Ostaje Rona još godinu pa onda džet set po Kaliforniji
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Vidim, vratili se bojkot Juventini...koje su samo najave bile...a vidi ih, sezona nije ni pocela..oni vec kuju planove..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Najbolji transfer čitavog prelaznog roka, da ga dovedu dzaba i potpisu na 5g. I na kraju da ga prodaju za koliko god opet su u plusi, jer realno ispod 50m ga Milan ne bi pustio da im nije zabio
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Hajd sad opet sa razumijevanjem pročitaj moje postove pa se ukljuci u diskusiju
Il Club più titolato al mondo!
Ma nece ga dobiti dzabe jer debeli trazi proviziju za sebe od 20mil eura,znaci isto kao da su dali 20 za transfer plus njemu ugovor. Zato se jos uvijek i ne zna gdje ce,jer niko nece da pristane na ucjene debelog
- Juventinisimo
- Kontakt:
Vise mi placamo lopova Raiolu, nego igrace...gdje sve ovo ide... 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Donnrumma joining Juventus 99.98%. Szczesny leaving 99%. [Momblano] #juvelive
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Podrzavam transfer.
Cerubini radi strasan pos‘o
Cerubini radi strasan pos‘o
Ako vam dodje imate opet najboljeg italijanskog golmana u svojim redovima.
Greska nase uprave je samo sto ga se nije rijesila prosle godine da se uzmu pare neke za njega,ovako sa debelim ne treba vise ni pregovarati.
Greska nase uprave je samo sto ga se nije rijesila prosle godine da se uzmu pare neke za njega,ovako sa debelim ne treba vise ni pregovarati.
Ma ja ne kontam kako od igraca njega uzima za menadzera
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- tuzlak1987
- Kontakt:
A Kim Min Dzae to nista ne pricate??
- IlCapitano
- Kontakt:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Pa sigurno bolji nego Tudor 
Znaci, Saul, Pogba=Ronaldo, Donnaruma, Artur u PSG(Pogba ce lipsat ako ode).
Tudor je izgleda malo uvrijeđen nakon svega :
Bilo je tesko ali smo ipak na kraju uspjeli da obezbjedimo mjesto u LP,osvojili smo Kup ali su nas ipak otpustili.Mislim da to bas i nije uredu.Jedno je sigurno, nikad vise nikome necu biti asistent.
Ja imam titulu, trenirao sam Hajduk, Paok, Galatasaray i Udinese, dok još niko iz osoblja nije trenirao klub. Prihvatio sam samo ta neka interna pravila i uvjete jer je bio Juventus u pitanju.
Postojao je popis od 5 imena koji je sastavio Juventus i Pirlo je odlučio, on je izabrao mene. Ali budući da je Baronijev dobar prijatelj, uzeo ga je i sve nas stavio na isti nivo. Nije bilo u redu , Ja sam trener. Ali prihvatio sam jer je to bio Juve.
Pregovori oko novog Dybalinog ugovora bi mogli poceti slijedece sedmice, 10mil+bonusi.
Bilo je tesko ali smo ipak na kraju uspjeli da obezbjedimo mjesto u LP,osvojili smo Kup ali su nas ipak otpustili.Mislim da to bas i nije uredu.Jedno je sigurno, nikad vise nikome necu biti asistent.
Ja imam titulu, trenirao sam Hajduk, Paok, Galatasaray i Udinese, dok još niko iz osoblja nije trenirao klub. Prihvatio sam samo ta neka interna pravila i uvjete jer je bio Juventus u pitanju.
Postojao je popis od 5 imena koji je sastavio Juventus i Pirlo je odlučio, on je izabrao mene. Ali budući da je Baronijev dobar prijatelj, uzeo ga je i sve nas stavio na isti nivo. Nije bilo u redu , Ja sam trener. Ali prihvatio sam jer je to bio Juve.
Pregovori oko novog Dybalinog ugovora bi mogli poceti slijedece sedmice, 10mil+bonusi.
Paratici je dopustio Pirlu da donese odluku na osnovu 5 imena. Toliko o nekoj tiraniji Fabia.
Ali i to sve govori kako je Juve jedna improvizacija već dugi period.
Ali i to sve govori kako je Juve jedna improvizacija već dugi period.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Sergej Milinkovic Savic could leave Lazio with the arrival of Sarri. Juventus are one of the clubs who are interested to sign him. Allegri likes the player, the situation is to be monitored. [@Giovaalbanese] #juvelive
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Daj Sergeja ... moja dugogodisnja zelja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.