FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
PreZidente ona dama iz londona treba ici I svi s njim zajedno sa igracima.
Kakav rumeni **** li vas on, evo ba ja onda mogu slobodno krilo igrati ako on s 38 ima novi ugovor a izgleda ko mali tenk.
Kakav rumeni **** li vas on, evo ba ja onda mogu slobodno krilo igrati ako on s 38 ima novi ugovor a izgleda ko mali tenk.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Covjek konacno pomisli da Ceric napusta kad on opet neki "sponzorski" ugovor izvadi iz naftalina, gdje ih nadje ja stvarno ne znam. Toliko je preslo da ga vise samo ignorisem.
Ma kakav sponzorski ugovor, ovo je nesto na masu stetu ko da gledam...volio bi vidjeti stavku u slucaju raskida
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Da mi forumasi izvadimo sada svu siću iz džepova, skupili bi više od svih ovih "sponzora" što ih je predsjednik doveo.
Dok oni potpisuju digitalne ugovore, poslovni prostori na sjevernoj i istocnoj tribini vape prazni. Haha kakvi paraziti su usli u klub to je za nepovjerovati...
@igrajlopte 🐦
U momentu kada sam stao na čelo Želje, bilo mi je jasno da kroz digitalizaciju i komercijalizaciju Kluba možemo u relativno kratkom vremenskom roku da znatno povećamo vrijednost kao i kreiramo nove izvore prihoda, i kroz te poteze stavim svoj vlastiti pečat na njegovu sadašnjost i budućnost

Nema sta trazeni smo samo tako... UblehasTristan10 je napisao/la: ↑04 jun 2021, 17:21U momentu kada sam stao na čelo Želje, bilo mi je jasno da kroz digitalizaciju i komercijalizaciju Kluba možemo u relativno kratkom vremenskom roku da znatno povećamo vrijednost kao i kreiramo nove izvore prihoda, i kroz te poteze stavim svoj vlastiti pečat na njegovu sadašnjost i budućnostE Jeste nam podigao vrijednost u pm
Čovjek nam diže cijenu, ali što je najžalosnije on jedini nešto radi, ovi ostali ko da ih nema. Udri presidente!
Tuce hoćemo još promašenih penala, hoćemo još fula sa linije. **** te Sloboda i ti nju! Sretno kako god!
Tuce hoćemo još promašenih penala, hoćemo još fula sa linije. **** te Sloboda i ti nju! Sretno kako god!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Prije ce se dici Bozi Vreci nego on nama vrijednost kluba
Ublehaš i nesposobnjakovići. To je naša uprava. Yebem li im tag i bitkoine i sve.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Bravo mamba

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- MocMahale444
Jedino svi udruzeni navijaci Zelje mogu da razjebu ovo sve.
Nikako da ljudi skontaju da nam se prije blizi sudbina Celika nego da se poboljsamo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ljudi ovdje i dalje o igračima i pojačanjima a mi ne znamo gdje smo više šuplji. Čelik je po meni najrealnija opcija ostanu li ovi ljudi i dalje u klubu.MocMahale444 je napisao/la: ↑04 jun 2021, 17:41
Nikako da ljudi skontaju da nam se prije blizi sudbina Celika nego da se poboljsamo.
Ma oni su druze ostali u klubu, vidis da je sve super, nigdje se nikome ne zuri.Dejan1921 je napisao/la: ↑04 jun 2021, 17:46Ljudi ovdje i dalje o igračima i pojačanjima a mi ne znamo gdje smo više šuplji. Čelik je po meni najrealnija opcija ostanu li ovi ljudi i dalje u klubu.MocMahale444 je napisao/la: ↑04 jun 2021, 17:41
- Meraak1921
- Kontakt:
Nije mi jasno sto svi zele Juricica kao prvog spica, pred kraj sezone se malo probudio, al 80% utakmica je bio katastrofalan ..
- MocMahale444
Ma kakav Juricic,igrac za hrvatske 3 lige doduse i mi smo sad u tom rangu 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Hahahahahahaha
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Hansestadt i 27 gostiju.