Dobar ako ga neko unormali.. Onako, najblaze receno je zesca pukotina, ali u nogama ima ono sto malo ko u ovoj ligi ima..nekoIzMostara je napisao/la: ↑02 jun 2021, 14:32Moze li neko detaljnije neato vise reci o ovom Zajimovicu, kakav je igrac?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Imamo i upravu i predsjednika. Imamo i sefa strucnog staba, kako trenutnog, tako i buduceg koji sad malo odmara na nedefinisanoj poziciji.. Imamo i igraca.. Ako zafali koji dovest cemo Colica, Svraku, Jamaka, Adilovica i slicne njima.. Pare nam ne trebaju jer plate i onako ne dijelimo, poreze i dugove ne placamo.. Namaci ce nesto za struje i vode.. Elhamdulilah..
Pročepit će negdje.
Za ekipu Veleza odlican igrac, za nesto vise nema kvalitet.nekoIzMostara je napisao/la: ↑02 jun 2021, 14:32Moze li neko detaljnije neato vise reci o ovom Zajimovicu, kakav je igrac?
Pozitivne strane: može pokriti i krilo i špica što je dobro za Velež s obzirom da Dudić nekad postavi 4-2-3-1, a nekad 4-4-2 romb. Dobro je što ga je Dudić poznaje jer ako se dobro sjećam trenirao ga je u Travniku i dosta ga cijeni Feđa od ranije. Feđa je preporučio Zajmovića Želji prije 3-4 godine kad smo ga doveli tako da to dovoljno govori. Ima strašan dribling i samopouzdanje do neba. Može mu čitav stadion yebat mater 90 minuta on će i dalje pokušavat da dribla 1 na 1 ili da opuca sa 35 metara nerezonski. Visina i skok igra također pozitivna strana, u derbijima s pitarima je zabio 2 gola glavom.nekoIzMostara je napisao/la: ↑02 jun 2021, 14:32Moze li neko detaljnije neato vise reci o ovom Zajimovicu, kakav je igrac?
Negativne strane: taktički nedisciplinovan igrač, skoro uvijek potez viška, jako sebičan recimo Krpić mu je znao yebat od do zbog te sebičnosti jer Dženan vidi samo gol ispred sebe, a ima more boljih riješenja. Kako rekoh koliko je dobro što ima puno samopouzdanja toliko je i loše jer stvarno često uputi neki nerezonski šut i recimo u Bijeljini je pokušao lobovat golmana na gol liniji. Totalno lud lik, zna nekad pokušat nešto što graniči s granicom normalnog. Voli tako atraktivno nešto da uradi, prave one mahalske čarlame s kojim si glavni u raji ali današnji fudbal ne trpi. Ma vidjet ćeš, nekad izgleda ko Ronaldinho, a nekad bi ušao na teren i zadavio ga.
Pogledaš ove highlightse i kontaš kako lik ne igra u ligama petice. Mislim da niko u ligi ne može sastavit ovakve highlightse, čista magija. Ali fazon je što se u highlightse stavljaju samo dobre stvari.
Taktika ko i kod svih prethodnika. Ko ih pljuje, odnosno realno prikazuje stanje i kritikuje (u ovom slucaju Klix) za njih ne postoji sto se tice izjava. Ko ih sa druge strane "mazi" kao ovaj portal, ****/Oslobodjenje i donekle Faktor drze ih blizu, daju izjave i slicno. ** je za sve objekativan samo za nas nije i ulizuje se Upravi.Dejan1921 je napisao/la: ↑02 jun 2021, 14:09Najavio novi predsjednik Skupštine svašta u onom intervju a na kraju neće uspjeti ni upravu promijeniti. Trenutna uprava radi kampanju preko svojih novinara na sport jedan i na ovom portalu da rade, organizuju nešto, imaju planove. Cerića će siguran sam žrtvovati i sve svaliti na njega i idemo dalje.
A predsjednik Skupstine obecao kule i gradove, a za 2 mjeseca nakon prvog intervjua nije bio u stanju nijednom izaci sa nekim saopstenjem, izjavom, reakcijom jos zakaze 12.6. Skupstinu, a mi nemamo nista. Ja razumijem da ne moze se sve ostvariti sto se zacrta, ali da ne pokazes neke minimalne stvari za 2 mjeseca da vide ljudi da ti mogu vjerovati ja ne shvatam. Ovo kod nas sto vise ti obecavaju znaj da lazu i da nemaju plan nikakav ustvari vec se ulizuju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Zajmovic je uz Thiaga jedini igrac koji je kod nas sa lakocom prolazio 1 na 1 jos od vremena Mirse Beslije.. Drugi par cipela je sto nema 2 grama mozga..
Pročepit će negdje.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Druže jedino što trebaš znati o popularnom Zaji, je da voli s loptom kroz četvoricu.nekoIzMostara je napisao/la: ↑02 jun 2021, 14:32Moze li neko detaljnije neato vise reci o ovom Zajimovicu, kakav je igrac?

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Jedino rješenje da se izbavimo iz ove dubioze je da nas neki stranac većinski kupi i da radi sa dobrim namjerama.
Ali koja će budala davati svoj novac a da mu putanju istog novca određuju trenutni ljudi u klubu....
Ali koja će budala davati svoj novac a da mu putanju istog novca određuju trenutni ljudi u klubu....
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾

-
- Kontakt:
Tooo volim, kad pocnemo sa skandiranjem sa tribina: Ne sam AsimeStrikeWarzone je napisao/la: ↑02 jun 2021, 15:09Druže jedino što trebaš znati o popularnom Zaji, je danekoIzMostara je napisao/la: ↑02 jun 2021, 14:32Moze li neko detaljnije neato vise reci o ovom Zajimovicu, kakav je igrac?voli s loptom kroz četvoricu.
![]()

Imamo mi i Vehabovica, i on nam je mast sa driblinzima znao cupati, to je strasno. Hvala svima na info, imam osjecaj da ce biti pun pogodak

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Sve je dobro dok ne pokusa lobovati golmana na liniji.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Zaim je najgluplji igrac sto je igrao kod nas a bilo ih je dosta pored njegove neinteligencije mene je najvise nervirala njegova kurcobolja u odbrani ne pomaze beku vec ko muha bez glave trci terenom nek bude i najbolji igrac lige i Veleza al da ga nikad vise ne vidim blizu Grbavice
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Ako bude ozbiljan bice najbolji igrac VelezanekoIzMostara je napisao/la: ↑02 jun 2021, 14:32Moze li neko detaljnije neato vise reci o ovom Zajimovicu, kakav je igrac?
Joj, gledam ovaj Zaimov klip, dođe ti da ga vratiš. Onda se sjetim pokojnog Ode kako gubi glas dozivajući ovu budaletinu. Zaja ti je kao krava koja daje 10 litara mlijeka, a onda se ritne i prolije sve.
- MocMahale444
Zaimaga je igracina pa vi pisite sta zelite.
Postedi nas Zaja.
Postedi nas Zaja.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Zajimovic, interesantan i dobar igrac. Fedja Dudic ga je vodio i dao mu sansu jos u Travniku. Kod nas je zadnjih godina jako tesko igrati, a Zajim je igrao toplo-hladno i kad je bilo para kod Misketovih neznalica i kad nije kod Amara strucnjaka. Ja sam ocekivao da bljesne i nesto vise pokaze jer stvarno ima kvalitet, ali nije to kod nas uspio. Raja ga je nekad bezveze uzimala u usta i cirkuzala. Realno, kod nas je nesto truhlo u zraku vec godinama unazad i dosta je negativna atmosfera, a ako si primjetio Osim, Stilic, Bekric su **** i neprijatelji kluba kod ovih padobranaca, a zamisli sta je tek bio Zajim. Uglavnom ,sretno mu. Moze mu goditi ova vasa euforija. Vidjeli smo Radovca.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Mema je afirmisao Zajimovića.Ritamreda je napisao/la: ↑02 jun 2021, 16:29Zajimovic, interesantan i dobar igrac. Fedja Dudic ga je vodio i dao mu sansu jos u Travniku. Kod nas je zadnjih godina jako tesko igrati, a Zajim je igrao toplo-hladno i kad je bilo para kod Misketovih neznalica i kad nije kod Amara strucnjaka. Ja sam ocekivao da bljesne i nesto vise pokaze jer stvarno ima kvalitet, ali nije to kod nas uspio. Raja ga je nekad bezveze uzimala u usta i cirkuzala. Realno, kod nas je nesto truhlo u zraku vec godinama unazad i dosta je negativna atmosfera, a ako si primjetio Osim, Stilic, Bekric su **** i neprijatelji kluba kod ovih padobranaca, a zamisli sta je tek bio Zajim. Uglavnom ,sretno mu. Moze mu goditi ova vasa euforija. Vidjeli smo Radovca.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.