Mi vjerovatno imamo trenera, samo nije zvanično (nije AO)
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ko li je 

-
- Kontakt:
Samir Bekric igrac - trener, on dovodi pojacanja.
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
- MocMahale444
delinjo je napisao/la: ↑31 maj 2021, 21:48Filip Erić, Irfan Fejzić, Vedad Muftić, Josip Bender, Siniša Stevanović, Ante Blažević, Aleksandar Kosorić, Frane Ikić, Luka Miletić, Vedran Vrhovac, Omar Beća, Eldar Šehić, Ivan Milićević, Jasmin Čeliković, Mehemed Alispahić, Petar Bojo, Faruk Duraković, Haris Hajdarević, Nermin Jamak, Anel Šabanadžović, Damir Sadiković, Semir Štilić, Samir Bekrić, Sinan Ramović, Mustafa Mujezinović, Sedad Subašić, Mladen Veselinović, Damir Hrelja, Asim Zec, Hamza Gasal, Salko Nargalić, Ivan Lendrić, Luka Juričić i Ermin Zec
Kada neko objavi clanak sa ovim imenima i doda im jos Sam X. Li, Dino Husak-Osmanović, Kenan Ademović, Selen Balić, Fuad Zukić, Nazif Hasanbegović i Daver Balić, dok su članovi Nadzornog odbora Damir Ablaković i Senaid Topuz.
Ovo su dame i gospodo grobari FUDBALSKOG KLUBA ZELJEZNICAR!!!
Znai imenom i prezimenom,i slikama etikriati sve ove persone , objasniti raji da u malom mozgu imaju ko je unistio velikana,objaviti ovo ispred stadiona te angazovati zastitare da ako vide neku od ovih persona blizu stadiona uredno odstrane.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
MocMahale444 je napisao/la: ↑03 jun 2021, 23:57delinjo je napisao/la: ↑31 maj 2021, 21:48Filip Erić, Irfan Fejzić, Vedad Muftić, Josip Bender, Siniša Stevanović, Ante Blažević, Aleksandar Kosorić, Frane Ikić, Luka Miletić, Vedran Vrhovac, Omar Beća, Eldar Šehić, Ivan Milićević, Jasmin Čeliković, Mehemed Alispahić, Petar Bojo, Faruk Duraković, Haris Hajdarević, Nermin Jamak, Anel Šabanadžović, Damir Sadiković, Semir Štilić, Samir Bekrić, Sinan Ramović, Mustafa Mujezinović, Sedad Subašić, Mladen Veselinović, Damir Hrelja, Asim Zec, Hamza Gasal, Salko Nargalić, Ivan Lendrić, Luka Juričić i Ermin Zec
Kada neko objavi clanak sa ovim imenima i doda im jos Sam X. Li, Dino Husak-Osmanović, Kenan Ademović, Selen Balić, Fuad Zukić, Nazif Hasanbegović i Daver Balić, dok su članovi Nadzornog odbora Damir Ablaković i Senaid Topuz.
Ovo su dame i gospodo grobari FUDBALSKOG KLUBA ZELJEZNICAR!!!
Znai imenom i prezimenom,i slikama etikriati sve ove persone , objasniti raji da u malom mozgu imaju ko je unistio velikana,objaviti ovo ispred stadiona te angazovati zastitare da ako vide neku od ovih persona blizu stadiona uredno odstrane.![]()
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Joj sacu ja sebi kosu pocupat za trenera, garant ce ga objavit 13.06, insajderi ako nije frka na pp, necu pisat Bgm

Simo Krunic/Zlatan Nalic, SD Amar Osim, a i Hadis Zubanovic ce se ukljuciti u pricu
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Amar Osim kao sportski direktor potpuni promašaj, naravno ako je istina. Ako neko treba da bude na toj funkciji onda je to Hadis Zubanović. Što se tiče trenera Simo Krunić mi je favorit od pominjanih, nakon toga Nalić, Cviko, kao i Amar na poziciji sportskog, nikako.
Osim da bude SD 

Vidimo super je posao uradio...takav da slavimo svaki odlazak
Vidimo super je posao uradio...takav da slavimo svaki odlazak
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Cisto da se zna da su to samo nagadjanja!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Realno, Amar ne mrda nigdje dok ne izvuce lovu. Sad ce mu izmisliti neku funkciju, da li ponovo trener ili SD, a mogu ga komotno i za ekonoma prijaviti, isti klinac. Ljubav prema plavoj boji jbg.
Ljubav

....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾