Onaj ko ima.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Pa i mi navijaci Intera se slazemo da bi nam to najbolje bilo. Zaradili bi 100+ miliona jer inace ne bi imalo smisla ga prodavati ako cemo zaraditi tek 20 mil (mislim da je placen 65 i ako ga prodamo za 80 onda nas to nista ne vadi). A realno je isto i da je unaprijedio igru u odnosu na prije 2 god. Bolji je dosta u zavrsnici, iako ima tu jos prostora, ima vrhunsku igru ledjima, brz je strahota za onolikog igraca. Sve ispod 100 mil bi bilo razocarenje.
U ovom slučaju nije jer ovi naftaški klubovi nisu kao Inter i Milan da se čitavo ljeto ganjaju sa nekim igračem da bi uštedili koji milionček, klubovi poput PSG-a kada vide da se previše oteglo oni će iskeširat koliko se traži da ne gube vrijeme ili će potpuno odustat. U svakom slučaju nam odgovara i jedno i drugo, samo da najboljeg beka na svijetu ne prodamo za samo 60-70 mil.
To je isto kao da vi prodate Thea i kobajagi tražite zamjenu. Za takve igrače ne postoji zamjena, ako prodamo Ašrafa narednih 10 godina ćemo tražiti razne zamjene i uzaludno potrošit tonu para. Nadam se da su nešto naučili u ovih 10 godina i da će radije prodati nekog drugog kapitalca ako već moraju npr. Lautara, jbg koliko god mi bio drag ipak je napadača najlakše zamijenit ili možda nekog od trojice iz obrambenog zida.
Nisam primjetio da je netko od ovih novinara bliskih Interu pisao nesto na tu temu, Romano i Di Marzio su najpouzdaniji.
Ide u tvojim snovima samo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.