Super bi meni ovo bilo.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja ne mislim tako. Ja itekako mislim da nam moze biti koristan.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Može biti koristan ako želimo da natovarimo na leđa još dugova i da završimo u kantonu
-
- Kontakt:
Ono što je zanimljivo jeste da najviše pogodaka pada u prvih i posljednih pola sata.
- Prvih pola sata : 32 gola
- Zadnjih pola sata : 40 golova.
Raspored primljenih golova je vrlo zanimljiv gdje vidimo da smo najviše golova primili u prvih 15 minuta i posljednjih 15 minuta utakmica.
Dok smo najviše golova postizali do neke 65.minute nakon čega slijedi pad igre naše ekipe što pokazuje i statstika.

Kako slijedi pad?Izmedju 60-75min. smo dali najvise,pa u zadnjih 15 min.Studenti1921 je napisao/la: ↑04 jun 2021, 12:49Nastavljamo pregled sezone, donosimo vam prikaz postignutih i primljenih pogodaka po periodima utakmice.
Ono što je zanimljivo jeste da najviše pogodaka pada u prvih i posljednih pola sata.
Raspored primljenih golova je vrlo zanimljiv gdje vidimo da smo najviše golova primili u prvih 15 minuta i posljednjih 15 minuta utakmica.
Dok smo najviše golova postizali do neke 65.minute nakon čega slijedi pad igre naše ekipe što pokazuje i statstika.
![]()
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
-
- Kontakt:
Cunami87 je napisao/la: ↑04 jun 2021, 12:55Kako slijedi pad?Izmedju 60-75min. smo dali najvise,pa u zadnjih 15 min.Studenti1921 je napisao/la: ↑04 jun 2021, 12:49Nastavljamo pregled sezone, donosimo vam prikaz postignutih i primljenih pogodaka po periodima utakmice.
![]()
U narednim danima ćemo predstaviti koliko bodova smo izgubili u zadnjih pola sata. Od posljednjih 5 utakmica na 4 smo primali golove poslije 60. minute i izgubili bod(ove), čitav pregled ćemo postaviti pa će biti jasnije.
Npr. 4 utakmice prije pobjede nad Krupom, primili smo 7 pogodaka u posljednjih pola sata i samim time izgubili bodove dok smo do 60. minute imali aktivan rezultat (vodili ili je bilo neriješeno).
-
- Kontakt:
3 kondiciona trenera i oni ne mogu hodati pred kraj.
A to je i ona igra gdje kreneš naprijed pred kraj k'o bekan pa ostaviš ove levate u odbrani na vjetrometini. Zato nam je Hajdar falio a da ne govorim Dado.
Mada, suvišno je pričati o igri i taktici kad tebi igrači neće da igraju zbog dugova ili kada imaš situaciju da trojica ginu a ostale boli ****.
A to je i ona igra gdje kreneš naprijed pred kraj k'o bekan pa ostaviš ove levate u odbrani na vjetrometini. Zato nam je Hajdar falio a da ne govorim Dado.
Mada, suvišno je pričati o igri i taktici kad tebi igrači neće da igraju zbog dugova ili kada imaš situaciju da trojica ginu a ostale boli ****.
Željezničar za život cijeli!
24. aprila 2021. je održana Skupština na kojoj je za predsjednika izabran Edin Cernica. U obraćanju za naš sajt rekao je ovo:
– Prioritet u radu bit će donošenje izmjena i dopuna našeg Statuta da bi se omogućio ulazak strateškog partnera, tj. investitora jer je to naša neminovnost i Klub se mora prilagođavati novim svjetskim i evropskim fudbalskim trendovima, uz našu obavezu da zaštitimo našu imovinu i stogodišnju tradiciju.
– Potrebno je uraditi detaljnu reviziju rada Kluba, po mogućnosti putem najbolje međunarodne revizorske kuće za period od zadnjih deset godina iz razloga da bi i mi i naš potencijalni partner imali jasnu sliku o stanju Kluba, istakao je Cernica.
– Učinit ćemo sve da što prije u funkciju stavimo sve poslovne prostore na sjeveru i istoku stadiona jer mislim da prihodi od toga mogu da bitno utiču na tekuće poslovanje Kluba, ali i da, u mjeri koliko nam to budu mogućnosti dozvoljavale, nastavimo s daljnom modernizacijom stadiona.
Mjesec i 10 dana nakon ovoga nemamo nijednu informaciju o klubu i navedenim temama koje je predsjednik spomenuo. Da li je išta započeto?
Za one koji će odmah skočiti na mene i reći ko sam ja da pitam šta se dešava, radi se nešto, ima ko o tome da brine, predsjednik je rekao i ovo:
– Transparentnost u našem radu i našim aktivnostima tj. javnost rada jeste nešto što se podrazumijeva jer smo mi prvenstveno udruženje građana s jasnim ciljem i željenim rezultatom, i svi naši članovi trebaju biti informisani o stanju i bitnim dešavanjima u Klubu, a to je nešto što je propisano i u našem Statutu.
– Prioritet u radu bit će donošenje izmjena i dopuna našeg Statuta da bi se omogućio ulazak strateškog partnera, tj. investitora jer je to naša neminovnost i Klub se mora prilagođavati novim svjetskim i evropskim fudbalskim trendovima, uz našu obavezu da zaštitimo našu imovinu i stogodišnju tradiciju.
– Potrebno je uraditi detaljnu reviziju rada Kluba, po mogućnosti putem najbolje međunarodne revizorske kuće za period od zadnjih deset godina iz razloga da bi i mi i naš potencijalni partner imali jasnu sliku o stanju Kluba, istakao je Cernica.
– Učinit ćemo sve da što prije u funkciju stavimo sve poslovne prostore na sjeveru i istoku stadiona jer mislim da prihodi od toga mogu da bitno utiču na tekuće poslovanje Kluba, ali i da, u mjeri koliko nam to budu mogućnosti dozvoljavale, nastavimo s daljnom modernizacijom stadiona.
Mjesec i 10 dana nakon ovoga nemamo nijednu informaciju o klubu i navedenim temama koje je predsjednik spomenuo. Da li je išta započeto?
Za one koji će odmah skočiti na mene i reći ko sam ja da pitam šta se dešava, radi se nešto, ima ko o tome da brine, predsjednik je rekao i ovo:
– Transparentnost u našem radu i našim aktivnostima tj. javnost rada jeste nešto što se podrazumijeva jer smo mi prvenstveno udruženje građana s jasnim ciljem i željenim rezultatom, i svi naši članovi trebaju biti informisani o stanju i bitnim dešavanjima u Klubu, a to je nešto što je propisano i u našem Statutu.
Poruka izdanka Omladinska škola FK Željezničar i velikog čovjeka Edin Džeko za sve učesnike turnira i polaznike Omladinske škole FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kupi nas

....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Jedino Dzekson i moze ovaj klub dici na veliki nivo,sredstava ima ,samo da se napravi statut i nek radi sta hoce 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Vode nasi na ovom turniru protiv Vojvodine inace proslogodisnjeg osvajaca turnira
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
jednom neko spomenu generalnog.. ima li ista o tome ?
evo danas jos jedan digitalizovani ugovor
napredujemo 

Ako nas ne može kupiti, neka bar preustroji omladinski pogon, dovede trenere, pa neka se ugrađuje u prodaju igrača. Ovi naši parmaci ne mogu bar pitati čovjeka.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, b00t, Hrammm1921 i 58 gostiju.