FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma dobro treba biti i realan,tanko je ovo od Amira,bas los nastup,ne znam sta mu je **** mu...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Ma lose je odigrao al sta ovaj kreten kretenski sere vise cuj svaka cast ko ga je prodao za 100 km. Bas majmun majmunski 10 dana na forumu i samo sere cuj Amir los igrac.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Upravo to drug, ispade Amir slijepac, amater.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑02 jun 2021, 19:41Ma lose je odigrao al sta ovaj kreten kretenski sere vise cuj svaka cast ko ga je prodao za 100 km. Bas majmun majmunski 10 dana na forumu i samo sere cuj Amir los igrac.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Sta sve ljudi nece izvaliti...
Ma to je glupost,ali vala ako sam od nekoga ocekivao da bude standardan i dobar reprezentativac to je Amir,ne znam valjda su ga povrede usporile pa vise nije to to,steta prepun je potencijala i kad ga vidis sa loptom ,na prvu mozes vidjeti da joj sve zna ali jbg..sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑02 jun 2021, 19:41Ma lose je odigrao al sta ovaj kreten kretenski sere vise cuj svaka cast ko ga je prodao za 100 km. Bas majmun majmunski 10 dana na forumu i samo sere cuj Amir los igrac.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Odazvali smo se na poziv za sastanak. Mada, mi sebi ne mozemo pomoci, a kamoli nekom drugom, ali nejse.Klub iz Doboja kod Kaknja je potvrdio da su svoj dolazak potvrdili sljedeći klubovi: FK Sarajevo, FK Željezničar, FK Velež, FK Sloboda i FK Tuzla City.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Gospodski i sa vaše strane.

Pored svih vaših problema ipak ste se odazvali ovom sastanku kakav god on bio.
Znam da vas većina ne gotivi MDK zbog Musije, nisam mu ni ja fan ali jbg trenutni je on tu i tako je kako je.
Odazvao bi se ja ali u kurcu, nas kada su zakidali onda je bilo sega svima.
Kad je penal dosudjen za Zrinjski u Bijeljini forum je gorio, sprdacina bila na sve strane.
Kad je penal dosudjen za Zrinjski u Bijeljini forum je gorio, sprdacina bila na sve strane.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
-
- Kontakt:
Da je za bilo koga drugog rekao pa eto covjek da skonta al za Amira pa fuj.WOLF20 je napisao/la: ↑02 jun 2021, 19:42Upravo to drug, ispade Amir slijepac, amater.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑02 jun 2021, 19:41Ma lose je odigrao al sta ovaj kreten kretenski sere vise cuj svaka cast ko ga je prodao za 100 km. Bas majmun majmunski 10 dana na forumu i samo sere cuj Amir los igrac.
@Delinjo ma brate u reprezentaciji nije Pjanić proigrao, ali je vjerujem u Amira, Amir je ozbiljan igrac 25 mu je godina i vjerujem da ce se prodat u lige petice negdje. Igracina je to.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
@Wolffire da se nas navijača pita,nikad mi ne bi došli na taj sastanak,kad su nas sudije zakivale protiv Slobode,Olimpika itd onda je svakom klubu u ligi bilo smiješno...
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
- svrakino1921
- Kontakt:
Dok s druge strane nas nikad nije sudija zakinuo. I da se mi navijači pitamo ne bi došlo do ovoga ali...Muki15 je napisao/la: ↑02 jun 2021, 20:28@Wolffire da se nas navijača pita,nikad mi ne bi došli na taj sastanak,kad su nas sudije zakivale protiv Slobode,Olimpika itd onda je svakom klubu u ligi bilo smiješno...
A prosle godine kad je seljacina musija raspustio ekipu u martu tad vam je vico godio i sutilo se korona ovo ono nema uslova za nastavak. Hajmo u federalnu sad noga. I da ce Bog da se ne vratite vise nikad.
Bravo Dado, bravo nasi.
U sezonu novu skupa cemo jaci...
U sezonu novu skupa cemo jaci...
Jači od ratova, režima i partija !!!!
-
- Kontakt:
Podržavam odazivanje sastanku i sada je puno bolji tajming nego kada je konama gorilo pod nogama. Ruku na srce, iako seosku seljačinu Mušiju ne mogu očima, istjerali su ih na sramotan i kriminalan način. I to je toliko ofirno bilo iz razloga što su pomjerili drugostepenu da vide hoće li Veležu otkinuti bodove.
Sada je puno bolje vrijeme za borbu protiv vlaške mafije u savezu jer ova sezona je mila majka šta nam planiraju raditi u sezonama koje dolaze.
Sada je puno bolje vrijeme za borbu protiv vlaške mafije u savezu jer ova sezona je mila majka šta nam planiraju raditi u sezonama koje dolaze.
Željezničar za život cijeli!
A sta nam planiraju raditi 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Samo da napomenem, za ovu utakmicu nije bilo tv prijenosa. Ništa se anamo oni ne razlikuju od Vice.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.