Postavite B R K U za maskotu,on ne samo da treba da bude maskota želje,nego MASKOTA čitave premijer lige....19TM87 je napisao/la:hajmo kreativci da vas vidim
KHAJ PHIČE
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Postavite B R K U za maskotu,on ne samo da treba da bude maskota želje,nego MASKOTA čitave premijer lige....19TM87 je napisao/la:hajmo kreativci da vas vidim
Vidi ko to nama došoKARL HAJNC je napisao/la:Postavite B R K U za maskotu,on ne samo da treba da bude maskota želje,nego MASKOTA čitave premijer lige....19TM87 je napisao/la:hajmo kreativci da vas vidim
KHAJ PHIČE
KARL HAJNC je napisao/la:Postavite B R K U za maskotu,on ne samo da treba da bude maskota želje,nego MASKOTA čitave premijer lige....19TM87 je napisao/la:hajmo kreativci da vas vidim
KHAJ PHIČE
A za vasu maskotu hmm .. mislim da bi vama Bljakic najvise odgovaraoKARL HAJNC je napisao/la:Postavite B R K U za maskotu,on ne samo da treba da bude maskota želje,nego MASKOTA čitave premijer lige....19TM87 je napisao/la:hajmo kreativci da vas vidim
KHAJ PHIČE
nime_tm87 je napisao/la: A za vasu maskotu hmm .. mislim da bi vama Bljakic najvise odgovarao
Hahahahha, ubila se za njihrtm86 je napisao/la:nime_tm87 je napisao/la: A za vasu maskotu hmm .. mislim da bi vama Bljakic najvise odgovarao
Vazda ste bili šupački klub i to ste još jednom dokazali sa vrbovanjem Stojcevskog. Cilj je uvijek nekog izraditi, zar ne?barbarez je napisao/la:Sto Borac provodi seljacku i malogradjansku politiku,ne racunas na nekoga,prosipas sliku nekog velikog kluba,a kad igrac zeli da predje u zelju,onda kuka ko na sav glas..Kako su jadni sa ovim ucjenama,ako odes onda si zavrsio sa borcem,to me podsjeca na prava seljacka posla.Pljuju covjeka,pa ako je takav sto ga ucjejujete.Cuj price,ako potpises s nama si zavrsio,pa kada ste tako uvrijedjeni sto bruka ime Borca,sto ga uopste molite ,kada vam je uraqdio nesto ovako,prelazi u bolji klub.Ne volim mjesati politiuku i sport,, ali ko da im je predsjednik kluba Dodik.Sljedeci korak Borca ce biti,ako Stanceski predje u Zelju mi istupamo iz lige.
hajmo malo realno,ako smo mi supci,sta ste vi ???UPS je napisao/la:Vazda ste bili šupački klub i to ste još jednom dokazali sa vrbovanjem Stojcevskog. Cilj je uvijek nekog izraditi, zar ne?barbarez je napisao/la:Sto Borac provodi seljacku i malogradjansku politiku,ne racunas na nekoga,prosipas sliku nekog velikog kluba,a kad igrac zeli da predje u zelju,onda kuka ko na sav glas..Kako su jadni sa ovim ucjenama,ako odes onda si zavrsio sa borcem,to me podsjeca na prava seljacka posla.Pljuju covjeka,pa ako je takav sto ga ucjejujete.Cuj price,ako potpises s nama si zavrsio,pa kada ste tako uvrijedjeni sto bruka ime Borca,sto ga uopste molite ,kada vam je uraqdio nesto ovako,prelazi u bolji klub.Ne volim mjesati politiuku i sport,, ali ko da im je predsjednik kluba Dodik.Sljedeci korak Borca ce biti,ako Stanceski predje u Zelju mi istupamo iz lige.![]()
ne brini se vas necemo izraditi nego cemo vam i pomoci u borbi od 5 do 10 mjesta samo dok brko napravi listu onih koji nam nisu potrebniUPS je napisao/la:Vazda ste bili šupački klub i to ste još jednom dokazali sa vrbovanjem Stojcevskog. Cilj je uvijek nekog izraditi, zar ne?barbarez je napisao/la:Sto Borac provodi seljacku i malogradjansku politiku,ne racunas na nekoga,prosipas sliku nekog velikog kluba,a kad igrac zeli da predje u zelju,onda kuka ko na sav glas..Kako su jadni sa ovim ucjenama,ako odes onda si zavrsio sa borcem,to me podsjeca na prava seljacka posla.Pljuju covjeka,pa ako je takav sto ga ucjejujete.Cuj price,ako potpises s nama si zavrsio,pa kada ste tako uvrijedjeni sto bruka ime Borca,sto ga uopste molite ,kada vam je uraqdio nesto ovako,prelazi u bolji klub.Ne volim mjesati politiuku i sport,, ali ko da im je predsjednik kluba Dodik.Sljedeci korak Borca ce biti,ako Stanceski predje u Zelju mi istupamo iz lige.![]()
Možemo li tvoju sestru postaviti za maskotu, a ako je nemas onda moze i mama tvoja da bude zamjenaKARL HAJNC je napisao/la:Postavite B R K U za maskotu,on ne samo da treba da bude maskota želje,nego MASKOTA čitave premijer lige....19TM87 je napisao/la:hajmo kreativci da vas vidim
KHAJ PHIČE
Imas neku informaciju za ovog igraca? Ocekuje se da potpise ili je suplja? Daj prenesi i nama. Gdje je igrao, koji klub, koju poziciju, godine. Daj malo informacija ..UPS je napisao/la:Vazda ste bili šupački klub i to ste još jednom dokazali sa vrbovanjem Stojcevskog. Cilj je uvijek nekog izraditi, zar ne?![]()
pa u njegovom selu ne postoji slovo A tako da je morao kompletno prezime izmjenitiStole iz Bora je napisao/la:Imas neku informaciju za ovog igraca? Ocekuje se da potpise ili je suplja? Daj prenesi i nama. Gdje je igrao, koji klub, koju poziciju, godine. Daj malo informacija ..UPS je napisao/la:Vazda ste bili šupački klub i to ste još jednom dokazali sa vrbovanjem Stojcevskog. Cilj je uvijek nekog izraditi, zar ne?![]()
Ma uzeli bi i njima nekog igraca tipa Kojasevic, ali nije to cilj nase uprave da gomilamo igrace prosjecnog kvaliteta. Kod njih ce sigurno igrati, a kod nas bi bio jedan od losijih na klupi heheheheheThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:umjesto da molite Boga da vas izvuce iz ovih g*vana u koja ste dobro ugazili, vi nas prcate sto smo konkurentu za titulu uzeli jednog od boljih igraca, stidite se svojih postupaka
nek se kali u fks, pa nek nas pojaca naredne godinePirke_TM87 je napisao/la:Ma uzeli bi i njima nekog igraca tipa Kojasevic, ali nije to cilj nase uprave da gomilamo igrace prosjecnog kvaliteta. Kod njih ce sigurno igrati, a kod nas bi bio jedan od losijih na klupi heheheheheThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:umjesto da molite Boga da vas izvuce iz ovih g*vana u koja ste dobro ugazili, vi nas prcate sto smo konkurentu za titulu uzeli jednog od boljih igraca, stidite se svojih postupaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.