Hoce li i Azmir prihvatiti ili nece da se zamjeri sa drugom?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
I sta hoceš satim kazati, da smije sada stranka od SNSD nastavit sa kriminal isto što je SDA cijelo vrijeme se bavio kriminalom u Savezu zajendo sa HDZom? Kako ja znam imaju Srbe svoj Savez u RSu. Vico je covjek koji glumi pred kamerom da je ambicijozan, kulturan i pošten. Taj lik je gorji cetnik od Dodika! U reprezentaciji sve više i više ima igrace iz Borca. Otišao direkt u UEFA da bi napravio dobar utisak nad Ceferinom, ali ovaj idiot od Predsednika nema uopste pojma da nema Ceferin nikakve veze sa nama. Drugi ljudi iz UEFA ce našu sudbinu naredit i abd nas drasticno kazniti što bi dobro bilo za nas! Ti uporediš Borac koji je imao puno dugove sa Mladost koji škoro nema dugove. Vladgo Jagodic je u petak pred utakmicu sa Širokom Brijegom podijelio bombone i slavio ostanak lige, jer je znao da ce Mladost DK biti izbacen. Gdje mi reci kako Krupa sa manje ambicije ima pravo da ostane, a Mladost DK nema? Olimpika su sa silom izbacili i odma su ljudi iz UEFA pitali sta se dešava...ASD je napisao/la: ↑02 jun 2021, 13:47Da se vratimo fudbalskom savezu.
Garnitura vlasti SDA, HDZ i SNSD, troglavo čudovište koje sije zlo dugi niz godina. Ali evo, pojedinima je očito ovdje najveći problem jer je SNSD zamijenio SDA kao centralna glava.
To je možda SDA-ovcima malo problem, ali nama ostalima nije jer ste svi jarani, kako u savezu, tako na nivou države i svi ste problem.
Ostali klubovi koji nisu dio šeme ispaštaju u svakom slučaju, kao recimo Sloboda.
Koju su povaljivale sudije i za vrijeme Vice i prije Vice.
Od mene Vico moze dobit lopatu govana,u onu ruznu cetnicku facu a ne podrsku
De yebote SDA popusti ljude idi fataj se Vucica i Seselja da te preporuce KacavendiASD je napisao/la: ↑02 jun 2021, 13:23SDA treba šutati na svakom koraku.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑02 jun 2021, 13:05
Jeste, veliki humanitarac. Zahvaljujuci njemu, SDP-u i Nasoj stranci na mjesto direktora UKC-a Tuzla (najvaznije i najvece zdravstvene institucije u najmnogoljudnijem kantonu) došao lik koji je doktorirao ne nekakvom "Kalosu", privatnom fakultetu u Tuzli. Hvala im svima velika. Kakva degradacija institucije i dovođenje bukvalno u opasnost zivota građana.
Mi kakvi smo neprijatelj nam i ne treba.
Pravi se našli pričati. U Sebijinoj diplomi šupljina na sve strane.
Ma klasikah1a2s3o4 je napisao/la: ↑02 jun 2021, 13:55Jest, jest. Slobodi je kriva SDA, a klub u vlaništvu grada kojim upravlja SDP vise od 20 godina.ASD je napisao/la: ↑02 jun 2021, 13:47Da se vratimo fudbalskom savezu.
Garnitura vlasti SDA, HDZ i SNSD, troglavo čudovište koje sije zlo dugi niz godina. Ali evo, pojedinima je očito ovdje najveći problem jer je SNSD zamijenio SDA kao centralna glava.
To je možda SDA-ovcima malo problem, ali nama ostalima nije jer ste svi jarani, kako u savezu, tako na nivou države i svi ste problem.
Ostali klubovi koji nisu dio šeme ispaštaju u svakom slučaju, kao recimo Sloboda.
Koju su povaljivale sudije i za vrijeme Vice i prije Vice.![]()
Reci slobodno Azmir nam je dobar sa Vicom, nemojte ga napadat.![]()
P.S.
Ako Kuko toliko vjeruje ljekarima koje je on posadio na UKC sto je platio avion ljekarima iz Rusije da ga operisu u Srbiji ?![]()
Ako imaš želju za Kačavendom, vidi s Bakirom i Komšićem, to su mu koalicioni partneri iz Sarajeva. Dugogodišnji.robertkosar je napisao/la: ↑02 jun 2021, 18:10De yebote SDA popusti ljude idi fataj se Vucica i Seselja da te preporuce KacavendiASD je napisao/la: ↑02 jun 2021, 13:23SDA treba šutati na svakom koraku.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑02 jun 2021, 13:05
Jeste, veliki humanitarac. Zahvaljujuci njemu, SDP-u i Nasoj stranci na mjesto direktora UKC-a Tuzla (najvaznije i najvece zdravstvene institucije u najmnogoljudnijem kantonu) došao lik koji je doktorirao ne nekakvom "Kalosu", privatnom fakultetu u Tuzli. Hvala im svima velika. Kakva degradacija institucije i dovođenje bukvalno u opasnost zivota građana.
Mi kakvi smo neprijatelj nam i ne treba.
Pravi se našli pričati. U Sebijinoj diplomi šupljina na sve strane.![]()
Begica su najvise pljuvali Bosnjaci, koji su opet jedva docekali da Vico preuzme kajase, a sada nam ostaje samo da se poklopimo usima..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.