Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 15 jan 2011, 20:23

VELA je napisao/la:Ne znam sta serete po Dzeki da kojim slucajem igra za Liverpool ne bi niko nista ruzno rekao nego bi svi svrsavali jer bi gledali Liverpool subotom. Ima tema o njemu pa tamo iznosite svoja misljenja.

Dobar je Warnock nek' dodje.
Niko nije rekao nista lose za dzeku, vec samo da su se ljudi napalili na njega na svakom koraku ;) Nemoj mi rijeci okretat :D

Sto se tice sutrasnje tekme, meni bi najdraze bilo da Kenny ubaci Aggera, Kellya, eventualno Torresa i Meirelesa, i ostalo sve omladince :D Ali, posto je to tesko moguce, nadam se da nas oni koji izadju na teren nece obrukati. Bilo bi mi drago vidjeti Babela na terenu, ukoliko nije dobio suspenziju zbog Webba, govorilo se da je i to moguce :?
YNWA je napisao/la: ko je sta reko protiv džeke, on je odlican igrac, ali neke mi stvari smetaju, a dok ne obuce dres reprezenatcije on me ne interesuje, hvala Bogu imam gdje gledati PL, nisam osuđen na BHT :)
To je to :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 15 jan 2011, 20:44

Poenta je da Dzeko ima temu, malo sam ja popizdio nisam vazdan jeo. 8-)
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

gerrard_1892
Kontakt:

Post Postao/la gerrard_1892 » 15 jan 2011, 21:34

Ne znam je li iko pomislio da ove sezone imamo srece sa ozljedama jer koliko ja znam i gerrard i torres su zdravi od pocetka samo carra ozledjen eh da smo vake srece bili u sezoni 2008-2009 ma titula bi bila nasa !!!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 jan 2011, 21:37

gerrard_1892 je napisao/la:Ne znam je li iko pomislio da ove sezone imamo srece sa ozljedama jer koliko ja znam i gerrard i torres su zdravi od pocetka samo carra ozledjen eh da smo vake srece bili u sezoni 2008-2009 ma titula bi bila nasa !!!
U potpunosti se slazem. ;)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 15 jan 2011, 21:38

OTNYS_YNWA je napisao/la:
gerrard_1892 je napisao/la:Ne znam je li iko pomislio da ove sezone imamo srece sa ozljedama jer koliko ja znam i gerrard i torres su zdravi od pocetka samo carra ozledjen eh da smo vake srece bili u sezoni 2008-2009 ma titula bi bila nasa !!!
U potpunosti se slazem. ;)
eh jbg to je fudbal ;)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 15 jan 2011, 22:34

We will rise again like phoenix from the dust.

Nismo najjaci zato sto stalno pobjedjujemo vec smo najjaci sto se uvijek vratimo kad padnemo. YNWA

Sutra Anfild ima da gori i na krilima pjesme da pobjedimo. Rjeci jednog velikog covjeka su da grad liverpool ima 2 najbolja kluba u engleskoj a to su FC Liverpool i FC Livrpoolove rezerve a sutra ce se to i pokazat :D
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 15 jan 2011, 22:43

Imal prenosa sutra na nekom od nasih kanala :?:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 15 jan 2011, 22:45

Dirk je napisao/la:Imal prenosa sutra na nekom od nasih kanala :?:
Sport klub prenosi.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 15 jan 2011, 22:50

Lily je napisao/la:
Sport klub prenosi.
Cccc mora se kod sestre ici , jer hs ga nema u programskoj semi :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 15 jan 2011, 22:54

Dirk je napisao/la:
Lily je napisao/la:
Sport klub prenosi.
Cccc mora se kod sestre ici , jer hs ga nema u programskoj semi :D
Kakav se ovo kanal k1 uvodi na hs kablovske zamjna za sport klub? mozda i na njemu bude EPL..

Joj valja sutra skiljit u 16*16 kvadratic preko neta gledat, vid cu svoj na ovoj stolici izgubit. :?
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 jan 2011, 22:56

Pa K1 je valjda ovaj kanal sto se radi u saradnji sa SS.ba. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 15 jan 2011, 23:28

Ovaj Hazard nije normalan nocas na gostovanju 0-2 , 2je asistencije upisao. Ne moze ga niko ufatiti.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 jan 2011, 23:29

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ovaj Hazard nije normalan nocas na gostovanju 0-2 , 2je asistencije upisao. Ne moze ga niko ufatiti.
Za njega se treba dobro namuciti, samo je potrebno da Arsenal posalje ponudu i on je njihov igrac.
Tesko da moze na Anfield. :|

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 15 jan 2011, 23:34

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ovaj Hazard nije normalan nocas na gostovanju 0-2 , 2je asistencije upisao. Ne moze ga niko ufatiti.
Buduci Ronaldo...
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 15 jan 2011, 23:37

In an interview with SIC, Fabio Coentrao talked about his future (saying): "I like Liverpool a lot, but who wouldn't want to be coached by Mourinho?"

btw. Zar je moguce da Johnson ima platu od 100 hiljada funti i Cole od 90 :o :shock: :?:
Zadnja izmjena: reds_forever, dana/u 15 jan 2011, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 15 jan 2011, 23:38

Neka nam je bog na pomoci ove sezone :cry: :cry: tesko je vjerovati i bilo kakav uspjeh za ovu sezonu,valjda ce Kenny uspjeti otjerati taj crni oblak iznad Liverpoll-a :? :(
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 15 jan 2011, 23:41

Glup je i ovaj Coentrao, lafo navija za Liverpool a obozava Mourinha.

Znal' ko jel' Joe Cole spreman za sutrasnji mec :?:
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 16 jan 2011, 00:10

reds_forever je napisao/la:In an interview with SIC, Fabio Coentrao talked about his future (saying): "I like Liverpool a lot, but who wouldn't want to be coached by Mourinho?"

btw. Zar je moguce da Johnson ima platu od 100 hiljada funti i Cole od 90 :o :shock: :?:

Joe Cole ima 90k a Johnson nema toliko sigurno mozda oko 70k ;)
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 16 jan 2011, 00:13

Ne bi me cudilo ona stara uprava je djelila sakom i kapom umalo nismo bankrotirali zbog njih :evil: :evil:
IN WEED WE TRUST!!!

Kum sa stalnim ugovorom.

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 16 jan 2011, 00:15

VELA je napisao/la:Glup je i ovaj Coentrao, lafo navija za Liverpool a obozava Mourinha.

Znal' ko jel' Joe Cole spreman za sutrasnji mec :?:
Sto ce bit glup kad je Murinjo portugalac isto kao i on O_o ?

Ma Cole je spreman samo frajer je teski glumac,prima 90 k sedmicno zato sto odigra jednu tekmu mjesecu, i kako da se vrati u formu?

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.