011, 00:57

@bparena, koji problem ti imas ?
Zar @Rizah ne moze imati svoje misljenje ? ako ti se ne svidja preskoci ga. Ako te bas nervira onda ga stavi
u gnjavatore.

I ja sam bio skeptican oko njegovog ( Dzekinog )transfera u City jer samo smatrao da je to preteska liga za njega. Danas je on pokazao drugacije, svi mi grijesimo ali jednom uvidjamo nase greske.

Ne moras se hvaliti da ides na utakmice koje su ti pred nosom, dolazim i ja u Zenicu iz Sarajeva pa ... Toliko od
mene .. City mi je postao drag klub jer je nas dijamant sada njihov clan ali bih bio daleko sretniji da se odlucio
za Arsenal ili Bayern Munchen.

Pozz svima, sretno Dzeki u nastavku bogate karijere.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 16 jan 2011, 01:02

Ma uredu je to i kod nas da je drzava normalna i da se igra dobar nogomet kao u Engleskoj ne bi pomislio da navijam za neki treci klub osim svog lokalnog al to je tako !
I sada uvijek kad je utakmica mada 3 lige po redu u ovoj nasoj Drzavi izadzem pogledati utakmicu i drago mi je kad pobijede !

Al ne gledam onog komentarise Chelsea CHELSEA ! Jes dobar , jak veliki klub ali nije puno veci od Citi-a !
Nijedan nije kao Man , Liverpool , Real , Bayern nit ce kad biti !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 16 jan 2011, 01:09

OTNYS_YNWA je napisao/la:@bparena, koji problem ti imas ?
Zar @Rizah ne moze imati svoje misljenje ? ako ti se ne svidja preskoci ga. Ako te bas nervira onda ga stavi
u gnjavatore.

I ja sam bio skeptican oko njegovog ( Dzekinog )transfera u City jer samo smatrao da je to preteska liga za njega. Danas je on pokazao drugacije, svi mi grijesimo ali jednom uvidjamo nase greske.

Ne moras se hvaliti da ides na utakmice koje su ti pred nosom, dolazim i ja u Zenicu iz Sarajeva pa ... Toliko od
mene .. City mi je postao drag klub jer je nas dijamant sada njihov clan ali bih bio daleko sretniji da se odlucio

Nemoze niko imat takvo misljenje imati o Dzeki na ovom nasem forumu. Nek nogira i slavi tamo gdje slave oni koji nas nevole. Sto se tice pred nosom tekmi - tu grijesis 100% jer bparena ne ide samo u Ze i Sa vec i na pojedine tekme i u Evropi. No nebi o tome. Onaj ko me zna - zna ko sam i sta sam. Ponos me danas pronosao kad sam vidjeo Dzeku kako izlazi na teren. I onda cuti te nebuloze. :shock:
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 16 jan 2011, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 16 jan 2011, 01:11

Monolog je napisao/la:@PajaII iliti Rizah,

Molim te prestani sa GLUPOSTIMA. Stvarno samom sebi kopaš jamu gluposti; zar je problem reći:"Pogriješio sam kada sam rek'o da će Džeko biti promašaj?" Tebi izgleda jeste, tako da...No, ono što želim reći je da JA NEĆU tolerisati omalovažavanje NAŠIH igrača, a ti slobodno nastavi sa tom svojom politikom. ;)
E ovo ko da sam ja napisao .... POTPIS 100%
Taj tip nece da prizna neke stvari i jos poslije isto ponavlja. Zato mu ne dam za pravo. NOGA SVAKOME KO NE VOLI ONO STO MI VOLIMO...

fahrenheit
Kontakt:

Post Postao/la fahrenheit » 16 jan 2011, 01:12

bparena je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:@bparena, koji problem ti imas ?
u gnjavatore.

Nemoze niko imat takvo misljenje imati o Dzeki na ovom nasem forumu. Nek nogira i slavi tamo gdje slave oni koji nas nevole. Sto se tice pred nosom tekmi - tu grijesis 100% jer bparena ne ide samo u Ze i Sa vec i na pojedine tekme i u Evropi. No nebi o tome. Onaj ko me zna - zna ko sam i sta sam. Ponos me danas pronosao kad sam vidjeo Dzeku kako kizlazi na teren. I onda cuti te nebuloze. :shock:
dobro da se ti ne pitas :mrgreen:

inace malo ste otisli sa teme....City ce sad iz utakmice u utakmicu igrati bolje, a samim time i Džeko, koji ce imati vise sansi za gol
"Like a krme in Teheran."

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 jan 2011, 01:13

Isti sam ti, najezio sam se i u pojedini trenucima suze oci. Dzeko je poceo na Grbavici za koju me vezu
samo lijepe uspomene i nikada ne mogu biti protiv njega. Uvijek se nadje neka kritika ali sve su to sitnice
s obzirom o kakvom se igracu radi.

Koliko povjerenja imaju u njega, dokazuje i to da je u svom debiju odigrao 95 minuta.

@

Zasto smo otisli sa teme. Pa ovih dana prva asocijacija na City jeste Dzeko. :)

fahrenheit
Kontakt:

Post Postao/la fahrenheit » 16 jan 2011, 01:17

@

Zasto smo otisli sa teme. Pa ovih dana prva asocijacija na City jeste Dzeko. :)[/quote]

Zato sto zadnju stranicu nije bio Dzeko tema vec @Rizah i njegovo misljenje o Dzeki :mrgreen: ...i da danas je srce lupalo jace nego inace...jos nam elektricar prcko nesto po kablovima, htjeo sam ga iz kuce istjerati :lol:
"Like a krme in Teheran."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 16 jan 2011, 01:21

Ne zamjerite mi sto ovo pisem - ma nanervirralo me - hocemol ikad doci pameti - kada sam danas vidjeo naseg Dzeku - ponos - sreca - sve me nosalo - gledam i ne mogu da vjerujem - toliko dusmana na sve strane i kod kuce i vani - toliko osporavanja mojoj zemlji i ovoj Bosanskoj naciji - toliko nesretnika koji nevole uspjeh svog komsije i svoje drzave da vise covjek nezna sta da kaze. Bio sam sretan i bit cu - na isti nacin kada Miske da gol za moju i njegovu repku. Danas smo svi voljeli MC ne zbog tog kluba - vec zbog covjeka koji je postao simbol jedne nacije (BiH) i jedne drzave. Kome se ne svidza nek nam ne dolazi...

p.s. da se ja pitam ;)

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 16 jan 2011, 01:48

Rizah je napisao/la:Kao prvo moji stavovi su sljedeći:
1, Ja navijam za Liverpool i ne volim niti simpatišem bilo koji drugi klub.
2. Volio sam Džeku sve dok nije potpisao za City, sada ga mrzim, jer igra za klub koji je konkurentan mom klubu.
3. Nisam od onih koji jedne godine vole jedan klub, sljedeće godine drugi klub. Ne navijam za sezonske klubove, i u dobru i u zlu je samo Liverpool.
4. Mislim da je za Džeku najbolje bilo da je ostao u nekom Bundesligašu, najbolje u Bayernu. To je njegova liga, liga na koju je on navikao.
5. Mislim da se neće snaći u EPL i da će njegov transfer u City biti kao transfer Baljića i Real.
6. Samim tim što smatram da neće uspjeti u Cityiju ( jer City nije ekipa koja ima strljenje, to najbolje pokazuje Adebayor koji je prošle godine bio njihov drugi najbolji igrač, odmah poslije Teveza, a ove sezone grije klupu i na transfer je listi ), jer to je klub koji ima pare i nema strpljenje. Oni daju priliku u prvih pet šest utakmica, ako se tad ne pokažeš nećeš više nikad. City je ispao iz Carling Cupa, tako da tamo neće imati priliku a Mancini je trener koji igra sa tri zadnja vezna, dva krila i jednim špicem. Sreća pa je Baloteli i Silva povrijeđeni, pa je priliku dobio Džeko. Ako ne zabije ligaški gol u naredne dvije tri utakmice i on će na klupu.
7. Zato što vjerovatno neće uspjeti u Cityiju trpiće i reprezentacija, isto onako kako trpi zbog Misketovog ne igranja u klubu.
8. Džeko ima skok igru kao Ngog, dakle nikakvu. Dok mu neko ne objasni da se deganžirane lopte se primaju na prsa i ne štopaju nogama, biće kasno. Sjediće na klupi i razmišljati o tome.
9. Ja imam 23 godine i od mnogih sam ovdje stariji po pet ili 6 godina.
10. Imam završen fakultet, što je san mnogih ovdje na forumu.
11. Napuštamovaj forum zbog posta ovdje dole, kojeg nisam vidio a koji je namijenjen meni.
bparena je napisao/la:pitanje adminu - sto ga skloni da mu jos nesto kazem ??????????????

nakitim mu sve - srecnik koji se raduje necijem neuspjehu ......... evo 3:1 nek crkne od muke ......

i to asistencija najgoreg transfera :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
12. Sretno Džeki, a nesretno Cityiju.
1. Kako to navijas za Liverpul? Je l' pjevas u kuci dok ih gledas :mrgreen: ? Bas me zanima kako ovi 'navijaci' navijaju za svoju klubove pored malih ekrana,... Bice da ne razumijem bas najbolje pojam 'navijanje' :mrgreen: .
2. Auuuuuuu... Leeeleeeee... :mrgreen: ... Previse si to ozbiljno shvatio momce... Mrznja nije dobra za um i tijelo. Ljudi koji mrze u principu su nesretni, a i kada su sretni, trula je to sreca, neuporedivo losiji osjecaj nego kod ljudi koji ne mrze :mrgreen: . Ne znam kako si ovako rapidno uspjeo zamrziti covjeka kojeg si do juce (navodno) obozav'o... Mislim da mnogim navijacima Liverpula iz tog grada odjel mozga odredjen za mrznju nije tako brzo reagovo :mrgreen: . Al' ne vjerujem da ti mrzis, prije bih rek'o da se furas da mrzim. Pusti si od Azre 'Uzas je moja furka' da se malo relaksiras :mrgreen: .
3. Auuuuu... Leeeeleeeeeee... Kakvi izljevi emocija 'bem ti lebac :mrgreen: . Je l' se to i na vjencanju kaze, 'u dobru i zlu' :mrgreen: ? Kako je posesivna ova ljubav preko zice :mrgreen: :lol: .
4. Apsolutno se slazem. Vidis kako mozes napisati nesto pametno kada emocije ostavis po strani i ne dozvolis da ti ugroze razum. Al' ne mora znacit da smo ja i ti u pravu... U fudbalu je sve moguce... Otrcana, ali tacna fraza.
5. Moguce je... Pod narednim brojevima si napis'o zasto je moguce,.. Ja mu dajem 60% sanse da u Sitiju napravi velike stvari, a samo ga vrhunska igra moze zadrzati u klubu sa tako visokim ambicijama. Po prilozenom vidim da mu ti dajes znatno manje sanse za uspjeh, ali nije nemoguce da si u pravu.
6. Dobro napisano. Nekoliko narednih utakmica je kljucno,... Inace, prvi utisak je od velike vaznosti, posebno kada su u pitanju klubovi kao Siti... Robinjo i Adebajor su bili vece zvijezde od Dzeke, pa nisu uspjeli... To je svakako opomena za Edina i pokazatelj da mora dati sve od sebe ako zeli igrati u klubu kakav je Siti. Vidjet cemo hoce li uspjeti, ja sam znatno veci optimista od tebe, mada ne znaci da nisi u pravu.
7. Tacno. Kao sto se slozismo, najbolje bi bilo da je pres'o u Bajern, jer bi tamo gotovo sigurno bio prvi napadac... Bajern je veliki klub, izvlaci iz svakog igraca maksimum, te ko vrijedi kod njihA ( :mrgreen: ) mora uspjeti. Uz to, u Bajernu su zagarantovani trofeji i slava.. Sigurno da ce reprezentacija trpiti ako se ne dokaze u Sitiju. Al' bas me briga za tu privatnu reprezentaciju, nemam tu vrstu brige za razliku od tebe :mrgreen: ... Bice mi zao momka, a Colakovica, Ceke i Ilje sigurno nece :mrgreen: .
8. Djelimicno se slazem,.. Ipak, poredjenje sa Ngogom nije adekvatno. Prije bi njegovu skok igru uporedio sa Toresovom (ili Ibrahimovicevom), koja takodjer nije na nekom vrhunskom nivou. Daleko od toga da je u skoku dobar kao Drogba, Heski ili Kejhil. Taj segment igre mora dodatno popraviti, ali moras priznat da je dosta napredov'o... Ipak, kad je covjek onoliko visok mora nesto i glavom ubosti, nije toliko kljast (sto bi Dalmosi rekli) :mrgreen: .
9. Kamo srece da si i mene stariji... Hoces da ti prebacim koju godinu na djale ako ti se svidja da budes stariji :mrgreen: !?
10. Cu' to :mrgreen: !? 'Aj me zovni na flasu viskija da zalijemo :mrgreen: :lol: !?? Fakultet nije mjeriloza fudbalsko znanje... Nesto nisam siguran da su Fergi, Arsen i Zoze zavrsili fakultete (mozda su kupili diplome kao mnogi magistri i doktori u BiH :mrgreen: )!?
11. Ti si neki bas dusevan covjek? Ozrenka, donesi dvi pive i bogati reci muzici malo tise :mrgreen: . Nemoj da se srdis momce? Kako ces se negdje 'ugradit' ( :mrgreen: ) sa tim fakultetom ako budes ovako osjecajan i buntovan :mrgreen: !? Ne ozbiljno, pristup ti nije dobar, a i nije se dobro olako predavati. Vidim da imas dobra razmisljanja, ali samo kada nisu izmanipulisana (ostrascenim) osjecanjima.
12. Pridruzujem se zeljama :mrgreen: .

Pozdrav tebi!!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 16 jan 2011, 02:05

A ovi sto stoje na braniku Dzekinog ugleda su smjesniji od naseg emotivca Rizaha (koji je misljenje potkrjepio prilicno jakim argumentima, ali je pogresno sto u argumente ubacuje emocije, pa to malo izgleda smijesno za sire narodne mase :mrgreen: )... Dzeko ce svoj ugled branit ili ukaljat na terenu, vi mu ne mozete pomoci ni odmoci (branili ga ili napadali)... Dzeko ne treba pjesadiju i tesko naoruzanje na forumu, nego na terenu :mrgreen: . U naredna 3-4 mjeseca ce se pokazat ko je bio u pravu. Nema potreba da vrjedjate jedni druge i pokazivate neprijateljstvo radi razlicitog misljenja.

Malo mi je nejasan jedan od moderatora koji napisa da se o Dzeki ne smije lose pisati :roll: . Je l' to komunisticka ostavstina kulta licnosti ili je Dzeko 'sveta krava'. Slazem se da se ne smije vrijedjati Dzeko kao osoba, ali o njegavim igrackim kvalitetima bi morala postojati APSOLUTNA sloboda rasprave. Zar ne bi bilo smijesno i nespretno obrisati (ili ukloniti autora) neciji komentar u kojem bi pisalo 'Dzeko nije kvalitet za Siti, u tom klubu ne moze uspjeti'!??

Puno je gore uvrijediti sagovornika nego iznjet negativno misljenje o IGRACKIM (ne karakternim) kvalitetima pojedinog igraca ili kolektiva.

(pokazivate - od kojeg sam dzibera ovu rijec pokupio :mrgreen: .. Valjda 'pokazujete' dragi Valencia :mrgreen: :lol: :lol: )
Zadnja izmjena: Valencia, dana/u 16 jan 2011, 02:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 16 jan 2011, 02:12

@Valencia, diktator foruma :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 16 jan 2011, 02:23

Bravo Edine!

Dzeko je danas pokazao da je klasa i da ce harati i u PL.OD svih igraca Sitija jedini je koji igra za tim.Ovi ostali nikome loptu ne daju.Tevez se moze trpiti jer je zvijer i moze u svakom trenutku uraditi sta hoce :mrgreen:
ostali to nisu sigurno,Dzeko je izborio i dva kornera poslije kojih su golovi padali.Prelistao sam zadnjih par stranica i ne mogu da vjerujem sta sve ljudima smeta,Spaho odjednom ne valja sto uzdize Dzeku :roll: :mrgreen: i za njega svaka cast! ;)
AMAR OSIM!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 16 jan 2011, 02:24

EdinTM87 je napisao/la:@Valencia, diktator foruma :mrgreen:
Direktor svemira :mrgreen: .

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 16 jan 2011, 02:33

jesil ti Valencija onaj iz Manče ili si Valencia Valencia ? :D
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 jan 2011, 15:21

Valencia je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:@Valencia, diktator foruma :mrgreen:
Direktor svemira :mrgreen: .
E čitam tvoj post i samo da ti kažem da je Arsene završio fakultet još 80-ih mislim. I to ekonomiju naravno. :mrgreen:

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 16 jan 2011, 20:56

E i ovaj me Rizah razocarao cuj zbog posta bparene kojeg postuje njegova legenda Barbarez :lol: ti napustas forum. Nas je vodja skolovan covjek diplomirani ekonomista, da se nije okrenuo svojoj najvecoj ljubavi fudbalu i nasem Arsenalu sigurno bi bio neki magnat i milijarder tipa Rockfeler, Trump, Gates.
Dio Arsenala

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 16 jan 2011, 21:11

don_burza je napisao/la:
Rizah je napisao/la:Njemu ni Adam Johnson nije dodavao, a to je problem Cityija. Nije sam Tevez. Nema šanse da Mancini poslije ova tri gola u bilo kojoj gostujućoj utakmici krene sa dva napadača. Tevez je prvi Mancinijev izbor.
Samo pravi ste navijači, pošto više nema Misketa i Dzeke u Wolsburgu, sada niko ne navija za njih :lol: nema, najjači ste.
Postoji samo jedan klub, sve ostalo su protivnici.

Rece lik koji sutra mora pisat zadacu
Kako si samo ovdje ispao žalostan,@don burza.

Jučer jako zanimljiva utakmica,a Mancini je izjavio kako je zadovoljan Džekinim debiem.
You'll never walk alone.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.