I opet bez krila.SudoHusika je napisao/la: ↑05 jun 2021, 19:03Zec, Krpić, Juričić, Štilić i Graovac. Ostalo sve popuni kako znaš i umiješ juniorima i uredno plaćaj tu ekipu. Puno bi mogli postići.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
I opet bez krila.SudoHusika je napisao/la: ↑05 jun 2021, 19:03Zec, Krpić, Juričić, Štilić i Graovac. Ostalo sve popuni kako znaš i umiješ juniorima i uredno plaćaj tu ekipu. Puno bi mogli postići.
Gasal i Kulašin. Ne mogu biti gori da ga yebeš buraz...StrikeWarzone je napisao/la: ↑05 jun 2021, 23:45I opet bez krila.SudoHusika je napisao/la: ↑05 jun 2021, 19:03Zec, Krpić, Juričić, Štilić i Graovac. Ostalo sve popuni kako znaš i umiješ juniorima i uredno plaćaj tu ekipu. Puno bi mogli postići.![]()
Nama fali 7-8 igraca koji su u omladinskoj reprezentaciji...Brkooo je napisao/la: ↑05 jun 2021, 14:24Zvezda je puno ozbiljnije shvatila ovaj turnir. Poveli su na turnir i momka koji je najbolji strijelac njihove juniorske lige. Fokus je na tome da smo mi dosli na turnir sa rezervama koji skoro da i nemaju minutazu u nasoj juniorskoj ekipi i takvoj ekipi su dodali i neke kadete..BIHpatriota je napisao/la: ↑05 jun 2021, 14:08Pa i kod Zvezde ima 2004 i 2005 godišta.Brkooo je napisao/la: ↑05 jun 2021, 13:31Ljudi dragi ovi sto igraju za nas su rezerve u juniorima a neki su i kadeti. Ocekivati da ce oni rasturati juniore Zvezde koja je dosla u skoro najjacem sastavu je iluziorno.
Jos nakon prve utakmice sam napisao da mi nije jasno zasto se uvijek brukamo i saljemo rezerve na ovaj turnir koji je jako gledan. Citav Balkan ce ovo gledati i misliti da su nasi juniori ovako slabi..
Hasan Tanovic putem svoje fb stranice. Objavio je i nekoliko slika sa finala. Osvojili su turnir nasi pioniri u kategoriji U-15 pobjedom nad Zrinjskim.Općina Novo Sarajevo i Grad Sarajevo su uvijek tu za vas, ovdje ste uvijek dobrodošliZavršen je Omladinski turnir za selekcije U-15 i U-13 povodom obilježavanja 100 godina FK Željezničar. Na turniru su učestvovale selekcije FK Željezničar, FK Sarajevo, FK Borac, HŠK Zrinjski, FK Slavija i FK Olimpik. Naši stariji momci su danas osvojili prvo mjesto dok su gosti Zrinjski i Borac osvojili drugo, odnosno treće mjesto. Ponosni smo i bićemo uvijek uz FK Željezničar.
Na Grbavici svi sa nestrpljenjem očekuju Skupštinu kluba koja je zakazana za 12.06., a uskoro bi i ekipa trebala početi sa pripremama.
Navodno se spremaju promjene i u rukovodstvu kluba, a do tada traju špekulacije o tome ko će voditi ekipu u novoj sezoni.
CvikoLjoZee je napisao/la: ↑07 jun 2021, 10:51
Ako nam je cilj nakon treceg kola da mijenjamo trenera ova ubleha ce doci.
Btw u tekstu se spominje:
Na Grbavici svi sa nestrpljenjem očekuju Skupštinu kluba koja je zakazana za 12.06., a uskoro bi i ekipa trebala početi sa pripremama.
Navodno se spremaju promjene i u rukovodstvu kluba, a do tada traju špekulacije o tome ko će voditi ekipu u novoj sezoni.
Juni uveliko krenuo, mi ništa riješeno nemamo. Baš što kažeš niko nema dodira sa realnošću. Realno iduće sezone mi smo bliži ispadanju nego borbi za Evropu. Vjerujem da ćemo opstati na kraju ali kažem prije da ćemo ispasti nego otići u Evropu.LjoZee je napisao/la: ↑07 jun 2021, 11:17Ocigledno imamo problem da niko nema dodira sa realnoscu. Oni ili su navikli na ovo da izgubio ili dobio isto je ili ljudi kontaju da ce ti neko zato sto se zoves Zeljo pokloniti opstanak. Kad je ovakva situacija u Savezu, kad smo vec i mi ih direktno prozvali ne smijes se zaebavati sa izborom trenera, ekipom jer vidjeli smo da za tri kola te mogu syebati skroz i uzeti ti sve kad si na klimavim nogama. Mi vrlo lahko mozemo ispasti sljedece sezone pogotovo sad kad smo zakasnili sa svim.
Trenutno korisnika/ca: Levin, Lokomotifa, Orvel i 39 gostiju.