Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

forgempp
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la forgempp » 03 jun 2021, 21:42

Tresu li se gace Djokajovcima?
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Mamba24
Kontakt:

Post Postao/la Mamba24 » 03 jun 2021, 21:46

Evo ga gem :clap: :clap:

Muki15
Kontakt:

Post Postao/la Muki15 » 03 jun 2021, 21:59

Rafa brzi voz :salut: VAMOSS 💪🏽
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 03 jun 2021, 22:55

Ovaj Gasqueov BH je uzivancija za gledati. Malo se trznuo i sad pruza fin otpr Rafi. Ide ovo 99% 3-0 al eto malo ce biti nekog.veceg otpora u odnosu na prvi set

MukiMuki02
Kontakt:

Post Postao/la MukiMuki02 » 03 jun 2021, 23:02

forgempp je napisao/la:
03 jun 2021, 21:42
Vise je Novak pokazo na turniru od Rafe, nema razloga da im se tresu gace.
Samo kazem.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 03 jun 2021, 23:09

MukiMuki02 je napisao/la:
03 jun 2021, 23:02
forgempp je napisao/la:
Samo kazem.
Ma dobro to sam ja na osnovu prvog seta napisao, ali Gasquet i njegov prelijepi bekend su se "dozvali".
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

MukiMuki02
Kontakt:

Post Postao/la MukiMuki02 » 03 jun 2021, 23:26

forgempp je napisao/la:
03 jun 2021, 23:09
MukiMuki02 je napisao/la:
03 jun 2021, 23:02
forgempp je napisao/la:
Samo kazem.
Ma dobro to sam ja na osnovu prvog seta napisao, ali Gasquet i njegov prelijepi bekend su se "dozvali".
Vidi stvarno , jbg nisam gledo vrijeme :D

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 03 jun 2021, 23:29

Očekivani rezultati ove trojice danas, mada mogao je i Fed sa 3-0 ali eto.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 03 jun 2021, 23:44

Posto vidim da se nije neko sjetio evo ja cu cestitati rodjendan nasem :kralj: u ime svih nas Rafanovaca na forumu SS.ba.

Sretan rodjendan ikono, doktore, magistre, ljudska velicino, kralju sljake, fair-playa, borbe do zadnje kapi krvi i znoja i kralju tenisa opcenito. 36 godina, malo li je, a ti i dalje igras kao da si tek poceo igrati, kao da nemas nijedan slem u vitrini, jos uvijek grizes za svaki poen kao da je posljednji. Nikada necu zaboraviti tvoju izjavu : "Igram svaki poen kao da mi zivot ovisi o tome". Nikada necu zaboraviti kako sam mrzio naletiti na tenis na tv-u uopce, sve dok nisam ugledao tebe i tvoj stil tenisa. Kako vracas loptu s tribina, trcis vamo trcis tamo, nije bilo granica jednostavno. Kao da protiv zida protivnici igraju. Sjecam se rituala koji su tu i dan danas, znalo mi se desit da petkom uvecer u pola carsije ja preskacem neke imaginarne linije (nadam se da to nikad niko nije vidio :rol: ), kako odem na teniski teren na rekreaciju, glumim da si ti, slazem vodu kao ti, trcim prema mrezi pa nazad prema osnovnoj liniji itd itd. Jednostavno si kroz sve ove godine postao moj idol, to se nikad nece promjeniti.

Mogao bih do sutra pisati o tvom liku, o tebi samom ali sjetit cu se kako si me rasplakao 08' u finalu WB, kako sam skakao po kuci kao budala, nakon 2-0 vodstva veliki Roger ti se vraca na 2-2, kontam to je to opet chokeraj na grassu. Uzimas peti set po mraku, vrijeme staje, svi gledaju samo tebe. Ko bi rekao da ces poslije toga osvojiti jos mnogo mnogo GS, Mastersa i ostalih turnira.
20GS, 36M, 88 turnira ukupno. 5 puta YE1, 5DC, 1GM.

AO 09', ludnica, vriska, galama. US10', pa onda svaki moguci RG, pa ludilo na US19 ! Hvala ti za sve dobri covjece i da proslavis bar jos koji rodjendan na svom najdrazem turniru ! Sretno i ove godine, zna se sta cekamo! 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
🎁🎈🎉🎂

slika

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 04 jun 2021, 00:03

Goretzka je napisao/la:
03 jun 2021, 23:44
Posto vidim da se nije neko sjetio evo ja cu cestitati rodjendan nasem :kralj: u ime svih nas Rafanovaca na forumu SS.ba.

Sretan rodjendan ikono, doktore, magistre, ljudska velicino, kralju sljake, fair-playa, borbe do zadnje kapi krvi i znoja i kralju tenisa opcenito. 36 godina, malo li je, a ti i dalje igras kao da si tek poceo igrati, kao da nemas nijedan slem u vitrini, jos uvijek grizes za svaki poen kao da je posljednji. Nikada necu zaboraviti tvoju izjavu : "Igram svaki poen kao da mi zivot ovisi o tome". Nikada necu zaboraviti kako sam mrzio naletiti na tenis na tv-u uopce, sve dok nisam ugledao tebe i tvoj stil tenisa. Kako vracas loptu s tribina, trcis vamo trcis tamo, nije bilo granica jednostavno. Kao da protiv zida protivnici igraju. Sjecam se rituala koji su tu i dan danas, znalo mi se desit da petkom uvecer u pola carsije ja preskacem neke imaginarne linije (nadam se da to nikad niko nije vidio :rol: ), kako odem na teniski teren na rekreaciju, glumim da si ti, slazem vodu kao ti, trcim prema mrezi pa nazad prema osnovnoj liniji itd itd. Jednostavno si kroz sve ove godine postao moj idol, to se nikad nece promjeniti.

Mogao bih do sutra pisati o tvom liku, o tebi samom ali sjetit cu se kako si me rasplakao 08' u finalu WB, kako sam skakao po kuci kao budala, nakon 2-0 vodstva veliki Roger ti se vraca na 2-2, kontam to je to opet chokeraj na grassu. Uzimas peti set po mraku, vrijeme staje, svi gledaju samo tebe. Ko bi rekao da ces poslije toga osvojiti jos mnogo mnogo GS, Mastersa i ostalih turnira.
20GS, 36M, 88 turnira ukupno. 5 puta YE1, 5DC, 1GM.

AO 09', ludnica, vriska, galama. US10', pa onda svaki moguci RG, pa ludilo na US19 ! Hvala ti za sve dobri covjece i da proslavis bar jos koji rodjendan na svom najdrazem turniru ! Sretno i ove godine, zna se sta cekamo! 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
🎁🎈🎉🎂

slika
:kralj: :kralj: :kralj:
To je to, više je to od samog tenisa, zaista je privilegija biti njegov navijač, ne možeš se natjerati, ili jesi ili nisi.
Borac, ljudina, pozitivac i još mnogo toga što bih i ja volio biti u životu.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 04 jun 2021, 00:05

Ma ovo je sega realno, covjek ne igra skoro godinu i po dana i dodje nosi se sa top 50 igracima hladno, nadigrava ih, a pritome ima 39 godina. :rol: :rol:
Genius, outrageous, the best ever! RF!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 jun 2021, 00:28

retro je napisao/la:
04 jun 2021, 00:05
Ma ovo je sega realno, covjek ne igra skoro godinu i po dana i dodje nosi se sa top 50 igracima hladno, nadigrava ih, a pritome ima 39 godina. :rol: :rol:
Najjveci :ljepota: :beba:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 04 jun 2021, 06:23

Nema gorih navijaca od ovih Fedjinih. Dobije par polovnjaka i odmah "babuka, najveci, koza aaaaa". Dobro bi bilo da nekako dogura do Djokovica pa da vidimo tog babuku :mrgreen: .

Rafa ubacio u brzinu vise protiv Francuza i bas je monstruozno djelovao. Fizicki je super, kako samo plese po terenu, kakav footwork ima :ljepota: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 04 jun 2021, 07:29

Nail for Real je napisao/la:
04 jun 2021, 06:23
Nema gorih navijaca od ovih Fedjinih. Dobije par polovnjaka i odmah "babuka, najveci, koza aaaaa". Dobro bi bilo da nekako dogura do Djokovica pa da vidimo tog babuku :mrgreen: .

Rafa ubacio u brzinu vise protiv Francuza i bas je monstruozno djelovao. Fizicki je super, kako samo plese po terenu, kakav footwork ima :ljepota: .
Nije on najveci zbog ove dvije pobjede. Druga stvar malo citaj komentare pa ces vidjeti da mi svi govorimo da je uspjeh ako udje u drugu sedmicu i eventualno dodje do meca sa Novakom,ja to prizeljkujem cisto iz razloga da gledamo jos jedan njihov mec prije nego se Roger umirovi,a u tom mecu apsolutni favorit je Novak.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 04 jun 2021, 07:52

ronaldo99 je napisao/la:
04 jun 2021, 07:29

Nije on najveci zbog ove dvije pobjede.
Nije on najveci u svakom slucaju.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 04 jun 2021, 09:19

E al da dogura do Noleta na zemlji :mrgreen:
Doguraće i Nole do Rafe :kafa:
Koševo Zapad

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 jun 2021, 13:37

ronaldo99 je napisao/la:
04 jun 2021, 07:29

Nije on najveci zbog ove dvije pobjede. Druga stvar malo citaj komentare pa ces vidjeti da mi svi govorimo da je uspjeh ako udje u drugu sedmicu i eventualno dodje do meca sa Novakom,ja to prizeljkujem cisto iz razloga da gledamo jos jedan njihov mec prije nego se Roger umirovi,a u tom mecu apsolutni favorit je Novak.
Ma lupa Nail gluposti ,pusti ga :mrgreen:

Niko ali bas niko nije napisao od nas da ce osvojiti,nego naprotiv da je druga sedmica idealna priprema za WB,ali jok on hoce da dobije Nolu i to na sljaci nakon 2 godine pauze i operacije sa 40 godina ,da bi mu neko nesto dokazao :rol:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 04 jun 2021, 15:08

Kakav je pavijan ovaj Đere...
40-00, tri set lopte na svoj servis, uspije da izgubi gem.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 jun 2021, 15:19

E moj Laclo..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 04 jun 2021, 16:18

Fokina :rol: :rol:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.