KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

jeremija

Re: KK Partizan

Post Postao/la jeremija » 13 jan 2011, 19:44

Da kažem da mi je žao Širokog..i nije :mrgreen: Ali -50 nije fino izgubiti pa ni u prijateljskoj utakmici... :oops:

Kod Partizana su se svi upisali u strijelce...2.poluvrijeme igrali "klinci" Jaramaz,Bešović,Lučić,Klobučar,Milosavljević,Đekić...Veseli odradio 10 minuta i imao 2 maestralna zakucavanja.....Uglavnom Lučić , Klobučar i Đekić su bili najbolji....Ovaj Lučić će biti veliki igrač,sigurno 8-)

Lista strijelaca kod Partizana:
Milosavljević 5,Jaramaz 6,Lučić 12(4 sk,4 ass),Klobučar 16 (4 sk,2 ass),Bešović 4(2 bloka :D ),Đekić 10(5 sk),Veseli 9,Kecman 6,Božić 3,Džavai 6,Katić 8(6 sk),Džerels 8(7sk :!: ,3 ass)....

Kod Širokobriježana je jedini vrijedan pomena Šime Špralja 23 koša,7 skokova,čovjek je jedini igrao košarku :oops: :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=6RxrDyRfCVM

Pogledajte dva zakucavanja Veselog 8-)
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 13 jan 2011, 19:50

evo da sei ja upišem, živim u sarajevu al sam veliki navijač kk partizana, a ovih nevjerovatnih +50 je samo znak da i poslije duletovog odlaska stvari u partizanu sjajno funkcioniraju. Puno sreće partizanu od vjernog navijača iz sarajeva :D

jeremija

Post Postao/la jeremija » 15 jan 2011, 14:34

Miloš Vujanić kaže da bi ostao u Panioniosu da ima 33 ili 34 godine, ali sa 30 je željan titula i da se zato vraća u Partizan mt:s.

Miloš Vujanić u ponedeljak dolazi u Beograd kako bi pojačao Partizan mt:s. Iskusni 30-godišnji košarkaš u poslednje vreme pruža odlične partije u dresu atinskog Panionisa, a želja mu je da u istom ritmu nastavi i u crno-belom dresu, čija mu je težina dobro poznata jer ga je već nosio.

"Da imam 33 ili 34 godine ostao bih ovde do kraja karijere. Bez razmišljanja. Ali, imam 30 godina, osećam se dobro i želim da igram na vrhunskom nivou barem još dve-tri godine", rekao je Vujanić u razgovoru za Zurnal.rs.

"Da ne bude zabune, meni je u Panioniosu lepo. Reč je o klubu sa velikom tradicijom, za koji su igrali mnogi naši asovi počev od Bobana Jankovića i Paspalja… U njemu je veliki trag ostavila i nekolicina srpskih stručnjaka – Đurović, Ivković, Pavićević, Trifunović. Čast mi je da sam nastavio tako lepu tradiciju. Ali"…

O napuštanju Atine i povratku u Beograd odlučile su - Vujanićeve ambicije.

"Želim da se borim za titule. Da još osvajam. U Grčkoj je sve i pre početka poznato, za Panatinaikos i Olimpijakos su rezervisana prva dva mesta, jer kvalitetom značajno odskaču, tako da od borbe za trofej unapred nije bilo ništa. Ostali smo i bez izgleda da se borimo za treću poziciju".

Vraća se kući posle deset godina.

"Mislim da nije bilo boljeg poziva. Partizan se prvi javio i to je za mene je možda i najbolji rasplet. Pogotovo sada kada sam gladan uspeha. Vraćam se u klub u kome sam proveo možda i najlepše godine u karijeri izazov mi odgovara, ambicije nam se poklapaju".

U prethodnim klubovima imao je veliku slobodu u igri.

"Uz Božića i Kecmana kao stariji tu sam da pomognem mladim momcima. Preneću im ono čemu sam učen i kako sam odgajan u Partizanu kod Duška Vujoševića, uz Danilovića i Divca u rukovodstvu. Pričaću im o tome kako su me učili odnosu prema treningu i radu. A mogu sigurno i da prenesem osam godina iskustva u inostranstvu, da im kažem šta ih očekuje posle Partizana".

Sa crno-belima će u Top 16 fazi Evrolige se boriti protiv Real Madrida, Montepaskija i svog bivšeg kluba Efesa.

"Za grupu svi kažu da je najteža. Ulazimo u trku kao autsajderi, ali ne i bez želja. Rivali su snažni, ali nisu timovi koji ne mogu da se pobede".

Mnogo zna o "kraljevima" iz Madrida protiv kojih je igrao u dresu Barselone i Mursije.

"Real je po imenima najjači. U poslednje dve godine igraju sa dosta oscilacija – svakog mogu da pobede sa 30 poena razlike, ali i od svakog mogu da izgube. Neophodno je da se odigra punih 40 minuta, snažno u odbrani i šansa može da nam se ukaže. U Efesu sam bio, znam dosta igrača još iz tog vremena. Imaju takođe visoke ambicije, napravili su vrlo dobar tim, imaju visok budžet, ali još ne prave sjajne rezultate. Zaslužuju respekt, ali ne treba ih precenjivati i plašiti se. Ključni su mečevi u Areni, borićemo se iz sve snage, pa šta bude".

Vujanić je gladan trofeja, a oni se "love" na domaćoj sceni.

"Sasvim je logično da je posle svih promena Partizan ovu sezonu počeo nešto lošije. Sada su dobili nekoliko važnih utakmica u gostima i na dobrom smo koloseku. U crno-belom taboru ambicije su uvek iste – titule. Uz to debitant sam u NLB ligi, pa želim da dodam i taj trofej u kolekciju", zaključio je Miloš Vujanić.
slika

PFC

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 15 jan 2011, 19:31

Vujanic nije vise ni za Radnicki KG a ne za partizan.....Pera Bozic MVP :D

jeremija

Post Postao/la jeremija » 15 jan 2011, 19:45

alfarouqaminu je napisao/la:Vujanic nije vise ni za Radnicki KG a ne za partizan.....Pera Bozic MVP :D

Kako da nije.dobro će on doći...budi siguran u to 8-)

PFC

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 15 jan 2011, 21:09

jeremija je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la:Vujanic nije vise ni za Radnicki KG a ne za partizan.....Pera Bozic MVP :D

Kako da nije.dobro će on doći...budi siguran u to 8-)
jedino sto zna jeste da sutira trice :lol:

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 15 jan 2011, 21:12

? па $ су ? " " " :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 15 jan 2011, 21:22

zvornicki klan je napisao/la:? па $ су ? " " " :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hoces reci da je boris bakic los??? :roll:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 jan 2011, 22:06

alfarouqaminu je napisao/la:
zvornicki klan je napisao/la:? па $ су ? " " " :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Najbolji na dunjaluku cijelom, tj. svijetu :lol: :lol: :lol: :lol:

Budi ozbiljan, cuj Boris i kosarka....
Jedna od vecih Duletovih gresaka kad se izvalio para za njega
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 15 jan 2011, 22:11

' &,' & " то ",ја & ? $ је " " " $ " " " у " $ је % у "!
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 15 jan 2011, 22:27

zvornicki klan je napisao/la:
' &,' & " то ",ја & ? $ је " " " $ " " " у " $ је % у "!
a sta da se kaze onda za peru bozica,lik nije cuo ni za jednu promenu :lol: :lol:

tikvan
Kontakt:

Post Postao/la tikvan » 16 jan 2011, 13:33

alfaro

Pera Božić je stub,(njegova uloga u klubu nije da bude mvp,već da jednostavno karakterom i pričom stvori atmosferu)ako pratiš Partizan znaš o čemu pričam! ;)

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 16 jan 2011, 17:43

Vujanić polomio zglob!
Iskusni bek imao veliki peh protiv AEK-a u meču grčkog šampionata koji je trebalo da mu bude poslednji pred dolazak u Partizan od kojeg neće biti ništaobjavljeno danas u 17:00; autor: Vladan TegeltijaKljučni pojmovi: Partizan, Panionios, Milos VujanicSudbina se poigrala sa Milošem Vujanićem koji neće doći u Partizan! Iskusni bek je polomio zglob desne neoge u meču grčkog šampionata sa AEK-om koji je trebalo da mu bude poslednji za Panionios pred povratak u Humsku. Nekadašnji reprezentativac Srbije morao je da napusti parket u 23. minutu malog atinskog derbija i sad mu predstoji duža pauza zbog neophodnosti hitne operacije.

Vujanić je trebalo da bude veliko pojačanje Partizana pred TOP 16 fazu Evrolige koja startuje u sredu. Crno-beli će tako elitno takmičenje nastaviti u istom sastavu.
neka su ustedjeli 20 000 € bas me zanima koliko ce sada para izgubiti na ovome
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 18 jan 2011, 00:31

http://www.sportske.net/vest/kosarka/al ... 35647.html

Ako je ovo istina, volio bi ih da ih Raske odj.ebe vise nego pare, yebo ih Klobucar da ih yebo :x

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 18 jan 2011, 01:00

The Game je napisao/la:http://www.sportske.net/vest/kosarka/al ... 35647.html

Ako je ovo istina, volio bi ih da ih Raske odj.ebe vise nego pare, yebo ih Klobucar da ih yebo :x
Iako Trabzon ima smijesne uslove pod kojim igraci igraju, tj. menadzeri odvode i dovode svoje igrace kako hoce, mislim da Rasic ne bi zelio da se vrati...

Avdalovic igra fino gore u Francuskoj, ako bi se vratio vjerovatno ne bi onda mogao nazad negdje vani...

Meni se cini da ce ostati bez pojacanja, a ionako svakako ne mogu do TOP 8..

Pogotovo kad ih Real ugazi 10+ razlike u VistoAllegre...

Ostalo je samo ime.....

tikvan
Kontakt:

Post Postao/la tikvan » 18 jan 2011, 16:21

neno Q

Neću ulaziti u tvoje košarkaško znanje,ali ta konstatacija da Partizan sigurno neće proći top 16 fazu mi je neargumentovana,ok ako je to tvoje mišljenje,ali ne možeš mi reći da su ostali rivali u grupi nepremostive prepreke,a da Partizan nema kvalitet za TOP 8?

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 18 jan 2011, 16:22

Miloš Vujanić slomio nogu te neće pojačati Partizan.
FEDERER= KLOC

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 18 jan 2011, 18:01

Na kojem programu ima prenos??/
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 18 jan 2011, 18:51

tikvan je napisao/la:neno Q

Neću ulaziti u tvoje košarkaško znanje,ali ta konstatacija da Partizan sigurno neće proći top 16 fazu mi je neargumentovana,ok ako je to tvoje mišljenje,ali ne možeš mi reći da su ostali rivali u grupi nepremostive prepreke,a da Partizan nema kvalitet za TOP 8?
Sacekajmo sutrasnji mec u kojem ce sve da ti se kaze...
Ja licno ne volim Real sekunde, a ti nisi aktivan odavno ovdje, da bi znao kako sam se ja radovao trijumfima Duleta Vujosevica ;) ;)

Sve ispod 10, 15 razlike je premija...
Partizan pazi sad NEMA klasicnog playa, Jerells je igrac koji je priuceni play, odnosno igrac koji je samo zadnju godinu igrao playa, i bez minute ozbiljne kosarke (ovo sto igra je po prvi put to)...

Nemaju trenera da iskontrolise ekipu kada treba /Jovanovic to jos nije, da li ce postati vdijet cemo...
Centri Partizana odnosno odbrana od picka maltene ni ne postoji, naravno za ozbiljnu kosarku, kakva ce sutra da se igra...
Zato ce Mesina sutra u startu da napadne sa pickom, sa Prigonijem i Rodrigezom duboko...
Real je jak u reketu kao crna zemlja, vani imaju problem...

Ali Real ima nedostatak klasicnog centra, nisu to ni Reyes, nisu to ni Fischer, Tomic...
Meni licno ce interesantno sutra biti vidjeti na djelu malog Mirotica, u posljednje vrijeme igra fenomenalno...

Ostalo je samo ime.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jan 2011, 18:53

Slatinash_7 je napisao/la:Na kojem programu ima prenos??/
Na RTS-u bi trebalo nisam gledao da li je potvrdjeno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.