FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Direktorice ti reče na konferenciji da su za rezultate krivi oni koji više nisu tu. Zašto ih onda nakon mjesec i po vraćaš?
Sabrina, Jahic, Kasum… Dobro je pa se ne borimo za opstanakSanchez1987 je napisao/la: ↑01 jun 2021, 23:25Jahic nije vise zaduzen za seate,al zato jest za Renoje![]()
![]()

Kasum i UO su sasvim korektni ljudi
Ja bih sve mijenjao osim njih
Ja bih sve mijenjao osim njih
- feniksptica
- Kontakt:
Dzaba Gvardiola kad ne mozes Hamzu platit. U drugu ruku Hadzija platio par igraca napravio velike fule i onda se i on cudi otkud mu ne daju vise pare....
Jedinstenu priliku dobio da placa obestcenja i on tu napravi 2 dosta solidne fule.
Za Cmiljanica se znalo sta ga muci, ne znam sto mu je ovo trebalo na koliko toliko do tad realan intervju
Jedinstenu priliku dobio da placa obestcenja i on tu napravi 2 dosta solidne fule.
Za Cmiljanica se znalo sta ga muci, ne znam sto mu je ovo trebalo na koliko toliko do tad realan intervju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kolika je moc Nama pokazuje slucaj sa Mateom, UO htio Dogana a Nam Cioffia i onda svi krive Sabru za to, ne kontam?
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 01 jun 2021, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Dobro je pa niko nije kriv
Kako cemo vas otjerati svjesni niste
Vratilo se zlo
Kako cemo vas otjerati svjesni niste
Vratilo se zlo
NEMA NAZAD
- feniksptica
- Kontakt:
Vakat je kosooki..... Haj ti lagano noga, prodaj taj prava nekome ko se razumije iole u fudbal..... Nema bahlje s tobom izgleda.... A ona kalaštura nije ni za granapa.... Yebem joj pomrle i ostalima koji su učestvovali u ovim marifetlucima
-
- Kontakt:
Nema za pojacanja, a Hadzija zavrsio Master u Barceloni klub platio. Pa Sabrina po seminarima London, Pariz itd.
Normalno da onda dovedes Cmiljanića a nemaš za Catakovica i Zakarica
Normalno da onda dovedes Cmiljanića a nemaš za Catakovica i Zakarica
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 01 jun 2021, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
svi trebaju da idu
a onda donijeti uredbu ko god zeli sjesti u UO donesi pola miliona maraka pa ce se odgovornije ponasati prema istom
a ovako sta me briga ima investitor poslat ce on
a onda donijeti uredbu ko god zeli sjesti u UO donesi pola miliona maraka pa ce se odgovornije ponasati prema istom
a ovako sta me briga ima investitor poslat ce on
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Jeste, rekao je da Nam postavio Cioffia
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- feniksptica
- Kontakt:
Nam na kraju postavi svakoga, bez njega ne moze. Sumnjam da Nam ikad cuo za njega. Mislim da je Hadzija tu dovoljno rekao i gestikulacijama popratio da se zna na koga se misliAduka87 je napisao/la: ↑01 jun 2021, 23:38Jeste, rekao je da Nam postavio Cioffia
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Nakon one konferencije, mislio sam da me vise nista ne moze iznenaditi.
Debelo se zayebah.
Nemam rijeci, ljudi sretno vam, pozdravljam vas do nekih boljih vijesti.
Zdravi I zivi bili.
Debelo se zayebah.
Nemam rijeci, ljudi sretno vam, pozdravljam vas do nekih boljih vijesti.
Zdravi I zivi bili.
Ne znam na 58:15 fino ga novinar pita, jel Namova zelja bio Cioffi, klima glavom i govori dafeniksptica je napisao/la: ↑01 jun 2021, 23:39Nam na kraju postavi svakoga, bez njega ne moze. Sumnjam da Nam ikad cuo za njega. Mislim da je Hadzija tu dovoljno rekao i gestikulacijama popratio da se zna na koga se misli
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
ne branim uopste Hadziju da je i imenovan Dogan kao sef akademije ne bi pristao jer sjedio sam nedavno ja i moj dobar prijatelj s njim i rece nam da ni bi vise radio ni u jednom sarajevskom klubu za nikakve pare a to je obrazlozio ovim rijecima sta mi to treba u zivotu da mi neko psuje pokrivenu zenu itd
ovako radim malo s djecom u Hadzicima odem na seminare kad su ispiti za licencu to je sve sto zelim raditi
ovako radim malo s djecom u Hadzicima odem na seminare kad su ispiti za licencu to je sve sto zelim raditi
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Uhljebi i nesposobnjakovići ne znate ni flašu vode sami obezbijediti, **** i vas i vaše seminare
To je to. Koja je funkcija ovog Kasuma, šta mi konkretno imamo od njega osim sto je bio Sabrinin advokat na konferenciji za medije. Donesi pare u klub, možemo i mi sa foruma sjediti i čekati kad će Nam poslati pare.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Zna se ko je doveo Matea i zašto, i ciji je drug pa je zbog toga dobio prednost.
Hadzija je SD prosječan za bh lige, bez para, uz direktoricu koja gleda svoju stolicu a ne rezultatski uspjeh kluba i to je to.
Sabrina je iznad svih u klubu, ostali sta god odluče ne može dok ona ne aminuje. A ona tada gleda ko je drug od njenog brata i ko je skim. Dakle zaposljava svoje preko stele.
Mislim da joj rezultati nisu bitni nego da je uhljeb, i treba da ode da dodje neko ko ce raditi zbog rezultata a ne zbog ostalih stvari.
Nedima niko nije kontaktirao, a za Hamzu ne znam.
Hadzija je SD prosječan za bh lige, bez para, uz direktoricu koja gleda svoju stolicu a ne rezultatski uspjeh kluba i to je to.
Sabrina je iznad svih u klubu, ostali sta god odluče ne može dok ona ne aminuje. A ona tada gleda ko je drug od njenog brata i ko je skim. Dakle zaposljava svoje preko stele.
Mislim da joj rezultati nisu bitni nego da je uhljeb, i treba da ode da dodje neko ko ce raditi zbog rezultata a ne zbog ostalih stvari.
Nedima niko nije kontaktirao, a za Hamzu ne znam.
-
- Kontakt:
Kad bolje skontam ovi ljudi sto vode klub su samo maske za javnost, a da neko vuće poteze iz sjene. Ovo postaje triler zapetljano totalno. Oblate čovjeka na presu da je ajveci krivac i onda mu nakon par dana ponude posao 

Kako ne bi prihvatio a lik poslao svoj cv na konkursu kad je raspisan tj prijavio sebenko21 je napisao/la: ↑01 jun 2021, 23:46ne branim uopste Hadziju da je i imenovan Dogan kao sef akademije ne bi pristao jer sjedio sam nedavno ja i moj dobar prijatelj s njim i rece nam da ni bi vise radio ni u jednom sarajevskom klubu za nikakve pare a to je obrazlozio ovim rijecima sta mi to treba u zivotu da mi neko psuje pokrivenu zenu itd
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, johntravolta123, mercurial, muhamedhulk, PAPE3, Semrush [Bot], Vanja8 i 102 gosta.