Pa kad su vec poznati pojedinci spiskali sa foruma nakon odlaska babuke sta ocekujes od ovi ostali pojedini botova koji pokusavaju da brane neodbranjljivo. Ma treba dati vremena, sta je tri godine.. mozda se napravi jug tribina iduce godine he he.MojaMalenkost je napisao/la: ↑03 jun 2021, 10:07Najludje je sto neki pokusavaju prosipati i neku pozitivu.. Kao trebamo stisnuti redove. U sezonu novu skupa cemo jaci mi je najaca![]()
Haj imamo mjesec i po za supljiranje i molerisanje..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Koja dvojica Luka?Manijakdolopate je napisao/la: ↑03 jun 2021, 12:39Ko će igrati kralju, dva Luke, Malić i Juričić, Mujić, Meha i Hrelja.
Miletić otisao Juričića si nabrojao. Jedino ako nisam ja fulio nesto.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Malic se isto zove Luka.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑03 jun 2021, 13:03Koja dvojica Luka?
Miletić otisao Juričića si nabrojao. Jedino ako nisam ja fulio nesto.

Luka J. i Luka M.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Nisam znao da je i on Luka. Valjda ce bit bolji od zadnjeg Luke iz odbrane.LjoZee je napisao/la: ↑03 jun 2021, 13:13Malic se isto zove Luka.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑03 jun 2021, 13:03Koja dvojica Luka?
Miletić otisao Juričića si nabrojao. Jedino ako nisam ja fulio nesto.![]()
Luka J. i Luka M.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Evo publike, nadam se da dolaze bolji dani. Evo barem jedan prihod u klub.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Znaci na Grbavici 1500 ljudi i 2 stotine na zapadu. Ako je 30% i maksimalno 500 po tribini.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Vjerujem da će svaka tekma biti "puna", pa to je približno nekih 15 hiljada po utakmici, mizerno.
Skuplja pita nego tepsija, dok platiš organizaciju, policiju, zaštitatre. Nigdje te nema..
Jug - 2.500KM (5KM)
Sjever - 3. 5000 (7KM)
Istok - 5.000 (10KM)
Zapad nek bude 250 ljudi - 4.000 (15/20KM)
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Kap u moru.Mamba21 je napisao/la: ↑03 jun 2021, 13:37Vjerujem da će svaka tekma biti "puna", pa to je približno nekih 15 hiljada po utakmici, mizerno.
Skuplja pita nego tepsija, dok platiš organizaciju, policiju, zaštitatre. Nigdje te nema..
Jug - 2.500KM (5KM)
Sjever - 3. 5000 (7KM)
Istok - 5.000 (10KM)
Jači od ratova, režima i partija !!!!

Juniori remizirali sa Titogradom i prosli dalje. Sljedeci protivnik je Sloboda iz Tuzle ili Vojvodina, znat ce se danas.
Ma mi smo neki mix sastav poslali. Neke mladje ukljucili iz kadeta, nesto fali zbog reprezentacija. Samo citam svi zadivljeni visinom naseg golmana Site. Brat prekucao sve, pitu sa glave im moze jesti svima od ove djece do trenera.

Nek kupi lopte na kornerima već je bolji od svih iz prvog tima

https://fkzeljeznicar.ba/foto-fk-zeljez ... ira/45536/FK Željezničar ugostio i nagradio šampionsku generaciju pionira
U Plavom salonu Stadiona Grbavica održan je prijem za fudbalere i trenera pionirske generacije FK Željezničar koja je superiorno osvojila titulu prvaka BiH.

Ja sam sinoc sazetak malo pogledao protiv Zvezde. Realno mogli su nam jos koji gol zabiti da nije bilo Site. Visina mu je beton.Dejan1921 je napisao/la: ↑03 jun 2021, 14:46Nek kupi lopte na kornerima već je bolji od svih iz prvog tima![]()
Super. Vrijeme je da izbacimo visokog golmana iz omladinskog u prvi tim

Ma kad golman ima fizicke predispozicije i vrijedi ulagati u njega,jbg refleks ko refleks ne moze se nauciti ali nije da u nasoj ligi imas 10 situacija na mecu 1 na 1,ali bar nece primati bezveze golove nakon bolana iz prekida,a nasa liga se svodi 90 % na prekide jbg..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- lijevapolutka
- Kontakt:
bolje išta nego ništaMamba21 je napisao/la: ↑03 jun 2021, 13:37Vjerujem da će svaka tekma biti "puna", pa to je približno nekih 15 hiljada po utakmici, mizerno.
Jug - 2.500KM (5KM)
Sjever - 3. 5000 (7KM)
Istok - 5.000 (10KM)
moSa ljoŽe
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Bukvalno. Nek sve ubačaje pokupi i nek ga jedan zicer pogodi imaš igrača utakmice.delinjo je napisao/la: ↑03 jun 2021, 15:19Ma kad golman ima fizicke predispozicije i vrijedi ulagati u njega,jbg refleks ko refleks ne moze se nauciti ali nije da u nasoj ligi imas 10 situacija na mecu 1 na 1,ali bar nece primati bezveze golove nakon bolana iz prekida,a nasa liga se svodi 90 % na prekide jbg..
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, mavi i 35 gostiju.