Football Manager 2011

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

el-fighter
Kontakt:

Re: Football Manager 2011

Post Postao/la el-fighter » 06 jan 2011, 02:07

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 06 jan 2011, 02:17

Da, čitavu su igre. 2008 zauzima 300 mb, a 2010 1 gb.
Evo update za 2008:
http://www.megaupload.com/?d=HZ1LG3UQ
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 06 jan 2011, 13:06

Ne moze meni fifa 8 moze sedmica samo :roll:

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 06 jan 2011, 16:23

Samo F.K.S !! je napisao/la:Ne moze meni fifa 8 moze sedmica samo :roll:
Ni meni, kad instaliram sve crno i sam moram comp ugasiti. :evil:
Inače jedna od najjačih igrica koja mi može je Fifin menađer 2008, premočna igrica, ali mi je dosadila više. :roll:
EDIT: Hajd kad nađeš ovo odovori mi može li ti pes 6 da ga ne skidam đabe :oops:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 10 jan 2011, 21:44

Imam jedno filozofsko pitanje.. MOLBA :)
Vec sam neka 4-5 sezona,i sad dodjoh u treci klub da ga vodim,i sad.. hocu treninge da namjestim i nikako mi nesto ne dozvoljava,ne dozvoljava mi cak ono pored da namjestim na igracima...Pravio sam i Schedule,pa i skidao treninge s neta,nista.. Crash dumps mi nesto ne dozvoljava... Zna li neko u cemu je problem?

Isto tako sam igrao s Fiore neke 2-3 sezone,i na kraju kad sam osvojio Scudetto sve rega izasao,spasio,kad ja iduci put da udjem,rece mi - The Save game could not be loaded..

HELP,HELP,HELP PLEASE :mrgreen:
NON MOLLARE MAI

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 10 jan 2011, 21:54

Alen Škoro je napisao/la:Imam jedno filozofsko pitanje.. MOLBA :)
Vec sam neka 4-5 sezona,i sad dodjoh u treci klub da ga vodim,i sad.. hocu treninge da namjestim i nikako mi nesto ne dozvoljava,ne dozvoljava mi cak ono pored da namjestim na igracima...Pravio sam i Schedule,pa i skidao treninge s neta,nista.. Crash dumps mi nesto ne dozvoljava... Zna li neko u cemu je problem?

Isto tako sam igrao s Fiore neke 2-3 sezone,i na kraju kad sam osvojio Scudetto sve rega izasao,spasio,kad ja iduci put da udjem,rece mi - The Save game could not be loaded..

HELP,HELP,HELP PLEASE :mrgreen:
NON MOLLARE MAI

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 11 jan 2011, 01:11

Izbriši crash dumps folder i stavi novi patch.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 12 jan 2011, 22:01

S kim igrate, kako vam ide koja ste sezona :D
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 jan 2011, 22:05

Frutek je napisao/la:S kim igrate, kako vam ide koja ste sezona :D
Ja igram sa Lyonom. Igram pomalo, nemam vremena bas puno. Tek sam na novembru 2010. :mrgreen:
Izbacio sam u kupu Marsonje, u Ligi Prvaka u grupi sam sa Realom, Panathinaikos i Rubinom. Doveo sam Adila Ramija i M. Sissoka. Uglavnom povreda na sve strane.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 jan 2011, 18:17

Frutek je napisao/la:S kim igrate, kako vam ide koja ste sezona :D
Man City osvojio u prvoj sezoni EPL,Liga kup i FA kup :mrgreen: U finalu Europa lige izgubio od Paoa :roll: :twisted: imali 2 šuta prema golu i pobjediše me :cry:
Sada počinje druga sezona posvađao sam se sa Tevezom pa ga prodao za neku siću Arsenalo :lol: Ali enma veze tu je Džeko,Cavani treba da potpiše ugovor :mrgreen: i svakako Neymar koji je izašao iz u18 ekipa :D
Igram 4-5-1 formaciju najčešće sa 2 krila i 2 zadnja vezna mada nekad i mijenjam
Ovo mi trenutno najjača ekipa
Akinfeev
Srna Otamendi Bochetti(Sakho,Shawcross) Coentrao(Criscito,Alex Sandro)
Yaya De Rossi(imam i Mvillu,a sa Polijem treba sad da dogovorim sve 8-) )
Gervinho(Sanchez) Pastore(Hazard stariji i mlađi :mrgreen: ) Bale
Džeko(Cavani,Neymar)

Tu su i Hamšik,Badelj,Johnson.....
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 jan 2011, 18:24

P.S.Imal ko kakvog igrača preoporučit ovaj šeik darežljiv,a ja ne znam gdje da utrošim :roll: :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 jan 2011, 18:46

Nesta mi Fm poceo kociti kada se igra tekma.
Neigram puno tako da mi slabo i sezone prolaze,pre par dana poceo sa Zemunom,malo da se peglam,doveo samo BOjana Neziria i nekoga napadaca Cvetkovica.
Nisam puno ni presao tek dva meseca jos nema zvanicne tekme tek za par dana protiv Jedinstvo Uba u kupu. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 15 jan 2011, 18:50

Devil je napisao/la:Nesta mi Fm poceo kociti kada se igra tekma.
Neigram puno tako da mi slabo i sezone prolaze,pre par dana poceo sa Zemunom,malo da se peglam,doveo samo BOjana Neziria i nekoga napadaca Cvetkovica.
Nisam puno ni presao tek dva meseca jos nema zvanicne tekme tek za par dana protiv Jedinstvo Uba u kupu. :lol:
I meni je tako bilo ali kad sam kupio ram prestalo je, nego koliki ti je ram :mrgreen: ?
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 15 jan 2011, 18:57

LBJ MVP je napisao/la:P.S.Imal ko kakvog igrača preoporučit ovaj šeik darežljiv,a ja ne znam gdje da utrošim :roll: :lol:
Čuo sam da su vako Messi, Kaka, Ronaldo dobri igrači :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 jan 2011, 19:08

Frutek je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:P.S.Imal ko kakvog igrača preoporučit ovaj šeik darežljiv,a ja ne znam gdje da utrošim :roll: :lol:
Čuo sam da su vako Messi, Kaka, Ronaldo dobri igrači :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne daju ih nema šanse :lol: Davao sam 100 milja za Messija ništa isto i za Ronalda :mrgreen:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 15 jan 2011, 19:38

Imal neko link za download engleski languague pack. Imam ovaj patch 1.1 (jutros ga otkrio na kompjuteru veze nemam odkud mi) i instaliram ga i imam samo ruski jezik pa mi treba ovaj pack da bi imao i engleski.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 jan 2011, 22:16

Martex je napisao/la:
I meni je tako bilo ali kad sam kupio ram prestalo je, nego koliki ti je ram :mrgreen: ?
Ma nije do Rama 2 GB mi je ,radio je lepo do pre neki dan,sada odjednom poceo da koci. :?

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 15 jan 2011, 22:26

Devil je napisao/la:
Martex je napisao/la:
Ma nije do Rama 2 GB mi je ,radio je lepo do pre neki dan,sada odjednom poceo da koci. :?
Onda mozda prebukiran računar (msm druge i igre i tako to) zatim probaj smanjiti rezoluciju ili kvalitetu slike,msm slike dok traje utakmica, ako to ne uspije onda neznam, izvini samo kolika ti je grafica? ;)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 jan 2011, 23:11

Ma ne bi trebalo ni do prebukiranosti biti,imam 57 GB na HDD slobodno,a igri osim FM-a nemam,za to postoji playka. ;)
Ali kazem ti sve je normalno funkcionisalo do pre 2-3 dana kada je pocelo da koci,resetovao sam komp i onda usao te do poluvremena radilo normalno i onda opet pocelo,ali onaj prosli FM je bio zahtevni od ovoga pa je sve normalno islo.

p.s Grafica mi je 1 GB.

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 15 jan 2011, 23:19

Devil je napisao/la:Ma ne bi trebalo ni do prebukiranosti biti,imam 57 GB na HDD slobodno,a igri osim FM-a nemam,za to postoji playka. ;)
Ali kazem ti sve je normalno funkcionisalo do pre 2-3 dana kada je pocelo da koci,resetovao sam komp i onda usao te do poluvremena radilo normalno i onda opet pocelo,ali onaj prosli FM je bio zahtevni od ovoga pa je sve normalno islo.

p.s Grafica mi je 1 GB.
Ako ti je xp onda probaj defragment ili cleanup, to je tipicno za xp operativne sisteme ;) Mozda ti se grije graficka,probaj ocistiti racunar najbolje zrakom ;)

Tuzla - Grad koji volim!

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.