Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
i nisu neki strucnjaciMinistaR je napisao/la:Evo Gary Linkear i Alan Shearer kažu da je Džeko perspor za engleski nogomet, nakon pregleda današnjih utakmica na BBC1.
Jel' ozbiljno kažu ili malo bacaš šale i pošalice?MinistaR je napisao/la:Evo Gary Linkear i Alan Shearer kažu da je Džeko perspor za engleski nogomet, nakon pregleda današnjih utakmica na BBC1.
ma pustite te priče,svaka čast njima obojici ali kako će neko donijeti zaključak o tome na osnovu 94 minute igreB0SANAC je napisao/la:Eh 'ebo ih i Lineker i Shearer u paksu.
Da je Dzeko Englez, vidio bi pohvala.
Laughable.....
Villa- does not have electric pace.
Berbatov- not the quickest
Shearer- not so fast
Sheringham- slow.
All top modern strikers.
Da, pokušat ću gdje pronaći video/audio materijal. Bila je emisija u kojoj su gostovali njih dvojica, i još jedan, nisam siguran o kome je riječ. Uglavnom, složili su se da Džeko nije dovoljno brz. Ne kontam ih, ali hajde.spielführer_21 je napisao/la:Jel' ozbiljno kažu ili malo bacaš šale i pošalice?MinistaR je napisao/la:Evo Gary Linkear i Alan Shearer kažu da je Džeko perspor za engleski nogomet, nakon pregleda današnjih utakmica na BBC1.
prema onome sto pisu na engl. forumu, shearer se bas i nije slozio s tom konstatacijom vec ga je prije onako cudno pogledao i rekao da ce se dzeko ipak nadavati golova u ovakvom timu...tanzla je napisao/la:Ni navijači Citya se ne slažu sa ocjenama gorepomenute gospode. Koliko god poštovanje sam gajio prema Šireru, to više nije slučaj.
http://forums.bluemoon-mcfc.co.uk/viewt ... 1&t=204383
Ja svasta,pa jesu li coravi oni,vide li Dzeku oni,covjek je 195.. Normalno da nije kao Tevez,ja kretena..MinistaR je napisao/la:Evo Gary Linkear i Alan Shearer kažu da je Džeko perspor za engleski nogomet, nakon pregleda današnjih utakmica na BBC1.
U pravu si. To sam upravo zaključio. Ministar nas je zajeb'o. Hansen je valjda scouser.malta071 je napisao/la:Po komentarima na BM-u Alan Hansen je bio Dzekin kriticar a ne Lineker i Shearer se nije slozio sa njim.
Trenutno korisnika/ca: Mercedes1, MostarNeretva i 39 gostiju.