Kao prvo moji stavovi su sljedeći:
1, Ja navijam za Liverpool i ne volim niti simpatišem bilo koji drugi klub.
2. Volio sam Džeku sve dok nije potpisao za City, sada ga mrzim, jer igra za klub koji je konkurentan mom klubu.
3. Nisam od onih koji jedne godine vole jedan klub, sljedeće godine drugi klub. Ne navijam za sezonske klubove, i u dobru i u zlu je samo Liverpool.
4. Mislim da je za Džeku najbolje bilo da je ostao u nekom Bundesligašu, najbolje u Bayernu. To je njegova liga, liga na koju je on navikao.
5. Mislim da se neće snaći u EPL i da će njegov transfer u City biti kao transfer Baljića i Real.
6. Samim tim što smatram da neće uspjeti u Cityiju ( jer City nije ekipa koja ima strljenje, to najbolje pokazuje Adebayor koji je prošle godine bio njihov drugi najbolji igrač, odmah poslije Teveza, a ove sezone grije klupu i na transfer je listi ), jer to je klub koji ima pare i nema strpljenje. Oni daju priliku u prvih pet šest utakmica, ako se tad ne pokažeš nećeš više nikad. City je ispao iz Carling Cupa, tako da tamo neće imati priliku a Mancini je trener koji igra sa tri zadnja vezna, dva krila i jednim špicem. Sreća pa je Baloteli i Silva povrijeđeni, pa je priliku dobio Džeko. Ako ne zabije ligaški gol u naredne dvije tri utakmice i on će na klupu.
7. Zato što vjerovatno neće uspjeti u Cityiju trpiće i reprezentacija, isto onako kako trpi zbog Misketovog ne igranja u klubu.
8. Džeko ima skok igru kao Ngog, dakle nikakvu. Dok mu neko ne objasni da se deganžirane lopte se primaju na prsa i ne štopaju nogama, biće kasno. Sjediće na klupi i razmišljati o tome.
9. Ja imam 23 godine i od mnogih sam ovdje stariji po pet ili 6 godina.
10. Imam završen fakultet, što je san mnogih ovdje na forumu.
11. Napuštamovaj forum zbog posta ovdje dole, kojeg nisam vidio a koji je namijenjen meni.
bparena je napisao/la:pitanje adminu - sto ga skloni da mu jos nesto kazem ??????????????
nakitim mu sve - srecnik koji se raduje necijem neuspjehu ......... evo 3:1 nek crkne od muke ......
i to asistencija najgoreg transfera

12. Sretno Džeki, a nesretno Cityiju.
There got to be something for Liverpool big number nine ...