FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KARL HAJNC
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KARL HAJNC » 15 jan 2011, 20:36

19TM87 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Biramo maskotu kluba !

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/bi ... kotu-kluba
hajmo kreativci da vas vidim :D
Postavite B R K U za maskotu,on ne samo da treba da bude maskota želje,nego MASKOTA čitave premijer lige....
KHAJ PHIČE

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 15 jan 2011, 20:37

KARL HAJNC je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:

Postavite B R K U za maskotu,on ne samo da treba da bude maskota želje,nego MASKOTA čitave premijer lige....
KHAJ PHIČE
Vidi ko to nama došo :lol:

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 15 jan 2011, 20:47

19TM87 je napisao/la:

KHAJ PHIČE
:D :D :D

izgleda da je kod vas u čitavom klubu KHAJ PHIČE!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 15 jan 2011, 20:48

19TM87 je napisao/la:

KHAJ PHIČE
A za vasu maskotu hmm .. mislim da bi vama Bljakic najvise odgovarao

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 15 jan 2011, 21:16

nime_tm87 je napisao/la: A za vasu maskotu hmm .. mislim da bi vama Bljakic najvise odgovarao
slika

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 15 jan 2011, 21:20

rtm86 je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la: A za vasu maskotu hmm .. mislim da bi vama Bljakic najvise odgovarao
slika
Hahahahha, ubila se za njih :lol: :D

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 15 jan 2011, 21:41

barbarez je napisao/la:Sto Borac provodi seljacku i malogradjansku politiku,ne racunas na nekoga,prosipas sliku nekog velikog kluba,a kad igrac zeli da predje u zelju,onda kuka ko na sav glas..Kako su jadni sa ovim ucjenama,ako odes onda si zavrsio sa borcem,to me podsjeca na prava seljacka posla.Pljuju covjeka,pa ako je takav sto ga ucjejujete.Cuj price,ako potpises s nama si zavrsio,pa kada ste tako uvrijedjeni sto bruka ime Borca,sto ga uopste molite ,kada vam je uraqdio nesto ovako,prelazi u bolji klub.Ne volim mjesati politiuku i sport,, ali ko da im je predsjednik kluba Dodik.Sljedeci korak Borca ce biti,ako Stanceski predje u Zelju mi istupamo iz lige.
Vazda ste bili šupački klub i to ste još jednom dokazali sa vrbovanjem Stojcevskog. Cilj je uvijek nekog izraditi, zar ne? :oops: :oops:

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 15 jan 2011, 21:44

UPS je napisao/la:
barbarez je napisao/la:Sto Borac provodi seljacku i malogradjansku politiku,ne racunas na nekoga,prosipas sliku nekog velikog kluba,a kad igrac zeli da predje u zelju,onda kuka ko na sav glas..Kako su jadni sa ovim ucjenama,ako odes onda si zavrsio sa borcem,to me podsjeca na prava seljacka posla.Pljuju covjeka,pa ako je takav sto ga ucjejujete.Cuj price,ako potpises s nama si zavrsio,pa kada ste tako uvrijedjeni sto bruka ime Borca,sto ga uopste molite ,kada vam je uraqdio nesto ovako,prelazi u bolji klub.Ne volim mjesati politiuku i sport,, ali ko da im je predsjednik kluba Dodik.Sljedeci korak Borca ce biti,ako Stanceski predje u Zelju mi istupamo iz lige.
Vazda ste bili šupački klub i to ste još jednom dokazali sa vrbovanjem Stojcevskog. Cilj je uvijek nekog izraditi, zar ne? :oops: :oops:
hajmo malo realno,ako smo mi supci,sta ste vi ??? :D jel se to mozda sprema neko pojacanje iz sarajeva da dode u Zelju :D
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 15 jan 2011, 21:51

eto virsli xD

ima li kakvih novi info osim da dolazi makedonac
treba nam jos igraca iz BiH

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 15 jan 2011, 21:53

UPS je napisao/la:
ne brini se vas necemo izraditi nego cemo vam i pomoci u borbi od 5 do 10 mjesta samo dok brko napravi listu onih koji nam nisu potrebni :mrgreen:

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 15 jan 2011, 21:59

19TM87 je napisao/la:

KHAJ PHIČE
Možemo li tvoju sestru postaviti za maskotu, a ako je nemas onda moze i mama tvoja da bude zamjena :D :D :D :D
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 15 jan 2011, 22:03

Vazda ste bili šupački klub i to ste još jednom dokazali sa vrbovanjem Stojcevskog. Cilj je uvijek nekog izraditi, zar ne? :oops: :oops:[/quote]
hajmo malo realno,ako smo mi supci,sta ste vi ??? :D jel se to mozda sprema neko pojacanje iz sarajeva da dode u Zelju :D[/quote]

Cuo sam da ce se sad na prozivci 19. javiti svi igraci njanjajva, pa ako neko zadovolji mozda i ostane...mada cisto sumnjam :D :D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 15 jan 2011, 22:10

UPS je napisao/la:Vazda ste bili šupački klub i to ste još jednom dokazali sa vrbovanjem Stojcevskog. Cilj je uvijek nekog izraditi, zar ne? :oops: :oops:
Imas neku informaciju za ovog igraca? Ocekuje se da potpise ili je suplja? Daj prenesi i nama. Gdje je igrao, koji klub, koju poziciju, godine. Daj malo informacija .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 15 jan 2011, 22:14

Stole iz Bora je napisao/la:
UPS je napisao/la:Vazda ste bili šupački klub i to ste još jednom dokazali sa vrbovanjem Stojcevskog. Cilj je uvijek nekog izraditi, zar ne? :oops: :oops:
Imas neku informaciju za ovog igraca? Ocekuje se da potpise ili je suplja? Daj prenesi i nama. Gdje je igrao, koji klub, koju poziciju, godine. Daj malo informacija .. 8-)
pa u njegovom selu ne postoji slovo A tako da je morao kompletno prezime izmjeniti

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 15 jan 2011, 22:17

:shock:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 15 jan 2011, 22:17

Izgleda da je najbitnije reci koju "pametnu" ... ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 15 jan 2011, 22:30

umjesto da molite Boga da vas izvuce iz ovih g*vana u koja ste dobro ugazili, vi nas prcate sto smo konkurentu za titulu uzeli jednog od boljih igraca, stidite se svojih postupaka
Za zivot cijeli!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 15 jan 2011, 22:34

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:umjesto da molite Boga da vas izvuce iz ovih g*vana u koja ste dobro ugazili, vi nas prcate sto smo konkurentu za titulu uzeli jednog od boljih igraca, stidite se svojih postupaka
Ma uzeli bi i njima nekog igraca tipa Kojasevic, ali nije to cilj nase uprave da gomilamo igrace prosjecnog kvaliteta. Kod njih ce sigurno igrati, a kod nas bi bio jedan od losijih na klupi hehehehehe :D

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 15 jan 2011, 22:45

Pirke_TM87 je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:umjesto da molite Boga da vas izvuce iz ovih g*vana u koja ste dobro ugazili, vi nas prcate sto smo konkurentu za titulu uzeli jednog od boljih igraca, stidite se svojih postupaka
Ma uzeli bi i njima nekog igraca tipa Kojasevic, ali nije to cilj nase uprave da gomilamo igrace prosjecnog kvaliteta. Kod njih ce sigurno igrati, a kod nas bi bio jedan od losijih na klupi hehehehehe :D
nek se kali u fks, pa nek nas pojaca naredne godine :D
Za zivot cijeli!

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 15 jan 2011, 23:00

u koliko sati je u srijedu prozivka zna li neko????

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Proximic i 21 gost.