Sta ima u kafanispielführer_21 je napisao/la:Hajde neko da nabaci kakvu temu za razglabanje, da malo oživimo chat.. Zamr'o je totalno..

Mene je veceras ova pogodila
[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sta ima u kafanispielführer_21 je napisao/la:Hajde neko da nabaci kakvu temu za razglabanje, da malo oživimo chat.. Zamr'o je totalno..
klčgkalčgkalgaćjkćčkačgjasgčlasjgačslgspielführer_21 je napisao/la:Hajde neko da nabaci kakvu temu za razglabanje, da malo oživimo chat.. Zamr'o je totalno..
Ne zajebavaj bgti..joj samo kad se sjetimlegenda reala je napisao/la:gdje ste ljudi ,šta radite jeste živi![]()
Hary_90 imam za tebe jednu dojavu za enormni ulog Bahrein-Njemačka 2 kvota 1,01:lol:![]()
![]()
![]()
Sto je usranoo ??spielführer_21 je napisao/la:Još samo čekam @alfaqarinu da zaokruži ovo usrano veče..
tjera ih zelja za je.benim lajkom, neka glupa facebook popularnost, umisljenost, hoce da su u centru paznje sta reci do ZALOSNO....Lily je napisao/la:Ma to je smisljeno i odglumljeno al' je smijesno.
Inace, ja stvarno ne razumijem sta ljude tjera da pisu ovakve gluposti:
![]()
![]()
Pretpostavljam stih iz neke naprosto zaglupljujuce folkerske pjesme.
Ma ko preporodjenspielführer_21 je napisao/la:Još samo čekam @alfaqarinu da zaokruži ovo usrano veče..
Edit: Portillo, pitao sam te već prije neki dan, kako je u novoj, jesi se riješio nerada?
Ma samo enormni ulog i nema problema ,jesi vidio što je krenulo OTNYS YNWA moramo i mi njegovim stopama na enormni ulogharry_90 je napisao/la:Ne zajebavaj bgti..joj samo kad se sjetimlegenda reala je napisao/la:gdje ste ljudi ,šta radite jeste živi![]()
Hary_90 imam za tebe jednu dojavu za enormni ulog Bahrein-Njemačka 2 kvota 1,01:lol:![]()
![]()
![]()
![]()
jos nmgu sebi od smjeha doci
km,razmotricu tu mogucnost da uplatim taj par i ulozim ENORMNI ULOG
![]()
Fino, fino.. I kod mene isto mnogo bolje, al sam se shebao danas što sam čitav dan i noć buljo u rezultate, a ni ne kladim se više, umjesto da uradim nešto normalno..Portillo je napisao/la:Ma ko preporodjenspielführer_21 je napisao/la:Još samo čekam @alfaqarinu da zaokruži ovo usrano veče..
Edit: Portillo, pitao sam te već prije neki dan, kako je u novoj, jesi se riješio nerada?Samo da se jos veceras naspavam i aBd docekam novo jutro
![]()
Sad valja izdrzat ovaj tempo... zivim od subote do subote, da se docepam one ponude u kladionici i ko covjek uz kav/f/hvu ispunim par tiketa na tenane![]()
btw. ne mogu docekat da LP pocne.
almeria-real 1legenda reala je napisao/la:Ma samo enormni ulog i nema problema ,jesi vidio što je krenulo OTNYS YNWA moramo i mi njegovim stopama na enormni ulogharry_90 je napisao/la:Ne zajebavaj bgti..joj samo kad se sjetimlegenda reala je napisao/la:gdje ste ljudi ,šta radite jeste živi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne sluti čekam ih na kladioniciInterista je napisao/la: almeria-real 1
barca-malaga 2 na ENORMNI ULOG![]()
sta galamis toliko u ovo dobalegenda reala je napisao/la:Ma samo enormni ulog i nema problema ,jesi vidio što je krenulo OTNYS YNWA moramo i mi njegovim stopama na enormni ulogharry_90 je napisao/la:Ne zajebavaj bgti..joj samo kad se sjetimlegenda reala je napisao/la:gdje ste ljudi ,šta radite jeste živi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Legendo, mojne mi toga sviju tilegenda reala je napisao/la: ne sluti čekam ih na kladionici
de si harry ti odkad dobio, nema te ko u zemlju da si propaoharry_90 je napisao/la:To vi malo mene nasli zezatdanas covjek u kladi rece,Inter i Chelsea na ENORMNI ULOG,meni se sva kosa nadigla kad sam cuo tu rijec
i nemojte da ja pocnem galamit,smirite se malo..
ja čekam RealPortillo je napisao/la:Legendo, mojne mi toga sviju tilegenda reala je napisao/la: ne sluti čekam ih na kladionici![]()
Ja bi dao mali prst lijeve ruke samo da sutra, pa ako nista, barem remizirajuMislim na Barcu naravno
STa sam dobioalfarouqaminu je napisao/la:de si harry ti odkad dobio, nema te ko u zemlju da si propaoharry_90 je napisao/la:To vi malo mene nasli zezatdanas covjek u kladi rece,Inter i Chelsea na ENORMNI ULOG,meni se sva kosa nadigla kad sam cuo tu rijec
harry_90 je napisao/la:STa sam dobioalfarouqaminu je napisao/la:de si harry ti odkad dobio, nema te ko u zemlju da si propaoharry_90 je napisao/la:To vi malo mene nasli zezatdanas covjek u kladi rece,Inter i Chelsea na ENORMNI ULOG,meni se sva kosa nadigla kad sam cuo tu rijec
mah moram se malo povuci,curice ovo ono,kontas ??
@legenda reala
Ma necu da se svadjam ovdje,ima ok raje,beze da se pocnem svadjati,jedino ko mi bas stane na zulj,ima da pocnem galamitmada ak hoces da se svadjamo samo reci
harry_90 je napisao/la:STa sam dobioalfarouqaminu je napisao/la:de si harry ti odkad dobio, nema te ko u zemlju da si propaoharry_90 je napisao/la:To vi malo mene nasli zezatdanas covjek u kladi rece,Inter i Chelsea na ENORMNI ULOG,meni se sva kosa nadigla kad sam cuo tu rijec
mah moram se malo povuci,curice ovo ono,kontas ??
@legenda reala
Ma necu da se svadjam ovdje,ima ok raje,beze da se pocnem svadjati,jedino ko mi bas stane na zulj,ima da pocnem galamitmada ak hoces da se svadjamo samo reci