Transferi, igrački kadar - FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: Transferi, igrački kadar - FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 05 jun 2021, 15:40

1921boy je napisao/la:
05 jun 2021, 15:35
Zvanično imamo tri igrača (barem prema podacima koji su potvrđeni da ostaju) : Bekrić, Juričić i Malić.
Cetiri, Sinisa. Doduse, sa syebanim ligamentima, ali nejse. :mrgreen:

Neki dan kad je bio clanak za Erica na Klixu sjetio sam se da je @UBIPITAR pisao da i Ikica ima tu opciju automatskog produzavanja ugovora na jos godinu ako to klub zeli bez da se dogovaraju dvije strane o novim uslovima. E sad da li ce oni to njemu uraditi s obzirom da su svima odlucili dati s sansu da odluce sta ce sami bez obzira na ugovor pitanje je.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 05 jun 2021, 15:41

Vanadij je napisao/la:
05 jun 2021, 15:39
braco je napisao/la:
05 jun 2021, 15:36

MrkiMedo je napisao/la:
05 jun 2021, 15:20
Ja se nadam Sablicu
Također, volio bih da se da šansa takvom ili sličnom treneru iz Hrvatske. Ovi naši tipa Nalić, Bošnjaković i Mulalić mi uopšte nisu bliske opcije, naveo sam ih samo jer su u našem realnom dometu ali generalno ne bih bio nešto naročito sretan s njima.
Ksksv bosnjakovic ljudi cisto medijski da se tsj lik vrati u medije da je trener
Zato sam i napisao gore da ne vjerujem da je tačna info u vezi njega i Želje

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 05 jun 2021, 15:44

braco je napisao/la:
05 jun 2021, 15:41
Vanadij je napisao/la:
05 jun 2021, 15:39
braco je napisao/la:
05 jun 2021, 15:36

Također, volio bih da se da šansa takvom ili sličnom treneru iz Hrvatske. Ovi naši tipa Nalić, Bošnjaković i Mulalić mi uopšte nisu bliske opcije, naveo sam ih samo jer su u našem realnom dometu ali generalno ne bih bio nešto naročito sretan s njima.
Ksksv bosnjakovic ljudi cisto medijski da se tsj lik vrati u medije da je trener
Zato sam i napisao gore da ne vjerujem da je tačna info u vezi njega i Želje
Placeni clanak da se zna da postoji da moze preuzet nekog iz federacije

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 05 jun 2021, 16:33

Izgleda da je Gasal produžio ugovor, pokušat ću saznati nešto više !
Rodjeni su pitarske picke!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 jun 2021, 16:38

1921boy je napisao/la:
05 jun 2021, 16:33
slika

Ovako njemu i Durakovicu stoji na Transfermarktu. Npr. Beci nije tako. Njemu samo stoji da je clan U-19 i da je ugovor do 31.5.2021. Nema ovog "Forthcoming transfers" iz U-19 u prvi tim ovaj prelazni rok.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 05 jun 2021, 16:39

1921boy je napisao/la:
Gasal je imao amaterski ugovor, nadam se da je potpisao profesionalni ugovor na 4-5 godina(i ne samo on nego i Durakovic, Milicevic, Drina itd). Ako su mu opet dali amaterski to je toliko glupo da se ne moze rijecima opisati..

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 05 jun 2021, 16:52

1921boy je napisao/la:
Nije još,al bi trebao 99%,nek ostane tih 1% jer igrači su posebna vrsta ljudi.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 05 jun 2021, 17:09

Galić kao opcija na desnom beku :hmmmmm:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 05 jun 2021, 17:14

Milićević - Stevanović,Drina,Ikić(nadam se da će biti aktivirana klauzula),Malić - Duraković,Mekić(?),Gasal,Štilić(Bekrić) - Zec,Juričić.
Nezgodna je pozicija za Subašića ako će igrati iza napadača a vidjeli smo da nije za krilne pozicije. U izmjeni Bender,Kosorić,Vrhovac,Mujezinović,Hrelja. Šta kažete na ovo i koga bi ste vi doveli da možete izabrati tri igrača?
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 05 jun 2021, 17:53

Nakon što sam danas primjetio da ljubitelji HNL-a hvale neke igrače sa liste koju sam nedavno postavio :kafa: :
braco je napisao/la:
27 maj 2021, 00:47

Sad si me natjerao da upregnem svoje scoute za 2. HNL, evo kakvu su mi listu poslali za ovu sezonu :mrgreen:

Marko Dabro -24 godine - napadač - 31 nastup - 29 golova - 2 asistencije :shock: Bio u Fiorentini U19 ali ovaj je već na radaru jačih ekipa tako da jbg
Mateo Topić - 25 godina - vezni - 28 nastupa - 18 golova - 2 asistencije - Prošao Dinamovu školu
Martin Šroler - 22 godine - ofaznivni vezni - 31 nastup - 7 golova - 11 asistencija Goricin igrač na posudbi
Fran Brodić - 24 godine - napadač - 23 nastupa - 13 golova - 4 asistencije Svojevremeno jedan od najvećih talenata Dinama poslije igrao u ITA i BEL
Matija Malekinušić - 22 godine- krilo - 27 nastupa - 4 gola - 13 asistencija - Prošao DInamovu školu
Stjepan Igrec - 22 godine - krilo - 30 nastupa - 10 golova - 4 asistencije - Dobra mu stara
Martin Sekulić - 22 godine - napadač - 29 nastupa - 9 golova - 5 asistencija - Igra za Osijek II
Ivan Šarić - 20 godina - napadač - 25 nastupa - 12 golova - 1 asistencija - igra za Hajduk II koji se gasi , prije 2 godi je bio na meti Sampdorije
Martin Šlogar - 20 godina - krilo - 31 nastup - 7 golova - 7 asistencija - nemam pojma, vidim samo mlado krilo koje daje golove pa sam ga naveo
Ivan Durdov - 20 godina - napadač - 33 nastupa - 7 golova - 5 asistencija - igrač Osijeka na posudbi, igrao s Benderom u Solinu
posljednji put apelujem na onog ko dovodi sada igrače u Želju (ko god to bio) da pogleda ovu listu inače ću poduzeti radikalne poteze :mrgreen:

U prilog mojoj tezi o uspješnim igračima iz 1. i 2. HNL postavljam u prilog sljedeće postove :P
braco je napisao/la:
15 jan 2021, 14:52
Evo nekih od momaka koji su došli iz 2. HNL u našu ligu i pokazali se dobrim igračima:

- Elvis Sarić
- Benjamin Tatar
- Frane Čirjak
- Oliver Petrak
- Matija Katanec
- Ivan Krstanović (ok igrao je prije za Rijeku, Dinamo ali je u BiH došao iz Zadra)
- Dejan Čabraja
- Almedin Ziljkić
- Domagoj Franić
- Ivan Crnov (tadašnji Crnov u Zrinjskom je bio odličan igrač)
- Hrvoje Barišić (također igrao u Zrinjskom godinama)
Na ovu listu dodaš našeg Juričića, Ivana Ikića, Magdića i Juranovića iz Zrinjskog itd.
braco je napisao/la:
Samo znam da treba dovoditi igrače koji su igrali u Hrvatskoj. Evo pogledaš kroz našu ligu posljednjih godina Lendrić, Ikić, Juričić, Alispahić, Kvesić, Sarić, Tatar, Rahmanović, Ivan Brkić, Tičinović, Mirko Oremuš, Ziljkić, Krstanović, Sesar, Čirjak, Barbarić, Bernardo Matić, Toni Jović, Marko Pervan, Bagarić, Crepulja , Bralić, Katanec, Petrak, Benko , Križman, Delač itd.
Igrači koji su jeftini i željni dokazivanja i svako će radije igrat za Želju nego Solin, Međimurje ili BSK Bijelo Brdo. Pa Juričić koji je bio najbolji strijelac Šibenika koji je osvojio 2. HNL je došao u Želju, a da ne dođe neko drugi.

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 05 jun 2021, 18:11

braco je napisao/la:
05 jun 2021, 17:53
Nakon što sam danas primjetio da ljubitelji HNL-a hvale neke igrače sa liste koju sam nedavno postavio :kafa: :
braco je napisao/la:
27 maj 2021, 00:47

Sad si me natjerao da upregnem svoje scoute za 2. HNL, evo kakvu su mi listu poslali za ovu sezonu :mrgreen:

Marko Dabro -24 godine - napadač - 31 nastup - 29 golova - 2 asistencije :shock: Bio u Fiorentini U19 ali ovaj je već na radaru jačih ekipa tako da jbg
Mateo Topić - 25 godina - vezni - 28 nastupa - 18 golova - 2 asistencije - Prošao Dinamovu školu
Martin Šroler - 22 godine - ofaznivni vezni - 31 nastup - 7 golova - 11 asistencija Goricin igrač na posudbi
Fran Brodić - 24 godine - napadač - 23 nastupa - 13 golova - 4 asistencije Svojevremeno jedan od najvećih talenata Dinama poslije igrao u ITA i BEL
Matija Malekinušić - 22 godine- krilo - 27 nastupa - 4 gola - 13 asistencija - Prošao DInamovu školu
Stjepan Igrec - 22 godine - krilo - 30 nastupa - 10 golova - 4 asistencije - Dobra mu stara
Martin Sekulić - 22 godine - napadač - 29 nastupa - 9 golova - 5 asistencija - Igra za Osijek II
Ivan Šarić - 20 godina - napadač - 25 nastupa - 12 golova - 1 asistencija - igra za Hajduk II koji se gasi , prije 2 godi je bio na meti Sampdorije
Martin Šlogar - 20 godina - krilo - 31 nastup - 7 golova - 7 asistencija - nemam pojma, vidim samo mlado krilo koje daje golove pa sam ga naveo
Ivan Durdov - 20 godina - napadač - 33 nastupa - 7 golova - 5 asistencija - igrač Osijeka na posudbi, igrao s Benderom u Solinu
posljednji put apelujem na onog ko dovodi sada igrače u Želju (ko god to bio) da pogleda ovu listu inače ću poduzeti radikalne poteze :mrgreen:

U prilog mojoj tezi o uspješnim igračima iz 1. i 2. HNL postavljam u prilog sljedeće postove :P
braco je napisao/la:
Evo nekih od momaka koji su došli iz 2. HNL u našu ligu i pokazali se dobrim igračima:

- Elvis Sarić
- Benjamin Tatar
- Frane Čirjak
- Oliver Petrak
- Matija Katanec
- Ivan Krstanović (ok igrao je prije za Rijeku, Dinamo ali je u BiH došao iz Zadra)
- Dejan Čabraja
- Almedin Ziljkić
- Domagoj Franić
- Ivan Crnov (tadašnji Crnov u Zrinjskom je bio odličan igrač)
- Hrvoje Barišić (također igrao u Zrinjskom godinama)
Na ovu listu dodaš našeg Juričića, Ivana Ikića, Magdića i Juranovića iz Zrinjskog itd.
braco je napisao/la:
Samo znam da treba dovoditi igrače koji su igrali u Hrvatskoj. Evo pogledaš kroz našu ligu posljednjih godina Lendrić, Ikić, Juričić, Alispahić, Kvesić, Sarić, Tatar, Rahmanović, Ivan Brkić, Tičinović, Mirko Oremuš, Ziljkić, Krstanović, Sesar, Čirjak, Barbarić, Bernardo Matić, Toni Jović, Marko Pervan, Bagarić, Crepulja , Bralić, Katanec, Petrak, Benko , Križman, Delač itd.
Igrači koji su jeftini i željni dokazivanja i svako će radije igrat za Želju nego Solin, Međimurje ili BSK Bijelo Brdo. Pa Juričić koji je bio najbolji strijelac Šibenika koji je osvojio 2. HNL je došao u Želju, a da ne dođe neko drugi.
Ja bih doveo Stjepana Igreca. Ne bih da navodim zašto :cool:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 05 jun 2021, 21:26

Sad ce biti puno bombanja po portalima, ne treba vjerovati u dosta toga. Ja npr. ne vjerujem da ce Krpa i Graovac u Tuzlu, ne vjerujem u nista vezano za nas, pojacanja i potencijalnog trenera. Tek ce krenuti price o generalnom, upravi, skupstini i slicno sredinom ove sedmice, a bog zna sta ce se pisati poslije subote i kakvi ce se sve igraci povezivati sa nama.
Volio bih Sablica kao trenera, al ne vjerujem da iko u nasoj upravi i zna za njega. Dokazan trener u nasoj ligi, uvijek su igrali lijep nogomet i bilo bi ga dobro vidjeti da radi bez ikakvog pritiska. Zdrav Zec, motivisan Stilic uz 4-5 potencijalnih pojacanja i par prinova bi mogli biti zanimljiva ekipa, ali uz redovna primanja :D

zeljooo13
Kontakt:

Post Postao/la zeljooo13 » 05 jun 2021, 21:28

StrikeWarzone je napisao/la:
05 jun 2021, 17:09
Galić kao opcija na desnom beku :hmmmmm:
Zanimljiv igrac,odigrao je fino i protiv nas na Grbavici ako nista bio bi super zamjena Stevanovicu.

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 05 jun 2021, 23:06

Ukoliko riješi svoj status do narednog ponedjeljka, Anes Vazda novi igrač Željezničara.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 05 jun 2021, 23:47

Manijakdolopate je napisao/la:
05 jun 2021, 23:06
Ukoliko riješi svoj status do narednog ponedjeljka, Anes Vazda novi igrač Željezničara.
A šta mu je s statusom, ističe mu ugovor u junu :think:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 jun 2021, 23:52

05 jun 2021, 23:47
Svi iz Mladosti su slobodni igraci jer je Mladost sad takmicar Prve lige Federacije. Ispadanjem iz lige prekidaju se svi ugovori. To i Musija rekao sinoc kod Senada.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 05 jun 2021, 23:57

LjoZee je napisao/la:
05 jun 2021, 23:52
Svi iz Mladosti su slobodni igraci jer je Mladost sad takmicar Prve lige Federacije. Ispadanjem iz lige prekidaju se svi ugovori. To i Musija rekao sinoc kod Senada.
Nekako se još nisam pomirio da su izbacili simpatične Kakanjce, jedno od ljepših gostovanja u komplet ligi gdje se ne sekiraš da će te lola s dva zuba zategnut staklenom flašom ili da će ti dječurlija odvalit retrovizor na autu jer je u njemu miris u obliku Željinog grba, na stranu seoska varalica i seljačina Mušija.
U svakom slučaju Mahmić bi nam trebao biti prioritet ako ga nije Zrinjski završio.

Zeljo21
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo21 » 06 jun 2021, 01:27

Ivan Kostic sta je sa njim, ja mislim da nema on klub..

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 06 jun 2021, 11:33

Kakav je ovaj Vazda?

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 06 jun 2021, 11:36

Tristan10 je napisao/la:
06 jun 2021, 11:33
Kakav je ovaj Vazda?
Kakav ce biti za 23 godine promjenio 10 klubova, nista bolji od omara bece siguran sam

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.