Zvezda je puno ozbiljnije shvatila ovaj turnir. Poveli su na turnir i momka koji je najbolji strijelac njihove juniorske lige. Fokus je na tome da smo mi dosli na turnir sa rezervama koji skoro da i nemaju minutazu u nasoj juniorskoj ekipi i takvoj ekipi su dodali i neke kadete..BIHpatriota je napisao/la: ↑05 jun 2021, 14:08Pa i kod Zvezde ima 2004 i 2005 godišta.Brkooo je napisao/la: ↑05 jun 2021, 13:31Ljudi dragi ovi sto igraju za nas su rezerve u juniorima a neki su i kadeti. Ocekivati da ce oni rasturati juniore Zvezde koja je dosla u skoro najjacem sastavu je iluziorno.
Jos nakon prve utakmice sam napisao da mi nije jasno zasto se uvijek brukamo i saljemo rezerve na ovaj turnir koji je jako gledan. Citav Balkan ce ovo gledati i misliti da su nasi juniori ovako slabi..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- ASD
- Kontakt:
Oni nisu rezerve više. Prošle godine su bili rezerve. Sad su ključni igrači uz par reprezentativaca koji zbog obaveza nisu mogli doći.Brkooo je napisao/la: ↑05 jun 2021, 14:24Zvezda je puno ozbiljnije shvatila ovaj turnir. Poveli su na turnir i momka koji je najbolji strijelac njihove juniorske lige. Fokus je na tome da smo mi dosli na turnir sa rezervama koji skoro da i nemaju minutazu u nasoj juniorskoj ekipi i takvoj ekipi su dodali i neke kadete..BIHpatriota je napisao/la: ↑05 jun 2021, 14:08Pa i kod Zvezde ima 2004 i 2005 godišta.Brkooo je napisao/la: ↑05 jun 2021, 13:31Ljudi dragi ovi sto igraju za nas su rezerve u juniorima a neki su i kadeti. Ocekivati da ce oni rasturati juniore Zvezde koja je dosla u skoro najjacem sastavu je iluziorno.
Jos nakon prve utakmice sam napisao da mi nije jasno zasto se uvijek brukamo i saljemo rezerve na ovaj turnir koji je jako gledan. Citav Balkan ce ovo gledati i misliti da su nasi juniori ovako slabi..
Ali treba reći da i Zvezda, kao i sve druge ekipe isto imaju reprezentativce koji nisu došli na turnir.
Nastupi prošle godine:
Dalipagić 2, Šito 2
Fejzić 18, Bajrić 16, Hošić 3, Tabaković 2, Miftari 5, Mulaosmanović 21, Križevac 11, Zubanović 5, Mehičić 4, Mućaj 24, Ćorić 10
(Grubešić 23, Musić 5, Kulašin 22)
Boldovani su bili na turniru, trojica u zagradi su s reprezentacijom.
Ćorić je mislim napustio Željezničar, nije bio u konkurenciji zadnjih 10 mečeva, jedini igrač koji je nedostajao je Bajrić, ako i on nije napustio, to mi nije poznato.
S obzirom da nam Bogicevic radi u OP ovo polufinale je cudo.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
188-198 je golmanska visina, sve preko i ispod je crvena zastava
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Bogi zna sta je najbolje,vjerujem njemu i njegovim uvlakacima.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Mi smo 2019. ispali u cetvrtfinalu sa Gasalom u ekipi, Drinom, Sosicem i to od Sarajeva. Sezona koja je uslijedila nakon toga je bila nasa, tj. nasi najbolje igrali i bili prvi do prekida.Dolazak do polufinala je najveći uspjeh Željezničara na ovom turniru, a Joldić kaža da su sastavi iz ranijih godina bili individualno kvalitetniji od ovog.
"Pa dobro, smatram da smo dvije-tri godine dolazili u boljim sastavima. Ima tu par igrača koji su i 2003. godište. Ne želim koristiti poštapalice i pravdati se, kao da nam je falilo igrača i slično. Čestitam Zvezdi, mislim da se radi o najkvalitetnijoj ekipi i nek sutra pobijedi bolji. Hvala organizatorima i ekipi Sport Kluba, a anadam se da će se Željo na svaki naredni poziv rado odazvati”, zaključio je Joldić.
Kad smo vec kod omladine Malic je jucer igrao haman citavo drugo poluvrijeme za mladu reprezentaciju. Gasal do 45. minuta, mada, njega ne znam ni da li da spominjem i racunam ko naseg, ali hajd dok ne bude zvanicno da je otisao racunat cemo da je nas.

Danas je U-19 igrala, ali nema izvjestaja.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Otkud to da je gasal otisao
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Da se hoce Amar vratiti pa da proigramo.
Hajd makar je sreča da nisu ta trojica što su sa reprezentacijom igrali da se skroz ne razočaramo.ASD je napisao/la: ↑05 jun 2021, 14:26Oni nisu rezerve više. Prošle godine su bili rezerve. Sad su ključni igrači uz par reprezentativaca koji zbog obaveza nisu mogli doći.Brkooo je napisao/la: ↑05 jun 2021, 14:24Zvezda je puno ozbiljnije shvatila ovaj turnir. Poveli su na turnir i momka koji je najbolji strijelac njihove juniorske lige. Fokus je na tome da smo mi dosli na turnir sa rezervama koji skoro da i nemaju minutazu u nasoj juniorskoj ekipi i takvoj ekipi su dodali i neke kadete..
Ali treba reći da i Zvezda, kao i sve druge ekipe isto imaju reprezentativce koji nisu došli na turnir.
Nastupi prošle godine:
Dalipagić 2, Šito 2
Fejzić 18, Bajrić 16, Hošić 3, Tabaković 2, Miftari 5, Mulaosmanović 21, Križevac 11, Zubanović 5, Mehičić 4, Mućaj 24, Ćorić 10
(Grubešić 23, Musić 5, Kulašin 22)
Boldovani su bili na turniru, trojica u zagradi su s reprezentacijom.
Ćorić je mislim napustio Željezničar, nije bio u konkurenciji zadnjih 10 mečeva, jedini igrač koji je nedostajao je Bajrić, ako i on nije napustio, to mi nije poznato.
Ma **** Krpića, meni je više žao da Danijel Grahovac ode u Tuzlu. Da njega ima ko zaganjat to bi nam bilo pravo pojačanje. Sječam se da je rekao kad je odlazio da bi se volio opet vratiti u Želju.
Ma imamo mi Kosorica sta ce nam ko drugi.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Graovac bi lego ko budali samar .Ode frajer da igra za minimalac u TC.
Mimimalac na računu, ispod stola par hiljda
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Ne vjerujem da ce i Graovac i Krpic pruzati u Siminom Hanu ni 20% onoga sto su pruzali kod nas.. Obojica su fajteri koji su uz navijace uvijek nabrijani 100%.. Simin Han je vjestacka prdimahovina koja ce trajati dok onom ne dojadi bacati pare.. Nesto poput Olimpika svojevremeno.. Siguran sam da bi Graovac pristao igrati za nas i za manje pare od onih koji mu nudi Husic, ali mi smo u takvoj situaciji da mu ne mozemo ponuditi nista.. Mislim, mozemo ga pokusati zayebati, pa mu dati sta para prilikom dogovaranja sporazumnog raskida..
Yebala nam je nesposobna neformalna grupa gradjana nanu naninu..
Yebala nam je nesposobna neformalna grupa gradjana nanu naninu..
Pročepit će negdje.
Azir Muminovic slobodan golman, zasto ne..
-
- Kontakt:
Zec, Krpić, Juričić, Štilić i Graovac. Ostalo sve popuni kako znaš i umiješ juniorima i uredno plaćaj tu ekipu. Puno bi mogli postići.
Željezničar za život cijeli!
Graovac, Krpic, Muminovic i Memija, ostalo popuni navijacima.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Turnir povodom 100 godina kluba.
Sutra polufinale i finale.
ovo je prvi zubandan da me ni sjećanje na taj dan više ne može oraspoložit kad je željo u pitanju
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, Levin i 279 gostiju.