FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 04 jun 2021, 18:24

delinjo je napisao/la:
04 jun 2021, 18:04
Ma kakav Juricic,igrac za hrvatske 3 lige doduse i mi smo sad u tom rangu :D
slika

Statistika kaze drugacije. S obzirom da nije igrao konstantno od prve minute, preskakao je nesto zbog povrede, kartona ovo je odlicno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 jun 2021, 18:30

LjoZee je napisao/la:
04 jun 2021, 18:24
delinjo je napisao/la:
04 jun 2021, 18:04
Ma kakav Juricic,igrac za hrvatske 3 lige doduse i mi smo sad u tom rangu :D
slika

Statistika kaze drugacije. S obzirom da nije igrao konstantno od prve minute, preskakao je nesto zbog povrede, kartona ovo je odlicno.
Pa koliko je te statistike donijelo bodove,proigrao pred kraj sezone kad su nam sve sanse bile izgubljene,ne blatim ga mislim od svih on mi i jeste najmanje sporan,ali ovdje se pise kako je Boze Vazda ostao :mrgreen:

Meni je npr dobra bio protiv Veleza prvo kolo,onako zabio je ali fino je gradio lopte,i fin je gol protiv Sarajeva zabio ,ostalo brdo promasenih zicera i svega,mada jbg kakav je Lendric ja kazem neka njega :mrgreen: :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 jun 2021, 18:35

delinjo je napisao/la:
04 jun 2021, 18:30
Pa koliko je te statistike donijelo bodove
Ne igra sam. Ne moze on donijet sam kad smo ove sezone oborili rekord mozda duzi od 10 godina po broju primljenih golova u jednoj sezoni. Pisali su @Studenti o tome. Koliko je igrao sasvim dobre brojke, a one i jesu najbitnije za napadaca. Moze nam pomoci i to je sada najvaznije.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 jun 2021, 18:38

LjoZee je napisao/la:
04 jun 2021, 18:35
delinjo je napisao/la:
Ne igra sam. Ne moze on donijet sam kad smo ove sezone oborili rekord mozda duzi od 10 godina po broju primljenih golova u jednoj sezoni. Pisali su @Studenti o tome. Koliko je igrao sasvim dobre brojke, a one i jesu najbitnije za napadaca. Moze nam pomoci i to je sada najvaznije.
Ja kazem da je svaku iole bitniju utakmicu bio los,ti znas da je to istina ali da mislim da moze pomoci,pa moze naravno kad vidim ostale on je zlatan,ali nemoj mi pricati o nekoj klasi :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LAPAZ
Kontakt:

Post Postao/la LAPAZ » 04 jun 2021, 18:47

Sad bih potpisao da imamo u ekipi 10 Juricica , da im je plata na vrijeme dok se nesto ne promijeni na bolje aBd. Probati se nekako "skrpiti" a ne ici u neke nove dugove.
Edit: ali opet se nekako nadam i mislim da bi trebalo na bolje krenuti. Juricic kakav je takav je, mogao je sigurno naci klub koji mu nece "plivati" plate. Mozda imaju neko rjesenje....
Volim Zeljeznicar

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 04 jun 2021, 19:02

Haha, prvo igrač za treću hrvatsku ligu, pa nedugo zatim manje sporan od ostalih pa onda nije neka klasa. :urnebes:

slika

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 04 jun 2021, 19:07

Juricic je jedan od rijetkih koji je odigrao posteno svoje minute. Borio se koliko je mogao, vidjelo se i na njemu da nije bolikurac. Realno tek je pred kraj uhvatio kakav takav ritam utakmica. Amar je **** ekipu kao zadnju kuravu, pa se znalo desiti da odigra Luka od prve do zadnje minute, pa onda tri utakmice sjedi na klupi dok mag izmislja pozicije i gura mejta Lendrica. Bukvalno ni jedan igrac nije imao neku konstantu kod njega. Cak je i Subasic koji je licio na sve osim na fudbalera na kraju pokazao nesto kad je poceo redovno igrati na svojoj poziciji. Sigurno bi tako bilo i s Bojom kojeg je doticni upropastio nacisto. Od mladog reprezentativca i jednog od najpozeljnih igraca lige tada napravio je u najmanju ruku Elsnera. Treba se dobro potruditi da sve to toliko ujebes.
Ne treba ni spominjati da je Juricic bas pravi centarfor koji zavisi od dobrih lopti, a znamo svi ko nam je igrao na krilnim pozicijama. Veselinovic, Mujezinovic, Bojo, Subasic...
Cuva Bog Zelju svog!

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 04 jun 2021, 19:11

Upravo to. Juricic nije boliqrac i vise je djelovao kao neko ko zna sta je Zeljo nego kapiten..

Na kraju krajeva, sva prica o igrackom kadru je besmislena ako prica sa platama bude kao u prosloj sezoni.. Bez plata nije uopste bitno koja imena cine nas roster..
Pročepit će negdje.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 04 jun 2021, 19:13

@delinjo nije samo Juricic loš, napadač bez sredine, nije napadač. Ruku na srce, jedan od rijetkih koji je vrijedan pomena
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 04 jun 2021, 19:15

delinjo je napisao/la:
04 jun 2021, 18:38
LjoZee je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Ja kazem da je svaku iole bitniju utakmicu bio los,ti znas da je to istina ali da mislim da moze pomoci,pa moze naravno kad vidim ostale on je zlatan,ali nemoj mi pricati o nekoj klasi :mrgreen:
Ma on i Handžić kod komšinica pod ruku. Ne mogu bazen na Otoci pogoditi. Ali, opet radije gledat i njega nego Lendrića nezainteresovanog. Luka je sasvim korektno odradio koliko je mogao u datim momentima. Nema neko ogromno fudbalsko znanje ali bori se momački. U nedostatku boljih rješenja dobar je. Kad bi doveli nekog boljeg napadača Luka bi komotno mogao biti pravo dobra zamjena.

Dela dušmane našeg kluba :guz:
Ti si moj Željo, veliki Željo!

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 04 jun 2021, 19:19

Omark je napisao/la:
04 jun 2021, 19:02
Haha, prvo igrač za treću hrvatsku ligu, pa nedugo zatim manje sporan od ostalih pa onda nije neka klasa. :urnebes:

slika
:urnebes: :urnebes:
moSa ljoŽe

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 04 jun 2021, 20:56

Stilic ima dobru statistiku, ali je bio krcina citavu sezonu. Juricic slaba statistika, ali se uvijek borio i davao maksimum. Od svih igraca iz prosle sezone volio bih gledati njega i Zeca, uz omladince koje je Amar izbezumio bespotrebnim izmisljanjem pozicija.
Bojo je bio masina u Mladosti, ali covjeka prebace na krilo i jadan se pogubi. Subasic isto zavaljen na krilu i dzaba sve. Catakovic stoper, izmislja mu se pozicija u vezi i frajer se isto gubi jer ne zna sa loptom. Samo smo jos Veselog trebali gledati ko stopera i mogao bih reci da sam sve vidio.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 jun 2021, 20:58

lijevapolutka je napisao/la:
04 jun 2021, 19:19
Omark je napisao/la:
04 jun 2021, 19:02

slika
:urnebes: :urnebes:
Nek si mu se nasmijao,propast ce mu fazon :urnebes:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 jun 2021, 21:00

PupanOzdrljic je napisao/la:
04 jun 2021, 19:15
delinjo je napisao/la:
04 jun 2021, 18:38
LjoZee je napisao/la:

Ma on i Handžić kod komšinica pod ruku. Ne mogu bazen na Otoci pogoditi. Ali, opet radije gledat i njega nego Lendrića nezainteresovanog. Luka je sasvim korektno odradio koliko je mogao u datim momentima. Nema neko ogromno fudbalsko znanje ali bori se momački. U nedostatku boljih rješenja dobar je. Kad bi doveli nekog boljeg napadača Luka bi komotno mogao biti pravo dobra zamjena.

Dela dušmane našeg kluba :guz:
Sta ces,unazadio sam nas,necemo se oporaviti za 10 godina :kafa:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 04 jun 2021, 21:00

Sta kazete na nastavak digitalizacije od strane naseg Londonskog prezidenta 😂😂
Volim te Zeljo!!!

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 04 jun 2021, 21:12

Kad se treća hrvatska liga pretvori u manje sporan od ostalih.
slika

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 jun 2021, 21:16

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: Jaoooooo kako si duhovit :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Molim malo smijeha za manje drustvenog rokoka

Ako nije frka da svaki od vas stavi smajli i tako pruzite malo paznje doticnom,zapostavljen je bio u mladosti :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 04 jun 2021, 21:18

Dobro je, povezao si dva posta gdje nisi odstupio 100% od prethodnog. Napreduješ.:salut:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 jun 2021, 21:19

Nema ,rasturas..

Nista ja ne odstupam,igrac za 3 lige ali s obzirom da nam je cijela ekipa za 4 lige on je koristan,da malo obojim ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 04 jun 2021, 21:25

S obzirom da imaš iskustva u omladinskom pogonu, moram ti vjerovati na riječ. Inače si ti sofisticirani sportski analitičar, malo kontradiktoran, no dobro, svakom se omakne. :mrgreen:
Priča li se šta, je li iko Bogiju uletio cvaju ovih dana?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Ferroviere1987 i 18 gostiju.