Nakon što sam danas primjetio da ljubitelji HNL-a hvale neke igrače sa liste koju sam nedavno postavio

:
braco je napisao/la: ↑27 maj 2021, 00:47
Sad si me natjerao da upregnem svoje scoute za 2. HNL, evo kakvu su mi listu poslali za ovu sezonu
Marko Dabro -24 godine - napadač - 31 nastup - 29 golova - 2 asistencije

Bio u Fiorentini U19 ali ovaj je već na radaru jačih ekipa tako da jbg
Mateo Topić - 25 godina - vezni - 28 nastupa - 18 golova - 2 asistencije - Prošao Dinamovu školu
Martin Šroler - 22 godine - ofaznivni vezni - 31 nastup - 7 golova - 11 asistencija Goricin igrač na posudbi
Fran Brodić - 24 godine - napadač - 23 nastupa - 13 golova - 4 asistencije Svojevremeno jedan od najvećih talenata Dinama poslije igrao u ITA i BEL
Matija Malekinušić - 22 godine- krilo - 27 nastupa - 4 gola - 13 asistencija - Prošao DInamovu školu
Stjepan Igrec - 22 godine - krilo - 30 nastupa - 10 golova - 4 asistencije - Dobra mu stara
Martin Sekulić - 22 godine - napadač - 29 nastupa - 9 golova - 5 asistencija - Igra za Osijek II
Ivan Šarić - 20 godina - napadač - 25 nastupa - 12 golova - 1 asistencija - igra za Hajduk II koji se gasi , prije 2 godi je bio na meti Sampdorije
Martin Šlogar - 20 godina - krilo - 31 nastup - 7 golova - 7 asistencija - nemam pojma, vidim samo mlado krilo koje daje golove pa sam ga naveo
Ivan Durdov - 20 godina - napadač - 33 nastupa - 7 golova - 5 asistencija - igrač Osijeka na posudbi, igrao s Benderom u Solinu
posljednji put apelujem na onog ko dovodi sada igrače u Želju (ko god to bio) da pogleda ovu listu inače ću poduzeti radikalne poteze
U prilog mojoj tezi o uspješnim igračima iz 1. i 2. HNL postavljam u prilog sljedeće postove
braco je napisao/la: ↑15 jan 2021, 14:52
Evo nekih od momaka koji su došli iz 2. HNL u našu ligu i pokazali se dobrim igračima:
- Elvis Sarić
- Benjamin Tatar
- Frane Čirjak
- Oliver Petrak
- Matija Katanec
- Ivan Krstanović (ok igrao je prije za Rijeku, Dinamo ali je u BiH došao iz Zadra)
- Dejan Čabraja
- Almedin Ziljkić
- Domagoj Franić
- Ivan Crnov (tadašnji Crnov u Zrinjskom je bio odličan igrač)
- Hrvoje Barišić (također igrao u Zrinjskom godinama)
Na ovu listu dodaš našeg Juričića, Ivana Ikića, Magdića i Juranovića iz Zrinjskog itd.
braco je napisao/la: ↑15 jan 2021, 14:52
Samo znam da treba dovoditi igrače koji su igrali u Hrvatskoj. Evo pogledaš kroz našu ligu posljednjih godina Lendrić, Ikić, Juričić, Alispahić, Kvesić, Sarić, Tatar, Rahmanović, Ivan Brkić, Tičinović, Mirko Oremuš, Ziljkić, Krstanović, Sesar, Čirjak, Barbarić, Bernardo Matić, Toni Jović, Marko Pervan, Bagarić, Crepulja , Bralić, Katanec, Petrak, Benko , Križman, Delač itd.
Igrači koji su jeftini i željni dokazivanja i svako će radije igrat za Želju nego Solin, Međimurje ili BSK Bijelo Brdo. Pa Juričić koji je bio najbolji strijelac Šibenika koji je osvojio 2. HNL je došao u Želju, a da ne dođe neko drugi.