FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ritamreda
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ritamreda » 02 jun 2021, 16:37

Omark je napisao/la:
02 jun 2021, 16:34
Ritamreda je napisao/la:
02 jun 2021, 16:29
Zajimovic, interesantan i dobar igrac. Fedja Dudic ga je vodio i dao mu sansu jos u Travniku. Kod nas je zadnjih godina jako tesko igrati, a Zajim je igrao toplo-hladno i kad je bilo para kod Misketovih neznalica i kad nije kod Amara strucnjaka. Ja sam ocekivao da bljesne i nesto vise pokaze jer stvarno ima kvalitet, ali nije to kod nas uspio. Raja ga je nekad bezveze uzimala u usta i cirkuzala. Realno, kod nas je nesto truhlo u zraku vec godinama unazad i dosta je negativna atmosfera, a ako si primjetio Osim, Stilic, Bekric su **** i neprijatelji kluba kod ovih padobranaca, a zamisli sta je tek bio Zajim. Uglavnom ,sretno mu. Moze mu goditi ova vasa euforija. Vidjeli smo Radovca.
Mema je afirmisao Zajimovića. ;)
Jel Memić tad vodio Travnik?
I Dudić je imao dosta uticaja. Zbog njega i ide dole. Ma ja da sam igrač ne bih došao u Želju ni u ludilu. Nefudbalska atmosfera totalno u zadnjih 6,7 godina. To govore i prašnjave vitrine.
Jači od ratova, režima i partija !!!!

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 02 jun 2021, 16:38

Nevjerujem da bi ga Amar Osim tek tako pustio da je potencijal.

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 02 jun 2021, 16:41

Ritamreda je napisao/la:
02 jun 2021, 16:37
Omark je napisao/la:
Ritamreda je napisao/la:
02 jun 2021, 16:29
Zajimovic, interesantan i dobar igrac. Fedja Dudic ga je vodio i dao mu sansu jos u Travniku. Kod nas je zadnjih godina jako tesko igrati, a Zajim je igrao toplo-hladno i kad je bilo para kod Misketovih neznalica i kad nije kod Amara strucnjaka. Ja sam ocekivao da bljesne i nesto vise pokaze jer stvarno ima kvalitet, ali nije to kod nas uspio. Raja ga je nekad bezveze uzimala u usta i cirkuzala. Realno, kod nas je nesto truhlo u zraku vec godinama unazad i dosta je negativna atmosfera, a ako si primjetio Osim, Stilic, Bekric su **** i neprijatelji kluba kod ovih padobranaca, a zamisli sta je tek bio Zajim. Uglavnom ,sretno mu. Moze mu goditi ova vasa euforija. Vidjeli smo Radovca.
I Dudić je imao dosta uticaja. Zbog njega i ide dole. Ma ja da sam igrač ne bih došao u Želju ni u ludilu. Nefudbalska atmosfera totalno u zadnjih 6,7 godina. To govore i prašnjave vitrine.
Jest, preuzeo od Husnije Arapovića i dao mu šansu, kao i mnogobrojnim mladim igračima.

Slažem se za tu atmosferu, niko nije uspio pokazati puni potencijal u posljednjim godinama, čak smo i Štilića uspjeli srozati na taj neki nivo gdje se smatra neprijateljem kluba.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 02 jun 2021, 16:41

Zasto igramo ovaj turnir prijateljstva ako cemo uvijek slati neke rezerve i igrace koji su mladji i tako se brukati na jako gledanom turniru. Evo gledaj ovog stopera Hosica, 17 mu godina, uskoro puni 18 a on ima konstituciju ko neka bas mini verzija Miroslava Stevanovica i takav djecak igra stopera. Tek krenulo drugo poluvrijeme nas lijevi bek napravio prodor od centra do 16 metara protivnika, nakon toga se borio za zrak, morala medicinska ekipa da udje, nije zajebancija, ozbiljno se ovo desilo.

Zvezda dodje na turnir sa malim koji je prvi strijelac njihove juniorske lige a mi dodjemo sa igracima od kojih ce mozda samo dvojca nesto napraviti u daljoj karijeri a ostalo su teski antitalenti gdje nema ni 1% sanse da oni nesto naprave u karijeri..

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 02 jun 2021, 16:49

Jbt da smo normalan klub jos prije dva mjeseca bi bila odrzana skupstina na kojoj bi se vec usvojio plan za narednu sezonu i narednih nekoliko godina. Ono ostaviti trenera i igrace, ovaj UO da zavrse sezonu i sa zadnjim zvizdukom sudije protiv Krupe poslati sve u picku materinu i vec sljedeci dan zapoceti s priprema za narednu sezonu. Ocito da sve redom boli **** kako i sta. **** li vam majku. Ko da gledam bice neke kozmeticke promjene, onda ide par obecanja, kuraca palaca kako smo veliki klub kako se vracamo tamo gdje trebamo biti i kako je teska situacija, ali idemo da se borimo. Na kraju balade bicemo u jos vecem kurcu nego sad, jos vise duzni, jos gori igraci i tjeraj dokle moze dok se ne ugasimo.
Pa mater vam **** u picku nesposbnu nije bitno ko ce sjesti u UO bitno je da svi imamo istu viziju. Imao taj milijarde ili petaka mi moramo rezati troskove, moramo izmisliti 5-6 igraca koji ce iznjeti sezonu, a pored njih vec moramo imati juniore koji ce imati dugogodisnje ugovore i na kojima cemo sutra zaraditi koju paru. Opet ko da gledam od ovih invalida ce ostati njih desetak, dovest cemo opet 5-6 novih invalida, djeca ce sluziti da popune broj u zapisniku i opet ce nam **** zivce do nove sezone.
Cuva Bog Zelju svog!

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 02 jun 2021, 16:51

Brkooo je napisao/la:
02 jun 2021, 16:41
Zasto igramo ovaj turnir prijateljstva ako cemo uvijek slati neke rezerve i igrace koji su mladji i tako se brukati na jako gledanom turniru. Evo gledaj ovog stopera Hosica, 17 mu godina, uskoro puni 18 a on ima konstituciju ko neka bas mini verzija Miroslava Stevanovica i takav djecak igra stopera. Tek krenulo drugo poluvrijeme nas lijevi bek napravio prodor od centra do 16 metara protivnika, nakon toga se borio za zrak, morala medicinska ekipa da udje, nije zajebancija, ozbiljno se ovo desilo.

Zvezda dodje na turnir sa malim koji je prvi strijelac njihove juniorske lige a mi dodjemo sa igracima od kojih ce mozda samo dvojca nesto napraviti u daljoj karijeri a ostalo su teski antitalenti gdje nema ni 1% sanse da oni nesto naprave u karijeri..
Gdje gledas?
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 02 jun 2021, 16:51

Omark je napisao/la:
Ritamreda je napisao/la:
02 jun 2021, 16:37
Omark je napisao/la:

Jest, preuzeo od Husnije Arapovića i dao mu šansu, kao i mnogobrojnim mladim igračima.

Slažem se za tu atmosferu, niko nije uspio pokazati puni potencijal u posljednjim godinama, čak smo i Štilića uspjeli srozati na taj neki nivo gdje se smatra neprijateljem kluba.
Zamisli ljudi pljuju i psuju na Jug, Stilu, Amara, Edisa i onda se zapitas sto nemas srece i prate te ovoliki pehovi godinama. Sreca pa ima taj Jug, da barem znam da negdje pripadam, a ne ovim bilmezima sa foruma i stručnjacima iz kafana koji 3x nisu gledali Želju van Sarajeva.
U sezonu novu...

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 jun 2021, 16:55

Pa ne igra on lose jer mu psuje Sakib sa istoka nego jer ne zna,ako ti smetaju tribine onda si fulio profesiju kao sto mnogi jesu,ne kontam kakva je to prica jos malo navijaci ce vam biti krivi za sve ovo :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 02 jun 2021, 16:57

Ritamreda je napisao/la:
02 jun 2021, 16:51

Zamisli ljudi pljuju i psuju na Jug, Stilu, Amara, Edisa i onda se zapitas sto nemas srece i prate te ovoliki pehovi godinama. Sreca pa ima taj Jug, da barem znam da negdje pripadam, a ne ovim bilmezima sa foruma i stručnjacima iz kafana koji 3x nisu gledali Želju van Sarajeva.
U sezonu novu...
Većina ovih forumskih navijača nema nikakvog dostojanstva. Zamisli psovati mater treneru koji je osvojio 80% titula za taj kao voljeni klub. Okej, nije išlo, ali makar se može pokazati malo poštovanja. Pljuju po Memi jer kao ne zna pričati, a to što smo mu kratki 10ak plata, što je preuzeo kad nije morao, nikom ništa.

U šta smo se pretvorili...

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 jun 2021, 17:00

Kazem ja ,kriv je delinjo.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 02 jun 2021, 17:01

delinjo je napisao/la:
02 jun 2021, 16:55
Pa ne igra on lose jer mu psuje Sakib sa istoka nego jer ne zna,ako ti smetaju tribine onda si fulio profesiju kao sto mnogi jesu,ne kontam kakva je to prica jos malo navijaci ce vam biti krivi za sve ovo :D
Nije uopšte to poenta.

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 02 jun 2021, 17:02

delinjo je napisao/la:
02 jun 2021, 17:00
Hoćemo se nasmijati na ovo grohotom?

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 jun 2021, 17:03

Ritamreda je napisao/la:
02 jun 2021, 17:01
delinjo je napisao/la:
Nije uopšte to poenta.
Pa slozit ces se ,za atmosferu su krive kako prosle strukture tako i ove zajedno sa igracima koji su imali lose rezultate,ne mozes imati dobru atmosferu a 15 utakmica za redom gubis,onaj ko to ocekuje nije pri nekoj pameti.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 02 jun 2021, 17:05

sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
02 jun 2021, 16:51
Brkooo je napisao/la:

Gdje gledas?
Sport klub prenosi citav turnir. Mi smo igrali i izgubili 3:0 protiv Zvezde. Bila bi i veca razlika da onaj nas visoki golman Sito nije dobro branio. On je bio nas najbolji pojedinac. Neobicno mi je bilo vidjeti da mi imamo visokog golmana, uglavnom smo navikli na neke patuljke. Sto se tice Site, koristi fino svoju visinu i bas impresivno djeluje kod prekida, tako sigurno, imas neki osjecaj da protivnik ne moze zabiti gol nakon prekida a fino i ispucava lopte. Ako bude radio na sebi moze biti ozbiljan golman..

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 02 jun 2021, 17:06

Brkooo je napisao/la:

Godinama pratim ovaj turnir mozes vidjeti svakr godine da su stoperi czv i partizana dvometrasi i konstitiucijom bas odudaraju jer se planski radi ne moze stiper biti 1.70 kao kod nas dns onaj hosic, joldic je trener 3 godine jos ni izbacio ni jednog juniora da valja, sjecam se muhameda salanovica strasno odigrao turnir jedne godine poslije ga nigdje nema

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 02 jun 2021, 17:08

delinjo je napisao/la:
02 jun 2021, 17:03
Ritamreda je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Nije uopšte to poenta.
Pa slozit ces se ,za atmosferu su krive kako prosle strukture tako i ove zajedno sa igracima koji su imali lose rezultate,ne mozes imati dobru atmosferu a 15 utakmica za redom gubis,onaj ko to ocekuje nije pri nekoj pameti.
Ma bila je loša kod nekih i kad smo za titulu igrali. Željovci su postali razmaženi i bezobrazni. Teška je situacija u državi i društvu generalno, pa se ta neizvjesnost, korupcija, licemjerje, nepotizam, neznanje, frustracije i šund prebacuju i na praćenje i navijanje za klub. Svako se treba zapitati kako on može promjeniti stanje i koliko je uradio dosad. Dosta nas ne može puno toga, ali brate ne moraš ni sve živo mrziti, kritikovati neosnovano, unositi negativu iz svog života...imaju košpice, grla, dlanovi vjerovatno sa navijačima od ove sezone, pa tu doprinesi. Lagano je navijati kad si prvi i ide sve glat. Sad mi nastupamo, kad je neizvjesno.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 02 jun 2021, 17:08

delinjo je napisao/la:
02 jun 2021, 17:00

Evo smiri se loma.
slika
#TheTag
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 02 jun 2021, 17:12

Ritamreda je napisao/la:
02 jun 2021, 17:08
delinjo je napisao/la:
Ritamreda je napisao/la:

Nije uopšte to poenta.
Željovci su postali razmaženi i bezobrazni.
Daleko od istine, Zeljovci najvise tolerisu upravamA.
Mozda pises u svoje ime.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 02 jun 2021, 17:14

MocMahale444 je napisao/la:
02 jun 2021, 17:12
Ritamreda je napisao/la:
delinjo je napisao/la:

Željovci su postali razmaženi i bezobrazni.
Daleko od istine, Zeljovci najvise tolerisu upravamA.
Mozda pises u svoje ime.
Sta oni imaju tolerisati, zadnje gostovanje bilo 120 ljudi, a prije toga za titulu 130 u Ugljeviku, prije toga pred skupstinu 200. Ko su onda Zeljovci? Lajkaci s drustvenih mreza? Naravno da pisem u svoje ime.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 jun 2021, 17:16

Ritamreda je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Ritamreda je napisao/la:

Nije uopšte to poenta.
Ma bila je loša kod nekih i kad smo za titulu igrali. Željovci su postali razmaženi i bezobrazni. Teška je situacija u državi i društvu generalno, pa se ta neizvjesnost, korupcija, licemjerje, nepotizam, neznanje, frustracije i šund prebacuju i na praćenje i navijanje za klub. Svako se treba zapitati kako on može promjeniti stanje i koliko je uradio dosad. Dosta nas ne može puno toga, ali brate ne moraš ni sve živo mrziti, kritikovati neosnovano, unositi negativu iz svog života...imaju košpice, grla, dlanovi vjerovatno sa navijačima od ove sezone, pa tu doprinesi. Lagano je navijati kad si prvi i ide sve glat. Sad mi nastupamo, kad je neizvjesno.
Ma dobro postujem ja tvoje misljenje,tih debila ce uvijek biti ali pisem onako opcenito atmosfera je plod rada odnosno nerada ljudi u klubu i igraca ..

Ovo za toleranciju vala se ne mogu sloziti,neki drugi klub da je u ovoj situaciji gorilo bi sve a mi smo haman prihvatili kao normalno da cemo se boriti za opstanak.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.